Opgeleverde nieuwbouwprojecten

Bekijk hieronder onze opgeleverde nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT EN VERHUURD

High Park

High Park is een groots gebouw met een rijke historie gelegen aan de Velperweg in Arnhem. Het voormalig ING kantoor is getransformeerd naar een luxe appartementencomplex. Het Kruisgebouw bestaat uit 12 woonlagen met in totaal 281 appartementen en biedt een grandioos uitzicht over de stad Arnhem. Alle appartementen zijn succesvol verhuurd en verkocht.

Hoogwaardige appartementen met eigentijds wooncomfort

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

Het Kadehuis

Het Kadehuis bestaat uit zes karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. Het Kadehuis is het duurzame visitekaartje van de stad en is gesitueerd aan de Rijn. Dit nieuwbouwproject is voorzien van een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen tot een bijzondere penthouse maisonnette. Alle 57 diverse luxe appartementen in hartje Arnhem zijn verkocht.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

De Appèlplaats Saksen Weimar

Een intrigerend plan op een inspirerende plek: dát is de AppèlPlaats op voormalig kazerneterrein Saksen Weimar in Arnhem. De bijzondere wijk op de rand van de stad en de Veluwe vertelt een aansprekend verhaal over eigentijds wonen op een historische locatie. Het ontwerp telt slechts tien zeer royale en comfortabele appartementen plus een zeer exclusief penthouse. Eind 2021 zijn de appartementen in verkoop gegaan en zijn begin 2022 allemaal verkocht. De oplevering van de appartementen wordt verwacht Q3 2023.

Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

OeverGroen Arnhem

OeverGroen Arnhem is het nieuwbouwproject in Malburgen. In het plan vindt u 23 duurzame nieuwbouwwoningen, verdeeld over vier blokken. Met 15 tussenwoningen waarvan 2 tussenwoningen met een verhoogde kap en 8 hoekwoningen waarvan 2 met een zij-aanbouw

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

Erf aan de Weide fase 5

Het nieuwbouwproject Erf aan de Weide fase 5 bestaat uit 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning. Erf aan de Weide fase 5 is volledig succesvol verkocht.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

De Blauwe Wilgen Fase 4B

De Blauwe Wilgen fase 4B is onderdeel van deelplan Wilgenvliet in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 22 eengezinswoningen en is succesvol verkocht.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

De Blauwe Wilgen Fase 4A

In maart 2021 is BMV Nieuwbouwmakelaars gestart met de verkoop van 21 nieuwbouwwoningen in fase 4A van de Blauwe Wilgen. Het woningaanbod in deze fase bestaat uit 8 twee-onder-één-kap woningen en 13 eengezinswoningen. Alle woningen zijn succesvol verkocht.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem
VERKOCHT

Sylva's Bos

Sylva's Bos is een nieuwbouwproject in Arnhem-Noord bestaande uit 12 woningen:zes geschakelde villa's, drie vrijstaande villa's en drie bosvilla's.

   Alle woningen van Sylva's bos zijn succesvol verkocht door BMV Nieuwbouwmakelaars.

   Nieuwbouwmakelaar Arnhem
   VERHUURD

   Graaf van Schuyt

   De Graaf van Schuyt is een prachtig nieuwbouwplan midden in het hart van de wijk Schuytgraaf, gelegen naast het winkelcentrum. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 100 huurappartementen met een woonoppervlakte variërend van circa 67 tot 107 m2.

   Nieuwbouwmakelaar Arnhem
   VERKOCHT

   Schuytse Schans

   Schuytse Schans is een nieuwbouwproject met 48 nieuwbouwwoningen in Schuytgraaf. Schuytse Schans is een combinatie van een stoere en stedelijke uitstraling en het groene en ruimtelijke karakter van het Schuyts Kwartier. Alle woningen zijn succesvol verkocht.

   Nieuwbouwmakelaar Arnhem
   VERKOCHT

   De Blauwe Wilgen Fase 3 & 3B

   Na de succesolle verkoop van fase 1 & 2 van nieuwbouwproject de Blauwe Wilgen, heeft BMV Nieuwbouwmakelaars ook de verkoop van 32 nieuwbouwwoningen met 12 twee-onder-één-kap woningen, 10 hoekwoningen & 10 tussenwoningen in fase 3 begeleid. Fase 3B bestond uit 25 nieuwbouwwoningen; 8 twee-onder-één-kap woningen, 8 hoekwoningen en 9 tussenwoningen.

   Nieuwbouwmakelaar Arnhem
   VERHUURD

   Singel Parc

   Het kantoorpand aan de Jansbuitensingel stond jarenlang leeg en is daarom door MUTOS herontwikkeld tot een statige woonsingel. Het voormalige kantoorgebouw, met een totaal oppervlak van 4.300 m², is getransformeerd naar een wooncomplex met 49 stadsappartementen. De appartementen zijn verhuurd door BMV Verhuurmakelaars.

   Nieuwbouwmakelaar Arnhem
   VERKOCHT

   Landgoed Klingelbeek fase 1

   Fase 1 van Landgoed Klingelbeek is de bouw en verkoop van het bosgebouw en het Vijverhuis. Het bosgebouw telt vier lagen en in totaal 8 appartementen. Het Vijverhuis bestaat uit 3 grondgebonden royale geschakelde villa's. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De woningen zijn in het voorjaar van 2020 opgeleverd.

   Onze nieuwbouwspecialisten

   Joost Bleijenberg Joost Bleijenberg
   Joost Bleijenberg Joost Bleijenberg

   Nieuwbouwspecialist

   Bas Bosman Bas Bosman
   Bas Bosman Bas Bosman

   Verhuuradviseur

   Maarten Muller RM RT MRICS Maarten Muller RM RT MRICS
   Maarten Muller RM RT MRICS Maarten Muller RM RT MRICS

   NVM - Register Makelaar en Taxateur (RM RT) / MRICS / Partner