Uw nieuwe (t)huis kopen met BMV Makelaars

Uw nieuwe (t)huis kopen met BMV Makelaars

Wij helpen u bij de aankoop van uw droomhuis!

Een eerste huis kopen of verhuizen naar een groter of juist kleiner huis in de regio Arnhem of de regio Ede?
Wilt u niet alleen op zoek naar uw droomhuis, maar ook zeker weten dat u een huis koopt dat voldoet aan al uw wensen en zonder gebreken?
Snel en zonder zorgen uw droomhuis vinden en voor de beste prijs uw droomhuis kopen?

Uw woonwensen werkelijkheid maken

Herkent u uzelf in bovenstaande vragen en krijgt u graag de juiste hulp bij het vinden en kopen van uw droomhuis? Dan is de aankoopservice van BMV Makelaars dé oplossing voor u. Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Wij kennen de lokale huizenmarkt, zijn als eerste op de hoogte van de woningen die op de markt komen en hebben voor ieder (t)huis een specialist. Wij maken graag kennis met u en brengen uw woonwensen in kaart. Samen gaan wij op zoek naar uw droomhuis en zorgen wij voor de volledige begeleiding tijdens uw aankoopproces.

Binnen uw woonwensen, eisen en het budget laten wij u graag zien wat mogelijk is.

Maak kennis met onze aankoopmakelaars

Vul uw contactgegevens in en onze aankoopcoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken.

Hoe ziet onze aankoopservice eruit?

Aankoopmakelaar
Volgende: Het woningaanbod
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Bezichtigen
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Onderhandeling
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Koopovereenkomst
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Financiering
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Sleuteloverdracht
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Nazorg
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: Kennismaking
Aankoopmakelaar

Kennismaking

Natuurlijk maken we eerst even graag vrijblijvend kennis met u. We plannen een kennismakingsgesprek met u in, zodat we elkaar leren kennen en wij inzicht krijgen in uw woonwensen. Bent u enthousiast? Dan starten we direct met het zoeken naar uw droomhuis in Arnhem, Ede of één van de omliggende plaatsen.

Volgende: Kennismaking

Het woningaanbod

Wij houden u per e-mail als eerste op de hoogte van woningen die op de markt komen én voldoen aan uw wensen en eisen. Dit doen we net zo lang tot er één of meerdere woningen voor u bij zitten. We zorgen ervoor dat u de woning als een van de eerste kunt bezichtigen wanneer u enthousiast bent.

Volgende: Kennismaking

Bezichtigen

Met een objectieve en kritische blik gaat onze makelaar met u mee naar de bezichtiging. We geven u een persoonlijk advies over de voor- en nadelen van de woning en doen extra onderzoek, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Volgende: Kennismaking

Onderhandeling

We geven u advies over welk bod u het beste kunt uitbrengen en houden hierbij rekening met uw situatie, maar ook de wensen van de verkopers. Zo maken wij van u de beste koper en starten we de onderhandeling met de verkoper. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Volgende: Kennismaking

Koopovereenkomst

Heeft de verkoper het bod geaccepteerd? Dan is het bijna tijd voor champagne. Nadat we de koopovereenkomst voor u hebben doorgenomen en u hebben geïnformeerd over de kleine lettertjes, kunt u uw handtekening zetten. Nu is de woning echt bijna van u!

Volgende: Kennismaking

Financiering

Wanneer u een huis gaat kopen, heeft u een hypotheek nodig. Wij brengen u graag in contact met onze onafhankelijke financieel adviseur om u inzicht te geven in uw persoonlijke situatie. Onze financieel adviseur geeft u een advies op maat.

Volgende: Kennismaking

Sleuteloverdracht

De een na laatste stap; en ook hier staan wij voor u klaar. Voor de laatste keer bekijken we samen de woning of deze is opgeleverd zoals afgesproken. Daarna gaan we direct door naar de notaris. Nu bent u officieel eigenaar van een nieuwe woning. Gefeliciteerd!

Volgende: Kennismaking

Nazorg

Natuurlijk laten wij u niet zomaar in de steek. Mocht er na de aankoop onverhoopt toch een probleem ontstaan dan gaan wij uiteraard kijken op welke manier deze opgelost kan worden.

Volgende: Kennismaking

Vergroot uw kansen met Copaan!

Zoekt u naar deskundige begeleiding bij het vinden van uw droomwoning? Schakel dan onze expertise in als aankoopmakelaar, inclusief de aankoopservice Copaan.

Copaan stelt u in staat om online huizen en wijken te ontdekken die perfect aansluiten bij uw woonvoorkeuren. Copaan genereert dagelijks het nieuwe aanbod van woningen en in een oogopslag ziet u welke woningen het best matchen bij uw woonwensen. Het systeem biedt u de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Bent u nieuwsgierig geworden? Probeer Copaan nu twee weken 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀!

De hulp die u nodig heeft
Weet u bij de zoektocht al niet waar u moet beginnen of vist u telkens achter het net? Dan staan wij tijdens het gehele aankoopproces voor u klaar. Van zoektocht tot sleuteloverdracht. Heeft u uw droomhuis al gevonden, maar wilt u een aankoopmakelaar inschakelen om u te helpen tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen? Ook dan kunt u ons inschakelen. Zo bieden wij u precies de hulp die u nodig heeft.
No cure no pay
Vinden we niet de woning die bij u past? Dan hoeft u ons niks te betalen. We geloven in de kwaliteit van onze service en zijn ervan verzekerd dat we u kunnen helpen aan een nieuw (t)huis. Wij werken op basis van no cure no pay en zien onze service als een waardevolle investering.
Bespaart veel tijd & energie
Onze makelaars weten precies wat er op de huizenmarkt speelt. Door onze kennis en de juiste contacten zijn onze makelaars erin gespecialiseerd om op de juiste manier te onderhandelen. Zo maakt u met een aankoopmakelaar van BMV meer kans, maar bespaart u ook veel tijd en regelwerk. Wat u namelijk misschien maar één keer doet in uw leven, doen wij dagelijks.
NVM aankoopmakelaar

Samen op zoek naar de woning van uw dromen?

