Benieuwd naar de waarde van uw woning? -  53921

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Misschien speelt u wel eens met de gedachte om uw woning te verkopen. Wellicht staat uw droomhuis te koop en blijft dit maar door uw hoofd spoken. Of wilt u gewoon eens weten hoe uw woning in de markt ligt en of er sprake is van overwaarde? Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen.

Eén van onze ervaren NVM-makelaars komt bij u langs om samen met u te kijken naar de marktwaarde, de sterke en de minder sterke punten van uw woning. Ons waardeoordeel baseren wij op de actuele marktomstandigheden in uw directe woonomgeving. Wij stellen een realistische verkoopwaarde vast en geven u een eerlijk advies omtrent de vraagprijs. Natuurlijk laten we u ook alvast weten hoe wij denken uw woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen voor de beste prijs.

Krijg inzicht in de waarde van uw huis, bespreek de woningwaarde en de verkoopkansen met een van onze makelaars!

Plan een gratis waardebepaling in!

Speelt de vraag; wat is mijn huis nu waard? weleens bij u op. Vul onderstaand formulier in en wij komen bij u langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

Wanneer bent u van plan te verhuizen?
Opmerkingen:

Hoe werkt een waardebepaling?

Gratis waardebepaling
Volgende: De waardebepaling
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Advisering
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Afspraak inplannen
Gratis waardebepaling

Afspraak inplannen

Zodra u het formulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Volgende: Afspraak inplannen

De waardebepaling

Tijdens de afspraak neemt de makelaar ongeveer een uur de tijd voor een rondgang door uw woning. De makelaar krijgt zo inzichten in uw woning en eventuele bijzonderheden.

Volgende: Afspraak inplannen

Advisering

Na het bezoek van de makelaar ontvangt u zo snel mogelijk een terugkoppeling en de geschatte waarde van uw woning. Als u verkoopplannen heeft, adviseert de makelaar u ook over de verkoopprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die wij bieden om uw woning met het beste resultaat te verkopen.

Volgende: Afspraak inplannen
Volledig vrijblijvend
Gratis en eerlijk advies
Betrouwbare makelaar

Een snelle waardecheck van uw woning

Binnen 2 minuten weten wat uw huis waard is? Wij hebben een online waardebepalingstool waarmee u snel en online de waarde van uw woning kunt berekenen. Op basis van de huidige verkoopprijzen en vergelijkbare huizen in uw buurt krijgt u een nauwkeurige schatting van de waarde van uw huis. U hoeft alleen uw postcode en huisnummer in te vullen, een paar simpele vragen te beantwoorden en dan heeft u direct een indicatie van de woningwaarde in uw mailbox!

  • In 4 eenvoudige stappen direct op de hoogte
  • Ontvang de geschatte waarde van uw woning
  • Binnen 2 minuten in uw mailbox
Makelaar Arnhem en Ede

Gratis waardebepaling voor uw huis in Arnhem, Ede en omgeving

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Bent u benieuwd wat u huis waard is in de regio Arnhem of regio Ede? Dan komen wij graag bij u langs! Maak nu uw afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichting.

Onze makelaars kijken bij een gratis waardebepaling naar de grootte, afwerking, locatie, omgeving en het bouwjaar. Deze factoren hebben allemaal invloed op de waarde van uw woning. Heeft u concrete verkoopplannen? Dan kijkt onze makelaar met u naar de verkoopmogelijkheden van uw woning. Ieder huis is uniek, daarom is de verkoop van een woning altijd maatwerk.

Met een gratis waardebepaling van BMV Makelaars weet u precies waar u aan toe bent!

Een taxatie of een waardebepaling: wat is het verschil?

Een taxatie of een waardebepaling: wat is het verschil?

Een taxatie en een gratis waardebepaling vertellen u beide de waarde van uw woning, maar wat is dan precies het verschil? Dat leggen we hieronder even voor u uit.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een door een makelaar uitgevoerde berekening van de actuele verkoopwaarde van uw woning. Bij het vaststellen van de huidige verkoopwaarde van uw woning spelen onder andere de staat van uw woning, de locatie, de woonoppervlakte, prijsontwikkelingen en verkoopprijzen van woningen in de (lokale) huizenmarkt een rol.

Wanneer heeft u een waardebepaling nodig?

Overweegt u uw woning te verkopen? Dan is een gratis waardebepaling een perfecte eerste stap om in kaart te brengen wat uw woning waard is. Met een waardebepaling krijgt u gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden.

Wat is een taxatie?

Een taxatierapport is een uitgebreid rapport waarin de actuele waarde van de woning, omgevingsfactoren en de belangrijkste eigenschappen staan vermeld. Een taxatierapport is een officieel document dat door de bank, de Belastingdienst en verzekeraars wordt geaccepteerd. Bij een taxatierapport is het van belang dat het goedgekeurd wordt door een onafhankelijk instituut, zoals NWWI, iValidatie of Taxateurs Unie of Taxatie Validatie Instituut (TVI).

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

Wanneer u een nieuwe woning koopt en daarbij een nieuwe hypotheek afsluit heeft u een taxatierapport nodig. Het kan ook zijn dat u bij het oversluiten of verhogen van uw hypotheek een taxatierapport nodig heeft. Met een taxatierapport is de bank zeker dat uw woning de waarde dekt van de hypotheek die wordt verstrekt.

Wat is het belangrijkste verschil?

Een waardebepaling is een stuk minder uitgebreid dan een taxatierapport en kan niet gebruikt worden bij het aanvragen, verhogen of oversluiten van een hypotheek.

  • Een waardebepaling is gratis en aan een taxatie zijn kosten verbonden.
  • Het advies van een waardebepaling is vrijblijvend en een taxatierapport is een officieel rapport en daardoor bindend.
  • Aan een taxatierapport worden specifieke eisen gesteld en worden gecontroleerd door een validatie instituut (NWWI).
Ik overweeg mijn huis te verkopen en een nieuw huis te kopen; heb ik dan een gratis waardebepaling of een taxatie nodig?

Als u overweegt om uw huis te verkopen of uw droomhuis op het oog hebt en wilt weten wat uw bestedingsruimte is, dan is een gratis waardebepaling geschikt. Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. Zo krijgt u een gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden. Heeft u recent geleden een nieuwe woning gekocht en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan heeft u een taxatie nodig.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is of heeft u een taxatie nodig? Neem contact op met ons makelaarskantoor en wij helpen u graag!

Gratis waardebepaling huis

Op zoek naar een betrouwbare makelaar voor een waardebepaling?

Dat kan gemakkelijk en op korte termijn bij BMV Makelaars. Het aanvragen van de waardebepaling voor uw woning in Arnhem of omstreken of Ede en omstreken is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen, is uw gegevens achterlaten via ons contactformulier. Dan zijn wij aan de beurt. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld om een afspraak in te plannen voor uw gratis waardebepaling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?