Uw huis snel en succesvol verkopen in Arnhem - 50399

Uw huis snel en succesvol verkopen in Arnhem

Waarom BMV Makelaars?

Ons doel is het beste verkoopresultaat realiseren;
Persoonlijk en maatwerk;
Kennis van de woningmarkt in de regio Arnhem;
Onderscheidende marketing;
Snelle en succesvolle verkoop van uw huis;
De meest verkopende makelaar van Arnhem;
Gecertificeerde NVM makelaars.

  Verkoopplannen?

  Wij zijn dé verkoopmakelaar van Arnhem en omstreken. Kunnen wij u begeleiden bij de verkoop van uw woning? Met onze persoonlijke aanpak, lokale marktkennis en onderscheidende marketing zorgen wij voor het maximale verkoopresultaat voor uw woning. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

  Uw huis verkopen in 6 stappen

  Ik wil mijn woning verkopen

  Kennismaking en verkoopstrategie

  Wij nemen graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning in kaart te brengen. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie die past bij de huidige markt.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Inventarisatie potentiële kopers

  Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie als de grootste verkoopmakelaar in Arnhem hebben wij direct zicht op concrete kandidaten.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Onderscheidende marketing

  Een goede presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda en social media. U kunt kiezen uit 3 pakketten: basis, compleet en excellent.

  Ik wil mijn woning verkopen

  De bezichtiging

  Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar geeft u na de bezichtiging een terugkoppeling over de bezichtigingsresultaten. Tussentijds wordt u door de verkoopmakelaar en onze binnendienstmedewerkers op de hoogte gehouden.

  Ik wil mijn woning verkopen

  De onderhandeling

  Dit kan een traditionele onderhandeling zijn, maar ook een inschrijving, waarbij u meerdere biedingen krijgt en het beste bod kiest. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Deskundige en efficiënte afhandeling

  Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van de woning. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren.

  E-book huis verkopen

  17 tips om succesvol uw huis te verkopen

  U overweegt om uw woning te verkopen. Maar hoe pakt u dat aan? Waar begint u? Download ons gratis e-book en ontvang 17 tips!

  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement.

  Waarom uw huis verkopen bij BMV Makelaars?

  Twee kantoren in Arnhem

  Wij zijn een full-service makelaarskantoor in Arnhem met één kantoor in Arnhem-Noord en één kantoor in Arnhem-Zuid. Onze makelaars kennen uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

  Maximaal verkoopresultaat

  Door de ervaring en kwaliteit van onze makelaars zijn zij erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed onder de aandacht te brengen.

  Snelle verkoop

  Nog voordat uw woning op Funda wordt geplaatst, brengen wij uw woning onder de aandacht bij ons grote bestand van woningzoekers. Daarnaast plaatsen wij uw woning op onze website en social mediakanalen.

  Persoonlijke makelaar

  Wij houden rekening met uw specifieke wensen en hebben meerdere makelaars in dienst. Daarom hebben wij ook voor uw (t)huis een specialist.

  Hoogste opbrengst

  Bij BMV Makelaars willen wij het maximale uit de verkoop van uw woning halen. Onze makelaars bepalen, samen met u, de optimale vraagprijs en realiseren aantoonbaar het beste verkoopresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

  Groot netwerk

  Wij zorgen dat uw woning in de spotlights komt, zowel online als offline bij de juiste doelgroep. Een goede én volledige presentatie draagt bij aan een succesvolle verkoop!

  Hoe wij uw woning in de spotlights zetten

  Ik wil mijn woning verkopen

  Website

  Plaatsing van uw woning op Funda en onze website. De toppresentatie beschikt over foto's, video's en plattegronden van uw huis.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Brochure

  Een professionele en verzorgde brochure met een presentatietekst en foto's van uw woning.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Social media

  Wij brengen uw woning met professionele foto- en videopresentatie onder de aandacht op onze social mediakanalen.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Virtual tour

  Geef de kijker het gevoel dat ze midden in de woning staan met 360 graden foto's.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Nieuwsbrief

  Onze nieuwsbrief wordt maandelijks naar ca. 14.000 contacten gestuurd!

  Ik wil mijn woning verkopen

  Verkoopbord

  Uw huis verdient het mooiste bord!

  Ik wil mijn woning verkopen

  Fotografie

  Laat uw woning spreken met professionele fotografie.

  Ik wil mijn woning verkopen

  Plattegronden

  Help (potentiële) kopers de ruimte goed in te schatten met 2D/3D plattegronden.

  De hoogste opbrengst voor uw huis

  Volledige ontzorging, persoonlijke aandacht en uitstekende bereikbaarheid

  Voor iedere wijk een specialist

  Verkoopmakelaar Arnhem Erwin Broersma

  Gratis waardebepaling van uw huis

  Ook wanneer u nog niet zeker weet of u wilt verhuizen, helpen wij u graag! Denk bijvoorbeeld eens aan een gratis waardebepaling, waarbij één van onze makelaars bij u langskomt voor een rondgang door uw huis om een indicatie van de prijs te geven. Zo heeft u in ieder geval een duidelijk beeld welke vraagprijs u kunt hanteren, mocht u besluiten uw huis te verkopen.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Maak vrijblijvend een afspraak

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie