Uw huis verkopen met BMV Makelaars

Uw huis in de regio Arnhem & Ede verkopen voor de beste prijs!

Uw huis in de regio Arnhem & Ede verkopen voor de beste prijs!

Uw huis verkopen met BMV Makelaars

Uw huis verkopen met het beste verkoopresultaat

In de huidige woningmarkt is het niet heel lastig om een huis te verkopen, maar het beste verkoopresultaat realiseren is een ander verhaal. Met onze uitgebreide en volledige dienstverlening nemen wij uw zorgen uit handen en zetten wij een stap extra voor de verkoop van uw woning.

Om uw woning zo snel mogelijk tegen de beste voorwaarden te verkopen, stellen we voor u een op maat gemaakte verkoopstrategie op. We luisteren naar uw wensen en geven u een reëel advies over de verkoopprijs. En dat allemaal om uw huis te verkopen voor de beste prijs!

Van verkoopstrategie tot afhandeling, de verkoop van uw woning wordt van A tot Z geregeld!

Maak kennis met onze makelaars!

Kunnen wij u begeleiden bij de verkoop van uw woning? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Optimale presentatie, maximaal resultaat

Een woning verkopen begint bij een goede presentatie. Al onze woningen worden gepresenteerd met professionele foto’s, plattegronden, 360 graden foto’s, video en een offline brochure. Zo zorgen wij voor een hoge ranking op social media en diverse websites, zoals Funda, onze eigen website én een unieke website op maat voor uw woning.

Persoonlijke makelaar

Bij BMV Makelaars houden we van korte lijnen, duidelijke communicatie en zetten we alles op alles om uw huis voor de beste prijs te verkopen. U heeft altijd contact met uw persoonlijke makelaar en een van onze commerciële binnendienst medewerkers om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Snel & efficiënt verkoopproces

Onze makelaars nemen uw zorgen uit handen en laten de verkoop van uw woning zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Wij snappen dat de verkoop van uw woning een grote stap is en dat doet u natuurlijk niet dagelijks. Wij wel. Daarom kunnen wij u als geen ander begeleiden bij de verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar

Uw verkoopmakelaar in de regio

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede? Dan staan wij graag voor u klaar.

Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander, hebben een groot netwerk en hebben voor iedere wijk en ieder (t)huis een specialist. Wij zorgen ervoor dat dat uw woning wordt verkocht met het allerbeste resultaat. Onze klanten beoordelen onze service niet voor niets met gemiddeld een 9,1!

Met een verkoopmakelaar van BMV Makelaars worden uw zorgen tijdens het gehele verkoopproces uit handen genomen, kiezen we voor de beste verkoopstrategie en gaan we met onze persoonlijke aanpak voor een zo hoog mogelijke opbrengst binnen een zo kort mogelijke tijd.

Verkoopmakelaar arnhem en ede

Waarom BMV Makelaars als verkoopmakelaar?

 • Kennis van de lokale huizenmarkt in de regio Arnhem en regio Ede;
 • Persoonlijke aandacht voor de beste verkoopstrategie;
 • Een zorgeloze verkoop met de juiste begeleiding van onze makelaars;
 • Unieke woningpresentatie door ons uitgebreide marketingpakket;
 • Korte lijnen, duidelijk advies & maatwerk voor een snelle verkoop van uw woning;
 • Wij zetten een stap extra voor de verkoop van uw woning voor het beste verkoopresultaat!

Deze tevreden verkopers gingen u voor!

10.0

Onze makelaar is erg servicegericht en geeft goed en realistisch advies. De verkoop verliep heel soepel en snel.

9.3

Korte lijnen, snelle communicatie, goed bereikbaar en kundig. Al jaren goede ervaringen bij zowel koop als verkoop woning.

10.0

De kennis, kunde en creativiteit van Erwin Broersma en BMV makelaars hebben gezorgd voor een zorgvuldige en vlotte verkoop. Bedankt Erwin!

10.0

De makelaar was prettig in de omgang. Hij kwam de overeengekomen afspraken na, hield mij op de hoogte van de bezichtigingen en de belangstelling.

9.8

Erg fijn en direct contact met de makelaar. Daarnaast heeft de makelaar veel kennis van de lokale markt en weet de juiste doelgroep/mensen te benaderen.

8.8

Hele fijne makelaar. Zowel voor als achter de schermen. Denkt mee, zeer deskundig en altijd bereikbaar bij vragen. Super blij met de service die jullie verlenen!

8.8

Contact met BMV verliep heel goed. BMV kent de buurt en potentiële kopers. Communicatie met BMV was prettig en stipt. Uiteindelijk zeer tevreden.

10.0

Perfect geholpen. En (zoals bij iedereen op dit moment) snel verkocht tegen een hoger dan verwachte prijs.

Uw huis verkopen met BMV Makelaars

Bij de verkoop van een huis komt er veel op u af. Want waar moet u beginnen? Welke verkoopstrategie past het beste bij uw huis? Hoe krijgt u uw woning voor de beste prijs verkocht? Hoe onderhandelt u over de prijs? Als verkoopmakelaar in de regio Arnhem en Ede doen wij er alles aan om u volledig en zorgeloos te begeleiden tijdens het verkoopproces.

Wij kunnen u als geen ander adviseren over de beste verkoopstratege. Hierbij luisteren we natuurlijk naar uw wensen en geven we u persoonlijk advies. Bent u verkocht? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars. Dan vertellen wij u graag in welke stappen wij het beste verkoopresultaat voor u realiseren.

Zo ziet het verkoopproces eruit

 • Gratis & vrijblijvend kennismaken;
 • Waarde & advies verkoopstrategie;
 • Unieke foto- en videopresentatie;
 • Promotie op Funda, onze website, een speciaal op maat gemaakte website voor uw woning & social media;
 • Bezichtigingen;
 • Onderhandelingen;
 • Gefeliciteerd, verkocht!
 • Hulp bij de afhandeling & financieel advies.
Verkoopmakelaar

Nieuwsgierig naar de waarde van uw huis?

Een gratis waardebepaling is dan de perfecte eerste stap om te weten te komen wat de waarde van uw woning is in de huidige woningmarkt. Een makelaar van BMV Makelaars komt gratis en geheel vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het vaststellen van de juiste waarde.

Tijdens een waardebepaling geeft onze makelaar u een reëel verkoopadvies en licht hij de verkoopstrategie toe die bij u en uw huis past zodat u weet waar u aan toe bent wanneer u beslist uw huis te verkopen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie