Bedrijfspand huren / kopen

Bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvesting

Bedrijfspand huren / kopen

Wat kunt u verwachten?

Persoonlijke kennismaking

Samen met u formuleren en interpreteren wij uw wensen in een programma van eisen. Wij denken met u mee en gaan actief op zoek naar uw ideale locatie.

Aanbod bekijken

Door het samen screenen en bekijken van het aanbod komen wij uit op een selectie objecten. Onze bedrijfsmakelaars vergelijken de opties en geven u advies, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. In overleg met u onderhandelen wij over alle voorwaarden.

Overeenstemming

Zodra er overeenstemming is bereikt, wordt het contract opgesteld. Wij controleren alle documenten nauwgezet en nemen alles met u door. De transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Wij zijn dus ook aanwezig bij de oplevering.

Bedrijfspand of kantoor in Arnhem kopen of huren met BMV Makelaars

Kantoren

Uw huisvesting is hét visitekaartje voor uw organisatie. U wilt gevestigd zijn op een locatie die aantrekkelijk is voor uw klanten en uw medewerkers. Als dé makelaar in bedrijfsonroerend goed in de regio Arnhem hebben wij veel kantoren in onze portefeuille. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van kantoren die binnenkort op de markt komen.

Bedrijfsruimte kopen of huren in Arnhem

Bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte voor opslag of naar een geschikte locatie om te produceren? Wij zijn in de regio Arnhem, van Duiven tot Oosterbeek en van Elst tot Velp, dé makelaar in bedrijfshuisvesting. Ook als uw huisvesting moet beantwoorden aan specifieke eisen en wensen. Dankzij actuele marktkennis van (industriële) bedrijfspanden zijn wij de adviseur met kennis van zaken.

Logistiek BMV Makelaars Arnhem

Logistiek

BMV Makelaars is partner in Dynamis Logistics, een samenwerking tussen alle kantoren binnen Dynamis. Een team van specialisten op het gebied van logistiek vastgoed met lokale marktkennis houdt de regionale en landelijke vraag scherp in de gaten. Daardoor spelen wij snel in op vragen vanuit de markt.

Winkels & horeca in Arnhem kopen of huren met BMV Makelaars

Winkels & horeca

Als winkelier weet u het: het succes van uw zaak wordt vooral bepaald door de locatie. Daarom is het belangrijk een makelaar in de arm te nemen die bekend is met uw branche. Wij begrijpen dat de juiste locatie het verschil kan maken tussen een onderneming en een florerende onderneming.

Plan een vrijblijvende afspraak

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

E-mail: bedrijven@bmvmakelaars.nl
Telefoonnummer: 026 355 21 00

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie