Uw aankoopmakelaar in Ede

Uw aankoopmakelaar in Ede

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Ede om uw droomhuis te vinden? BMV Makelaars staat voor u klaar!

Aankoopmakelaar in Ede en omgeving

Bent u al langere tijd op zoek naar uw droomhuis in Ede of omgeving? Weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Vist u elke keer achter het net met een bezichtiging? Of heeft u hulp nodig bij de onderhandeling? Dan is een aankoopmakelaar van BMV Makelaars de juiste stap voor u.

Een ervaren aankoopmakelaar aan uw zijde kan uw kansen op het vinden en kopen van uw droomhuis vergroten. Als aankoopmakelaar in Ede helpen wij u graag van A tot Z bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Van de zoektocht tot de sleuteloverdracht. Onze aankoopmakelaars staan voor u klaar!

Maak een afspraak met onze aankoopmakelaars

Vul uw contactgegevens in en onze aankoopcoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken.

Zorgeloos uw droomhuis kopen

Geef de zoektocht naar uw droomhuis in Ede, Wageningen, Veenendaal, Bennekom, Lunteren of Barneveld uit handen aan dé aankoopmakelaar in Ede die zorgt voor een zorgeloze aankoopbegeleiding. Onze aankoopmakelaars kennen de lokale woningmarkt en hebben het juist netwerk om u succesvol te helpen aan een nieuw (t)huis.

Samen met BMV Makelaars kunt u uw woonwensen werkelijkheid maken.

Waarom een aankoopmakelaar van BMV Makelaars?

 • Volledige & zorgeloze begeleiding tijden uw aankoopproces;
 • Een objectieve en kritische blik tijdens de bezichtigingen;
 • Persoonlijk advies op basis van kennis en ervaring;
 • Deskundig advies in de onderhandeling zodat u de woning voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden kunt kopen;
 • Grotere kans op het vinden van uw droomhuis!

Voordelen van een aankoopmakelaar

Zoektocht
U bent op de hoogte van het nieuwste aanbod in Ede en omgeving, zelfs al voordat de woningen op Funda staan. Per e-mail krijgt u de woningen die aan uw woonwensen voldoen toegestuurd. Daardoor heeft u de mogelijkheid om als een van de eerste te bezichtigen. Zo staat u er met zoeken niet alleen voor, beschikt u snel over het nieuwste aanbod én zit u dicht bij het vuur.
Bezichtiging
Met een aankoopmakelaar van BMV Makelaars heeft u een expert aan uw zijde. Wat u één keer doet, doet onze makelaar dagelijks. Wij geven een deskundige beoordeling over de kwaliteit van de woning en kijken naar de mogelijkheden. Zo heeft u een reëel beeld van de waarde van het huis en staat u sterker in de onderhandeling. Al het advies geven wij u op basis van uw wensen en onze kennis en ervaring.
Onderhandeling & afhandeling
We bepalen samen met u de juiste strategie zodat u het meeste kans maakt om de koper te worden. Natuurlijk zetten wij alles op alles om de woning voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden te bemachtigen. Bij de afhandeling houden wij de kleine lettertjes voor u in de gaten en zorgen ervoor dat de overdracht soepel verloopt. Zo loopt u geen onnodige risico’s en komt u met een aankoopmakelaar van BMV Makelaars niet voor verassingen te staan.
Aankoopmakelaar Ede

Samen het huis zoeken dat bij u past

Wilt u een huis kopen in Ede of omgeving? Wilt u zeker weten dat uw woning geen gebreken heeft? En wilt u volledige ontzorging tijdens uw aankoopproces? Dan is de aankoopservice van BMV een oplossing voor u. Met onze uitgebreide marktkennis, ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring, zorgen wij voor een succesvolle aankoop van uw droomhuis.

Als makelaar in Ede vinden wij op basis van uw woonwensen, eisen en budget de woning die bij u past. Maak een afspraak met onze aankoopcoördinator en wij laten u zien wat mogelijk is binnen uw woonwensen, eigen en budget.

Werkgebied BMV Makelaars

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Ede of omgeving? Wij staan voor u klaar in Ede, Veenendaal, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Barneveld. Samen vinden wij uw droomhuis op de plek waar u zich het meeste thuis voelt!

Een aankoopmakelaar in Arnhem nodig? Ook dan kunnen wij u helpen! Bekijk onze vestigingenpagina en neem gemakkelijk contact met ons op! Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Sneller uw droomhuis vinden

Onze aankoopmakelaars zijn NVM aankoopmakelaars en gespecialiseerd in Ede en omgeving. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis kunnen zij u precies vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar in Ede en omgeving maken wij graag vrijblijvend kennis met u en vertellen wij u graag hoe wij met succes ook voor u uw nieuwe (t)huis kunnen vinden!

Na een vrijblijvende kennismaking beslist u of u met ons in zee gaat. We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken zodat u kunt ervaren of wij de juiste makelaar voor u zijn!

Samen met de aankoopmakelaar van Ede

 • We sturen u het nieuwste woningaanbod door (nog voordat het op Funda staat);
 • We plannen en begeleiden de bezichtigingen;
 • We onderhandelen voor de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden;
 • We controleren de kleine lettertjes in de documenten;
 • We helpen u om de financiering rond te krijgen;
 • We begeleiden u tijdens de sleuteloverdracht en staan ook na de aankoop van uw woning nog voor u klaar mochten er onverhoopt nog problemen ontstaan.