Research wonen

Sprekende Cijfers | BMV Marktmonitor Woningaanbod

Sprekende Cijfers | BMV Marktmonitor Woningaanbod

Research wonen

Waarom research?

Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis wordt veel aandacht besteed aan onderzoek. Beslissingen worden niet alleen op basis van gevoel genomen.

Voor de woningmakelaardij richten wij ons specifiek op Arnhem en omstreken. Een cijfermatige onderbouwing zorgt voor een weloverwogen beslissing.

Woningmarkten

Het Woningmarkten rapport, onderdeel van de Sprekende Cijfers, wordt elk kwartaal uitgebracht door Dynamis. In de nieuwste rapportage zal naast het Nederlandse marktbeeld ook uitgebreid aandacht worden gegeven aan de regionale woningmarktontwikkelingen: Arnhem. De cijfers zijn tot stand gekomen door de researchafdeling van Dynamis.

BMV Marktmonitor

Om in deze roerige tijden op de hoogte te blijven van de actuele omstandigheden op de woningmarkt hebben wij in samenwerking met Dynamis de BMV Monitor Woningaanbod ontwikkeld. Elke twee weken publiceren wij nieuwe factsheets met de actuele cijfers van de woningmarkten in verschillende gemeenten.

Wilt u deze factsheet elke twee weken in de mail ontvangen? Stuur een bericht naar nieuwbouw@bmvmakelaars.nl en laat uw e-mailadres achter. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste updates! Een factsheet van andere gemeenten ontvangen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Research wonen

Archief

Bent u op zoek naar oudere edities en rapporten? Raadpleeg dan het archief.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie