Taxaties zakelijk vastgoed & woningen

Taxaties zakelijk vastgoed & woningen

Wij zijn uw allround taxateur in Arnhem & Ede voor woningen en commercieel & zakelijk vastgoed

Taxaties BMV
Een nieuwe site!
Bezoek BMV Taxaties

BMV Taxaties

Benieuwd naar de waarde van uw woning of uw commercieel vastgoed? Onze erkende taxateurs ondersteunen u graag bij het vaststellen van de waarde van uw object. Of het nu gaat om een taxatie voor uw woning of voor uw bedrijfspand. Onze taxateurs gaan voor u aan de slag!

Bezoek onze taxatiesite voor meer informatie over het taxatieproces. Wij informeren u daar graag over onze werkwijze en wij stellen ons taxatie team aan u voor.

Complete rapportage
Altijd een complete rapportage inclusief overzichtelijk rekenmodel
Onderbouwd
Heldere, gestructureerde onderbouwing met referenties
Conform eisen
Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers
Taxateur Arnhem

U heeft een taxatie nodig voor...

Voor zowel de aankoop als verkoop van een woning in de regio Arnhem of regio Ede is een taxatie nodig. Een taxatie wordt namelijk door geldverstrekkers verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Bij de aankoop of verkoop van een bedrijfspand is een betrouwbaar taxatierapport één van de belangrijkste aspecten om de prijs van het object te bepalen. Bent u op zoek naar een taxateur voor uw zakelijk vastgoed of uw woning in Arnhem of Ede? BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem en Ede; ook op het gebied van taxaties!

Uw woning taxeren met BMV Makelaars

Heeft u een taxatie in de regio Arnhem of regio Ede nodig voor de aan- of verkoop van uw woning? Bij een taxatie van uw huis wordt de actuele waarde van de woning, de omgevingsfactoren en de belangrijkste eigenschappen in kaart gebracht. Door een taxatie heeft u inzicht in wat de marktwaarde van uw woning is. Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig.

Uw huis in Arnhem, Ede of omgeving laten taxeren? Neem contact gerust met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Onze erkende en ervaren taxateurs taxeren snel, onafhankelijk, deskundig en volgens de strangste eisen.

Wij staan garant voor een realistisch waardeoordeel van uw woning, gebaseerd op kennis, objectiviteit en deskundigheid.

Wat wij voor u kunnen betekenen

 • Erkende taxateurs met deskundige kennis
 • Betrouwbaar maatwerk in een door alle partijen geaccepteerd taxatierapport
 • Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI, NRVT en Taxateurs-Unie
 • Onderbouwing van de marktwaarde zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen
 • Binnen 5 werkdagen na opname van de woning het taxatierapport in uw mail
 • Een taxatie voor een aantrekkelijk tarief!

Uw zakelijk vastgoed taxeren met BMV Makelaars

Heeft u een taxatie voor commercieel vastgoed nodig? BMV Consultancy, Research en Taxaties voert taxaties uit voor onder andere financiering, (ver)koopbeslissingen of fiscale doeleinden. U kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed, zoals kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, woningen, maar ook voor specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca.

De taxateurs van BMV taxeren volgens de taxatierichtlijnen. Zo bent u verzekers van een kwalitatief, betrouwbaar en objectief taxatierapport. Met een taxatie van uw zakelijk vastgoed heeft u een complete rapportage met duidelijke onderbouwing van de waarde.

Wat wij voor u kunnen betekenen

 • Aangesloten bij belangrijke organisaties (NRVT - NWWI);
 • Erkende taxateurs in de regio Arnhem en Ede;
 • U bent verzekerd van een uitstekende vastgoed taxatie;
 • Uitgebreid en volledig taxatierapport;
 • Onze taxaties voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.
Taxaties BMV

BMV Taxaties in uw regio

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als taxateur actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een taxateur in Arnhem en omgeving of Ede en omgeving, dan staan onze vastgoed taxateurs voor u klaar.

Of het nu gaat om een taxatie voor uw commercieel vastgoed of een taxatie voor uw woning. BMV Taxaties helpt u graag!

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem en Ede, ook op het gebied van taxaties! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of meteen een afspraak te maken.

Arnhem: 026 355 21 00
Ede: 0318 270 000