Een huis kopen is een grote stap in uw leven. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en een huis koopt dat bij u past voor nu en de komende jaren. Daarnaast is het belangrijk dat u een goede financiële investering doet en dat u niet teveel betaalt voor wat u krijgt.

Met onze aankoopservice bent u er zeker van dat u de juiste begeleiding krijgt bij het aankopen van uw droomhuis. Wij begeleiden u bij de bezichtigingen, stellen de juiste vragen aan de verkopende partij en adviseren u op basis van onze kennis en ervaring.

Een huis kopen

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis. Een huis kopen is een van de grootste aankopen in uw leven. Om u te ondersteunen bij het gehele aankoopproces van een woning kunt u een aankoopmakelaar inschakelen. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht kan een aankoopmakelaar van BMV Makelaars u persoonlijk begeleiden. Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars zorgt voor de volledige ontzorging rondom de aankoop van uw droomhuis.

Benieuwd naar onze aanpak? Klik hier voor meer informatie!

Aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van het volledige woningaanbod en huizen die op de markt komen. Zo weet u als eerste wanneer een passende woning te koop staat en kan u uw ideale huis vinden, nog voordat deze op Funda staat. Daarnaast heeft u met een aankoopmakelaar een onafhankelijke expert aan uw zijde. U kunt hiermee profiteren van alle kennis en expertise. Tijdens het gehele aankoopproces ontvangt u een onafhankelijk en eerlijk advies over de woning. Bij BMV Makelaars adviseert een aankoopmakelaar u van A tot Z bij de aankoop uw nieuwe woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons makelaarskantoor!

Met een aankoopmakelaar zit u als koper dicht bij het vuur. Een aankoopmakelaar kan u van A tot Z helpen bij het kopen van een woning. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht staat een aankoopmakelaar aan uw zijde. Hiermee heeft u een onafhankelijke expert die een objectieve mening over een woning kan geven. Een aankoopmakelaar is namelijk niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan u daarom voorzien van een reëel woonadvies. Naast dat u kan profiteren van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar, wordt er ook veel werk voor u uit handen genomen. Een aankoopmakelaar kan u tijdens het aankoopproces enorm veel tijd, energie en geregel besparen. Klik hier om te lezen wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen.

Dat kan zeker. Echter is het kopen van een huis een van de grootste aankopen in uw leven. Waar moet u op letten bij het kopen van een huis? Hoe moet u onderhandelen? Wat moet u bieden? Allemaal vragen die kunnen opspelen. Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een realistische blik en onafhankelijk advies. Om u hierbij te ondersteunen kunt u kiezen voor een aankoopmakelaar van BMV Makelaars. Een huis kopen doet u misschien maar één keer in uw leven, onze makelaars doen dit dagelijks.

Benieuwd naar de aanpak van onze aankoopmakelaars? Lees er hier alles over!

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis. Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis voor de perfecte prijs.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:
- Uw woonwensen in kaart brengen;
- Het zoeken naar een geschikte woning in het volledige aanbod;
- Het geven van realistisch woonadvies;
- Het inplannen & de begeleiding van de bezichtigingen;
- Onderzoek & advisering over de prijsstelling, reële aankoopwaarde en andere juridische en financiële aspecten van de woning;
- U ontzorgen tijdens het onderhandelingsproces;
- Controle op de kleine lettertjes in de koopakte;
- Hulp bij de overdracht van de woning;
- Advies na de aankoop van uw woning.

Een aankoopmakelaar kan in verschillende situaties erg handig zijn: heeft u bijvoorbeeld te weinig tijd om zelf op huizenjacht te gaan, vist u elke keer achter het net bij de zoektocht naar een nieuwe woning of weet u niet waar u op moet letten bij de bezichtiging van een woning? Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars kan u helpen bij het volledige aankoopproces. Zo neemt een aankoopmakelaar veel zorg uit handen en helpen zij u graag met het vinden van uw droomhuis.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Aankoopmakelaar
Volgende: 10
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: 9.5
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: 9.3
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: 10
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Volgende: 9.5
Aankoopmakelaar

9.5

Zeer tevreden over de adviezen van onze makelaar! De officemanager mevrouw Floor van Lent is een vriendelijke dame, die snel reageert en alles oppakt.

Volgende: 9.5

10

Bij BMV makelaars werken prettige en kundige mensen waar je altijd goed en efficiënt contact mee hebt. Ze zijn zeer klantgericht, de lijnen zijn altijd kort. Bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben zij snel en naar ieders tevredenheid onderhandeld over de aankoop. Aanrader!

Volgende: 9.5

9.5

Ontzettend tevreden over de begeleiding bij de aankoop van onze woning. Vooral de rust en de tijd om alles uit te leggen is ons veel waard. Ook de ondersteuning en flexibiliteit bij de verkoop van onze woning is erg prettig. Heel menselijk zonder het commerciële sfeertje. Echt aan te bevelen.

Volgende: 9.5

9.3

Bij BMV makelaars handelden ze snel en professioneel. De zoektocht naar een passende woning werd goed begeleid, waarbij uitstekend met onze wensen rekening werd gehouden. Hun kennis van de huizenmarkt is groot.

Volgende: 9.5

10

BMV heeft ons begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. We zijn erg blij met het persoonlijke contact en de geboden service. Bedankt Marc, Floor en Erwin voor jullie persoonlijke en uitstekende advisering!

Volgende: 9.5