Volledige begeleiding met een BMV Bedrijfsmakelaar - 55263

Volledige begeleiding met een BMV Bedrijfsmakelaar

U bent op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in de regio Arnhem of regio Ede. Of u nu juist een ruimer bedrijfspand wilt, op zoek bent naar een betere locatie, liever een kleiner bedrijfspand in het centrum wilt of voor uw startende onderneming op zoek bent naar een locatie. De bedrijfsmakelaars van BMV Makelaars begeleiden u tijdens het gehele koop- of huurtraject om de beste bedrijfsruimte voor u te vinden.

Dankzij onze landelijke en regionaal sterke netwerk zijn wij vaak als eerste op de hoogte van nieuwe bedrijfspanden die op de markt komen. Zo kunnen wij uw koop- of huurtraject versnellen en zorgen dat u beschikt over de ideale locatie.

Afspraak maken? Laat uw gegevens achter

Bedrijfspand huren / kopen

Zakelijk vastgoed huren of kopen

Het inschakelen van een bedrijfsmakelaar van BMV Bedrijfsmakelaars helpt u verder in het huur- of koopproces van uw zakelijk vastgoed. Wij staan voor u klaar om een juiste en passende bedrijfsruimte voor u te vinden.

Voor elke m2 een specialist. Een bedrijfsmakelaar met een landelijk netwerk en lokale kennis.

  Persoonlijke kennismaking
  Samen met u formuleren en interpreteren wij uw wensen in een programma van eisen. Wij denken met u mee en gaan actief op zoek naar uw ideale locatie.
  Aanbod bekijken
  Door het samen screenen en bekijken van het aanbod komen wij uit op een selectie objecten. Onze bedrijfsmakelaars vergelijken de opties en geven u advies, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. In overleg met u onderhandelen wij over alle voorwaarden.
  Overeenstemming
  Zodra er overeenstemming is bereikt, wordt het contract opgesteld. Wij controleren alle documenten nauwgezet en nemen alles met u door. De transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Wij zijn dus ook aanwezig bij de oplevering.
  Kantoorruimte huren of kopen Arnhem Ede

  Kantoren

  Uw huisvesting is hét visitekaartje voor uw organisatie. U wilt gevestigd zijn op een locatie die aantrekkelijk is voor uw opdrachtgevers en uw medewerkers. Als dé makelaar in bedrijfsonroerend goed in de regio Arnhem hebben wij veel kantoren in onze portefeuille. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van kantoren die binnenkort op de markt komen.

  Bedrijfsruimte Ede, Bedrijfsruimte Arnhem

  Bedrijfsruimte

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte voor opslag of naar een geschikte locatie om te produceren? Wij zijn in de regio Arnhem en de regio Ede dé makelaar in bedrijfshuisvesting. Ook als uw huisvesting moet beantwoorden aan specifieke eisen en wensen. Dankzij actuele marktkennis van (industriële) bedrijfspanden zijn wij uw adviseur met kennis van zaken.

  Logistiek BMV Makelaars Arnhem

  Logistiek

  BMV Makelaars is partner in Dynamis Logistics, een samenwerking tussen alle kantoren binnen Dynamis. Een team van specialisten op het gebied van logistiek vastgoed met lokale marktkennis houdt de regionale en landelijke vraag scherp in de gaten. Daardoor spelen wij snel in op vragen vanuit de markt.

  Winkels & horeca in Arnhem kopen of huren met BMV Makelaars

  Winkels & horeca

  Als winkelier weet u het: het succes van uw zaak wordt vooral bepaald door de locatie. Daarom is het belangrijk een makelaar in de arm te nemen die bekend is met uw branche. Wij begrijpen dat de juiste locatie het verschil kan maken tussen een onderneming en een florerende onderneming.

  Plan een vrijblijvende afspraak

  Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

  E-mail | bedrijven@bmvmakelaars.nl
  Telefoonnummer Arnhem | 026 355 21 00
  Telefoonnummer Ede | 0318 270 000