Snel en deskundig uw commercieel vastgoed taxeren -  56188
Een nieuwe site!
Bezoek BMV Taxaties voor commercieel vastgoed

Snel en deskundig uw commercieel vastgoed taxeren

Heeft u een taxatie voor commercieel vastgoed nodig? BMV Consultancy, Research en Taxaties voert taxaties uit voor onder andere financiering, (ver)koopbeslissingen of fiscale doeleinden.

U kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed, zoals kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, woningen, maar ook voor specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca.

Vraag nu een taxatie aan

Complete rapportage

Altijd een complete rapportage inclusief overzichtelijk rekenmodel

Onderbouwd

Heldere, gestructureerde onderbouwing met referenties

Conform eisen

Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers

Taxatie zakelijk vastgoed

Specialist in vastgoedtaxaties

U wilt een bedrijfspand laten taxeren, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van het pand, voor de jaarrekening of (her)financiering of als uitgebreide onderbouwing van een investeringsbeslissing. Dan bent u natuurlijk op zoek naar een specialist in vastgoedtaxaties. Bij BMV Makelaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze ervaren taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en kunnen uw vastgoed op de juiste waarde schatten.

Benieuwd wat de taxateurs van BMV Makelaars voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier boven aan de pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw onze werkwijze te vertellen.

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Dan kunt u onze BMV Taxaties site bezoeken. Op deze speciale externe site gaan wij dieper in op onze dienst en stellen wij ons taxatie team graag aan u voor.

Taxaties commercieel vastgoed BMV Makelaars Arnhem

De taxaties voldoen aan onder andere:

  • De Practice Statements zoals opgenomen in de International Valuation Standards (IVS) 2013 gepubliceerd door de International Valuation Standards Committee;
  • De voorschriften zoals deze zijn opgenomen in het Red Book van Royal Instiution of Chartered Surveyors (RICS);
  • De standaarden Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), uitgegeven in het Reglement Bedrijfsmatig Vastgoed.

Ons werkgebied

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als taxateur actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een taxateur in Arnhem en omgeving of Ede en omgeving, dan staan onze vastgoed taxateurs voor u klaar.

Een taxatie voor uw woning nodig? Ook dan kunnen wij u helpen. BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem en Ede, ook op het gebied van woningtaxaties.

Erkende taxateurs

Met een taxatierapport van BMV Makelaars heeft u de zekerheid van een gecertificeerde taxateur.

Specialistische kennis

Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en kennis van de huidige vastgoedmarkt in uw regio om de juiste waarde van een object te bepalen.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Een taxatie vraagt om maatwerk en wordt altijd opgemaakt door een onafhankelijk en erkend taxateur.

Behoefte aan een vakkundig en betrouwbaar taxatierapport?

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie