Makelaar Arnhem-Zuid

Makelaar Arnhem-Zuid

Wij zijn dé makelaar van Arnhem Zuid

Op zoek naar een makelaar in Arnhem-Zuid?

Bent u op zoek naar een makelaar in Arnhem-Zuid die u kan helpen bij de verkoop van uw woning? Of bent u juist op zoek naar een woning in Arnhem-Zuid die aan al uw wensen voldoet? Bij BMV Makelaars zijn zowel verkoopmakelaars als aankoopmakelaars werkzaam.

Wij zijn dé makelaar van Arnhem-Zuid, met een kantoor in Schuytgraaf. We kennen de lokale woningmarkt als de beste. We zijn bekend met de verschillende wijken en straten van Arnhem, waardoor we als aankoopmakelaar precies weten in welke richting we uw woning moeten zoeken. Onze kennis van de regio helpt ons ook om uw huidige woning te verkopen.

Maak kennis met onze specialist in Arnhem-Zuid!

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Arnhem zuid Paul Holterman

Als makelaar in Arnhem-Zuid helpen we u een woning vinden

Als makelaar in Arnhem-Zuid nemen we de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Op basis van uw wensen kunnen we op zoek gaan naar de woning die het best bij u past. Belangrijk is dat u zich ook echt thuis kunt voelen in uw nieuwe woning. Zoekt u een woning in een kindvriendelijke wijk met voldoende ruimte met in de buurt een school en speeltuin? Of bent u juist op zoek naar een woning die wat meer afgelegen ligt? Wij helpen u om de perfecte woning te vinden en nemen met minder geen genoegen!

Arnhem-Zuid heeft ontzettend veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een woning vlakbij het water in Rijkerswoerd? Of bent u juist op zoek naar een luxe nieuwbouwwoning in Schuytgraaf? We laten u graag de woningen zien die interessant voor u zijn! Als makelaar in Arnhem-Zuid krijgen we zelfs regelmatig woningen te zien die nog niet op Funda staan.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Geeft u de voorkeur aan een nieuwbouwwoning in Arnhem-Zuid? Dan helpt onze nieuwbouwmakelaar u graag bij het vinden van een geschikte nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwwoning kopen of huren is speciaal en vergt net even een andere aanpak. BMV Makelaars is ook voor nieuwbouw uw makelaar in Arnhem-Zuid!

Uw nieuwbouwmakelaar in Arnhem

  • Advisering- & verkoop van nieuwbouw
  • Nieuwbouwprojecten in Arnhem en omgeving
  • Volledige ontzorging bij de aankoop van een nieuwbouwwoning
Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Centraalspoor 11
Centraalspoor 11
Centraalspoor 11

We zijn bij zowel de verkoop van ons huis in Schuytgraaf als de aankoop van ons nieuwe huis in Arnhem Noord geweldig geholpen door BMV makelaars. Naast de zeer deskundige en vriendelijke begeleiding bij onze bezichtigingen zijn we geweldig ondersteund vanuit het BMV kantoor bij al het

Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34

Mijn ervaring met deze makelaar was uitstekend. Kwam deskundig over. Zal dit zeker bij andere mensen aanbevelen.

Kustvaart 91
Kustvaart 91
Kustvaart 91

Wij zijn heel erg blij en dankbaar met onze makelaar. Hij heeft ons enorm geholpen tijdens de verkoop.Hij hield zich altijd aan de afspraken die hij met ons had gemaakt en hield contact.Een hele prettige samen werking

Oranjestraat 80
Oranjestraat 80
Oranjestraat 80

Contact met BMV makelaars is zeer prettig verlopen. Ik kreeg goed advies en had een vaste makelaar die goed meedacht!

Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15

Vanaf het begin liep het contact met Marc vlot, eerlijk en open. Op basis van de kennismaking kregen we een goede indruk van de kennis en kunde en dat wekte vertrouwen. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en ook hier gewoon een helder en eerlijk verhaal. Geen onnodige

Burnierlaan 18
Burnierlaan 18
Burnierlaan 18

De makelaar was erg deskundig en plezierig in omgang! ook de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk en komen alle afspraken na zoals het hoort. ik kan dhr. Bakker aanbevelen.

Lovinklaan 61
Lovinklaan 61
Lovinklaan 61

Prima makelaar.Niet te hoog inzetten en op korte termijn bieden. Met resultaat een hoger bodopgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de makelaar en zijn team.Ook een goede fotograaf. Bedankt dat u ons heeft bijgestaan.Beoordeling 9

Platinum 77
Platinum 77
Platinum 77

Erg goed ivb geen contact met mijn ex partner zorgde de makelaar ervoor dat wij beide de informatie kregen.

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Makelaar Arnhem zuid

Dé makelaar van Arnhem-Zuid voor de verkoop van uw woning

Bent u van plan om te verhuizen en moet uw huidige woning verkocht worden? Onze verkoopmakelaar helpt u om de woning onder de aandacht te brengen. Bij BMV Makelaars weten we als de beste hoe we uw woning op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Hierdoor kunnen we al snel de eerste bezichtigingen inplannen. Als NVM makelaar in Arnhem-Zuid zijn we bij iedere bezichtiging aanwezig en vertellen we graag wat de buurt en de woning zo bijzonder maakt.

De waarde van een woning zit niet alleen in stenen, maar ook in het verhaal achter de woning. We luisteren dan ook graag naar uw verhaal als u besluit om ons als verkoopmakelaar in te schakelen. Onze persoonlijke aanpak en kennis van de regio dragen er zeker aan bij dat we de best verkopende makelaar van Arnhem-Zuid zijn. Niet alleen weten we uw woning snel te verkopen, maar we zorgen ook voor het beste verkoopresultaat.

Makelaar Arnhem zuid Paul Holterman

Contact opnemen met BMV Makelaars

Als makelaar in Arnhem-Zuid kunnen we u vast en zeker helpen indien u op zoek bent naar een woning in Arnhem of wanneer u uw huidige woning wilt verkopen. Daarnaast kunt u ook woningtaxatie door ons laten verzorgen en kunnen wij u zelfs helpen indien u in woningen wilt beleggen. Bent u benieuwd naar wat wij van BMV Makelaars voor u kunnen betekenen? Of wilt u dat we zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of laat uw gegevens achter met uw woonvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie