Nieuwbouwmakelaar Arnhem

High Park

High Park is een groots gebouw met een rijke historie gelegen aan de Velperweg in Arnhem. Het voormalig ING kantoor is getransformeerd naar een luxe appartementencomplex. Het Kruisgebouw bestaat uit 12 woonlagen met in totaal 281 appartementen en biedt een grandioos uitzicht over de stad Arnhem. Alle appartementen zijn succesvol verhuurd en verkocht.

Hoogwaardige appartementen met eigentijds wooncomfort

VERKOCHT EN VERHUURD
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

Het Kadehuis

Het Kadehuis bestaat uit zes karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. Het Kadehuis is het duurzame visitekaartje van de stad en is gesitueerd aan de Rijn. Dit nieuwbouwproject is voorzien van een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen tot een bijzondere penthouse maisonnette. Alle 57 diverse luxe appartementen in hartje Arnhem zijn verkocht.

VERKOCHT
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

De Appèlplaats Saksen Weimar

Een intrigerend plan op een inspirerende plek: dát is de AppèlPlaats op voormalig kazerneterrein Saksen Weimar in Arnhem. De bijzondere wijk op de rand van de stad en de Veluwe vertelt een aansprekend verhaal over eigentijds wonen op een historische locatie. Het ontwerp telt slechts tien zeer royale en comfortabele appartementen plus een zeer exclusief penthouse. Eind 2021 zijn de appartementen in verkoop gegaan en zijn begin 2022 allemaal verkocht. De oplevering van de appartementen wordt verwacht Q3 2023.

Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol.

VERKOCHT
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

OeverGroen Arnhem

OeverGroen Arnhem is het nieuwbouwproject in Malburgen. In het plan vindt u 23 duurzame nieuwbouwwoningen, verdeeld over vier blokken. Met 15 tussenwoningen waarvan 2 tussenwoningen met een verhoogde kap en 8 hoekwoningen waarvan 2 met een zij-aanbouw

VERKOCHT
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

Erf aan de Weide fase 5

Het nieuwbouwproject Erf aan de Weide fase 5 bestaat uit 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning. Erf aan de Weide fase 5 is volledig succesvol verkocht.

VERKOCHT
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

De Blauwe Wilgen Fase 4B

De Blauwe Wilgen fase 4B is onderdeel van deelplan Wilgenvliet in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 22 eengezinswoningen en is succesvol verkocht.

VERKOCHT
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

De Blauwe Wilgen Fase 4A

In maart 2021 is BMV Nieuwbouwmakelaars gestart met de verkoop van 21 nieuwbouwwoningen in fase 4A van de Blauwe Wilgen. Het woningaanbod in deze fase bestaat uit 8 twee-onder-één-kap woningen en 13 eengezinswoningen. Alle woningen zijn succesvol verkocht.

VERKOCHT
Nieuwbouwmakelaar Arnhem

Sylva's Bos

Sylva's Bos is een nieuwbouwproject in Arnhem-Noord bestaande uit 12 woningen:zes geschakelde villa's, drie vrijstaande villa's en drie bosvilla's.

   Alle woningen van Sylva's bos zijn succesvol verkocht door BMV Nieuwbouwmakelaars.

   VERKOCHT
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Graaf van Schuyt

   De Graaf van Schuyt is een prachtig nieuwbouwplan midden in het hart van de wijk Schuytgraaf, gelegen naast het winkelcentrum. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 100 huurappartementen met een woonoppervlakte variërend van circa 67 tot 107 m2.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Schuytse Schans

   Schuytse Schans is een nieuwbouwproject met 48 nieuwbouwwoningen in Schuytgraaf. Schuytse Schans is een combinatie van een stoere en stedelijke uitstraling en het groene en ruimtelijke karakter van het Schuyts Kwartier. Alle woningen zijn succesvol verkocht.

   VERKOCHT
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   De Blauwe Wilgen Fase 3 & 3B

   Na de succesolle verkoop van fase 1 & 2 van nieuwbouwproject de Blauwe Wilgen, heeft BMV Nieuwbouwmakelaars ook de verkoop van 32 nieuwbouwwoningen met 12 twee-onder-één-kap woningen, 10 hoekwoningen & 10 tussenwoningen in fase 3 begeleid. Fase 3B bestond uit 25 nieuwbouwwoningen; 8 twee-onder-één-kap woningen, 8 hoekwoningen en 9 tussenwoningen.

   VERKOCHT
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Singel Parc

   Het kantoorpand aan de Jansbuitensingel stond jarenlang leeg en is daarom door MUTOS herontwikkeld tot een statige woonsingel. Het voormalige kantoorgebouw, met een totaal oppervlak van 4.300 m², is getransformeerd naar een wooncomplex met 49 stadsappartementen. De appartementen zijn verhuurd door BMV Verhuurmakelaars.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Landgoed Klingelbeek fase 1

   Fase 1 van Landgoed Klingelbeek is de bouw en verkoop van het bosgebouw en het Vijverhuis. Het bosgebouw telt vier lagen en in totaal 8 appartementen. Het Vijverhuis bestaat uit 3 grondgebonden royale geschakelde villa's. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De woningen zijn in het voorjaar van 2020 opgeleverd.

   VERKOCHT
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   De Blauwe Wilgen Fase 2 & 2B

   De Blauwe Wilgen Fase 2 is onderdeel van het plan Wilgenvliet in Schuytgraaf. Fase 2 bestaat uit 14 nieuwbouwwoningen met een woonoppervlakte variërend van 151 tot 189 m2.

   VERKOCHT
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   De Blauwe Wilgen Fase 1

   De Blauwe Wilgen Fase 1 is de eerste fase in deelplan Wilgenvliet in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem geweest. Deze fase bevat 19 nieuwbouwwoningen: 13 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen. De woningen zijn begin 2020 opgeleverd.

   VERKOCHT
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Deltakwartier

   Nieuwbouwwijk met 151 eengezinswoningen aan de rand van Presikhaaf. De eerste 15 woningen zijn eind 2017 opgeleverd. Verdeeld over 2018 en 2019 zijn de volgende 136 woningen opgeleverd. De verhuur liep van Q4 2017 tot Q3 2019.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Wonen aan de Gracht

   Aan de rand van het centrum gelegen kantoorpand, getransformeerd naar 31 huurappartementen. Allen voorzien van complete keukens en badkamers. 38 tot 56m² woonoppervlakte met huurprijzen van € 730,- tot € 875,-. Bij oplevering waren 29 appartementen verhuurd, januari 2020.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   LOFTS026

   Aan de rand van het centrum gelegen kantoorpand, getransformeerd naar 45 huurappartementen. Allen voorzien van complete keukens en badkamers, energiezuinig. Circa 40 m² woonoppervlakte voor € 790,-. Drie maanden voor oplevering waren alle appartementen verhuurd, februari 2019.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   ViaNova

   In Schuytgraaf gelegen, 28 energiezuinige eengezinswoningen met EPC van 0,0. Alle woningen zijn luxe en completer afgewerkt dan gebruikelijk. Alle 28 woningen zijn ruim voor oplevering verhuurd, december 2018.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Laan van de Weide / Het Bastion

   Twee nieuwbouwprojecten in Schuytgraaf. Grote eengezinswoningen in de prijsklasse € 900,- tot € 1.050,-. De gerealiseerde woningen zijn allen voorzien van luxe keuken en badkamer. Alle 40 eengezinswoningen zijn voor oplevering verhuurd, juli 2018.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   De Graaf / De Gravin

   Buiten het centrumgelegen kantoorgebouwen, getransformeerd naar 171 studio’s en appartementen. Realisatie medio 2016. Oppervlakte van 25² tot 85 m² met huurprijzen vanaf € 450,- tot € 875,-. Alle woningenhebben een keuken inclusief apparatuur, nette badkamer en zijn volledig voorzien van wand en vloerafwerking. Bij oplevering was 97% verhuurd.

   VERHUURD
   Nieuwbouwmakelaar Arnhem

   Gelderse Rooslaan

   Gelegen naast de uiterwaarden, op 10 fietsminuten van het centrum. Alle 116 huurappartementen zijn voorzien van complete keukens en een nette badkamer in de prijsklasse van € 761,- tot € 1.103,-. Voor de oplevering in september 2018 was alles verhuurd.

   VERHUURD
   Verhuurmakelaar Arnhem

   Het Nieuwe A

   Aan de rand van Malburgen verrijst nieuwbouwwijk Het Nieuwe A. Het nieuwbouwproject bestaat uit 29 eengezinswoningen. De woningen zijn voorzien van complete en luxe badkamer en keuken. EPC 0,0 door vloerverwarming en zonnepanelen. Medio maart 2018 opgeleverd, eind maart 100% verhuurd.

   VERHUURD

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie