Uw huis snel en succesvol verkopen in Arnhem -  53355
Whatsapp met ons!
Vragen of vrijblijvend advies?

Uw huis snel en succesvol verkopen in Arnhem

Uw huis in Arnhem of omgeving verkopen? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om u persoonlijk te vertellen wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Als makelaar in Arnhem houden wij van korte lijnen, een duidelijk advies en leveren we maatwerk. Wij snappen dat het voor u belangrijk is om uw huis zo snel mogelijk én tegen de beste prijs te verkopen. Wij zijn uw makelaar in Arnhem om uw van verkoopstrategie tot afhandeling volledig te ontzorgen, begeleiden en te adviseren. Bent u verkocht? Neem dan contact met ons op!

Uw huis verkopen vraagt om maatwerk, juist in deze tijd!

Verkoopplannen?

Wij zijn dé verkoopmakelaar van Arnhem en omstreken. Kunnen wij u begeleiden bij de verkoop van uw woning? Met onze persoonlijke aanpak, lokale marktkennis en onderscheidende marketing zorgen wij voor het maximale verkoopresultaat voor uw woning. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Uw makelaar in Arnhem

Wij zijn gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander. Onze ervaren makelaars bepalen, samen met u, de optimale vraagprijs en realiseren wij aantoonbaar het beste verkoopresultaat.

9,1 als waardering van onze klanten

Onze klanten bevelen ons aan als makelaar in Arnhem. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Snel en efficiënt verkoopproces

Onze makelaars nemen uw zorgen uit handen en laten de verkoop van uw woning zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen.

Uw huis verkopen in 6 stappen

Huis verkopen

Kennismaking en verkoopstrategie

Wij nemen graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning in kaart te brengen. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie die past bij de huidige markt.

Huis verkopen

Inventarisatie potentiële kopers

Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie als de grootste verkoopmakelaar in Arnhem hebben wij direct zicht op concrete kandidaten.

Huis verkopen

Onderscheidende marketing

Een goede presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda en social media. U kunt kiezen uit 3 pakketten: basis, compleet en excellent.

Huis verkopen

De bezichtiging

Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar geeft u na de bezichtiging een terugkoppeling over de bezichtigingsresultaten. Tussentijds wordt u door de verkoopmakelaar en onze binnendienstmedewerkers op de hoogte gehouden.

Huis verkopen

De onderhandeling

Dit kan een traditionele onderhandeling zijn, maar ook een inschrijving, waarbij u meerdere biedingen krijgt en het beste bod kiest. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake.

Huis verkopen

Deskundige en efficiënte afhandeling

Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van de woning. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren.

Waarom uw huis verkopen bij BMV Makelaars?

Twee kantoren in Arnhem

Wij zijn een full-service makelaarskantoor in Arnhem met één kantoor in Arnhem-Noord en één kantoor in Arnhem-Zuid. Onze makelaars kennen uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

Maximaal verkoopresultaat

Door de ervaring en kwaliteit van onze makelaars zijn zij erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed onder de aandacht te brengen.

Snelle verkoop

Nog voordat uw woning op Funda wordt geplaatst, brengen wij uw woning onder de aandacht bij ons grote bestand van woningzoekers. Daarnaast plaatsen wij uw woning op onze website en social mediakanalen.

Persoonlijke makelaar

Wij houden rekening met uw specifieke wensen en hebben meerdere makelaars in dienst. Daarom hebben wij ook voor uw (t)huis een specialist.

Hoogste opbrengst

Bij BMV Makelaars willen wij het maximale uit de verkoop van uw woning halen. Onze makelaars bepalen, samen met u, de optimale vraagprijs en realiseren aantoonbaar het beste verkoopresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Groot netwerk

Wij zorgen dat uw woning in de spotlights komt, zowel online als offline bij de juiste doelgroep. Een goede én volledige presentatie draagt bij aan een succesvolle verkoop!

Huis verkopen

Uw exclusieve woning verkopen

Overweegt u uw exclusieve woning te verkopen? Wij ondersteunen u graag in uw proces; een uniek huis verdient namelijk een unieke aanpak.

Bij BMV Makelaars zijn we ervan overtuigd dat factoren als deskundigheid, een transparante werkwijze en een bijzonder netwerk het verschil maken. In samenwerking met Dynamis Exclusief en LuxeVastgoed brengen wij de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Meer weten over exclusief wonen met BMV Makelaars?

Hoe wij uw woning in de spotlights zetten

Huis verkopen

Website

Plaatsing van uw woning op Funda en onze website. De toppresentatie beschikt over foto's, video's en plattegronden van uw huis.

Huis verkopen

Brochure

Een professionele en verzorgde brochure met een presentatietekst en foto's van uw woning.

Huis verkopen

Social media

Wij brengen uw woning met professionele foto- en videopresentatie onder de aandacht op onze social mediakanalen.

Huis verkopen

Virtual tour

Geef de kijker het gevoel dat ze midden in de woning staan met 360 graden foto's.

Huis verkopen

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief wordt maandelijks naar ca. 14.000 contacten gestuurd!

Huis verkopen

Verkoopbord

Uw huis verdient het mooiste bord!

Huis verkopen

Fotografie

Laat uw woning spreken met professionele fotografie.

Huis verkopen

Plattegronden

Help (potentiële) kopers de ruimte goed in te schatten met 2D/3D plattegronden.

E-book huis verkopen

17 tips om succesvol uw huis te verkopen

U overweegt om uw woning te verkopen. Maar hoe pakt u dat aan? Waar begint u? Download ons gratis e-book en ontvang 17 tips!

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement.

Verkoopmakelaar Arnhem Erwin Broersma

Gratis waardebepaling van uw huis

Ook wanneer u nog niet zeker weet of u wilt verhuizen, helpen wij u graag! Denk bijvoorbeeld eens aan een gratis waardebepaling, waarbij één van onze makelaars bij u langskomt voor een rondgang door uw huis om een indicatie van de prijs te geven. Zo heeft u in ieder geval een duidelijk beeld welke vraagprijs u kunt hanteren, mocht u besluiten uw huis te verkopen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie