Makelaar Arnhem-Zuid

Makelaar Arnhem-Zuid

Wij zijn dé makelaar van Arnhem Zuid

Op zoek naar een makelaar in Arnhem-Zuid?

Bent u op zoek naar een makelaar in Arnhem-Zuid die u kan helpen bij de verkoop van uw woning? Of bent u juist op zoek naar een woning in Arnhem-Zuid die aan al uw wensen voldoet? Bij BMV Makelaars zijn zowel verkoopmakelaars als aankoopmakelaars werkzaam.

Wij zijn dé makelaar van Arnhem-Zuid, met een kantoor in Schuytgraaf. We kennen de lokale woningmarkt als de beste. We zijn bekend met de verschillende wijken en straten van Arnhem, waardoor we als aankoopmakelaar precies weten in welke richting we uw woning moeten zoeken. Onze kennis van de regio helpt ons ook om uw huidige woning te verkopen.

Maak kennis met onze specialist in Arnhem-Zuid!

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Arnhem zuid Paul Holterman

Als makelaar in Arnhem-Zuid helpen we u een woning vinden

Als makelaar in Arnhem-Zuid nemen we de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Op basis van uw wensen kunnen we op zoek gaan naar de woning die het best bij u past. Belangrijk is dat u zich ook echt thuis kunt voelen in uw nieuwe woning. Zoekt u een woning in een kindvriendelijke wijk met voldoende ruimte met in de buurt een school en speeltuin? Of bent u juist op zoek naar een woning die wat meer afgelegen ligt? Wij helpen u om de perfecte woning te vinden en nemen met minder geen genoegen!

Arnhem-Zuid heeft ontzettend veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een woning vlakbij het water in Rijkerswoerd? Of bent u juist op zoek naar een luxe nieuwbouwwoning in Schuytgraaf? We laten u graag de woningen zien die interessant voor u zijn! Als makelaar in Arnhem-Zuid krijgen we zelfs regelmatig woningen te zien die nog niet op Funda staan.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Geeft u de voorkeur aan een nieuwbouwwoning in Arnhem-Zuid? Dan helpt onze nieuwbouwmakelaar u graag bij het vinden van een geschikte nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwwoning kopen of huren is speciaal en vergt net even een andere aanpak. BMV Makelaars is ook voor nieuwbouw uw makelaar in Arnhem-Zuid!

Uw nieuwbouwmakelaar in Arnhem

  • Advisering- & verkoop van nieuwbouw
  • Nieuwbouwprojecten in Arnhem en omgeving
  • Volledige ontzorging bij de aankoop van een nieuwbouwwoning
Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25

Vlotte en gemakkelijke communicatie met deskundige makelaar met lokale kennis. Soepel verkoopproces en goede marktsituatie heeft geleid tot snelle verkoop van ons huis.

Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26

Wouter heeft ons heel goed geadviseerd, met uitstekende kennis van zaken en de verkoop van ons huis accuraat en kundig opgepakt en gedaan. Laurie reageerde snel en heel vriendelijk op vragen. Uiteindelijk hebben we een fantastisch resultaat behaald waar we enorm blij mee zijn. Dikke pluim!

Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1

Prima makelaar, communicatief en betrouwbaar. Ook het ondersteunend personeel is prima! Aanbeveling van vrienden. Goede klik!

Avondlicht 4
Avondlicht 4
Avondlicht 4

Paul kent de markt in Schuytgraaf goed. Communicatie verloopt via het kantoor en de makelaar zelf. Wij hebben de communicatie als prettig ervaren ook als de verkoop even tegenvalt. Voordeel van een lokale makelaar is dat Paul de markt goed kent en ‘data driven’ werkt.

Winterkleed 25
Winterkleed 25
Winterkleed 25

Helder in verwachtingen rondom verkoop, goed zicht op de markt en korte lijnen in de communicatie via mail, telefoon en app.

Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6

We received necessary support and guidance. All our queries were timely responded. Good service.

Kalmoesstraat 14

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe appartement dankzij het team van BMV Makelaars. Zeer professioneel en vriendelijk team, dat me gedurende het hele proces heeft geholpen. Bovendien was hun communicatie altijd duidelijk en tijdig, waardoor het hele proces soepel verliep.

Rijnkade 64
Rijnkade 64
Rijnkade 64

Het betrof hier de verkoop van ons ouderlijk huis. Met respect en begrip voor de situatie werd hier mee omgegaan. Advies was duidelijk op ervaring gebaseerd. Alle afspraken werden doorgegeven en we kregen een goede terugkoppeling. Stand van zaken werd regelmatig gedeeld.

Bovenbeekstraat 28 a 1

Deskundig en betrouwbaar. Denkt mee om tot oplossingen te komen en goed bereikbaar. Prettig contact.

Rijnstraat 56 3

Heel goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hebben vooraf afspraken gemaakt en een sleutel gedeeld. Marc en zijn collega's hebben mij vervolgens compleet ontzorgt en mij gedurende het proces goed op de hoogte gehouden en overleg gepleegd waar nodig.

Makelaar Arnhem zuid

Dé makelaar van Arnhem-Zuid voor de verkoop van uw woning

Bent u van plan om te verhuizen en moet uw huidige woning verkocht worden? Onze verkoopmakelaar helpt u om de woning onder de aandacht te brengen. Bij BMV Makelaars weten we als de beste hoe we uw woning op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Hierdoor kunnen we al snel de eerste bezichtigingen inplannen. Als NVM makelaar in Arnhem-Zuid zijn we bij iedere bezichtiging aanwezig en vertellen we graag wat de buurt en de woning zo bijzonder maakt.

De waarde van een woning zit niet alleen in stenen, maar ook in het verhaal achter de woning. We luisteren dan ook graag naar uw verhaal als u besluit om ons als verkoopmakelaar in te schakelen. Onze persoonlijke aanpak en kennis van de regio dragen er zeker aan bij dat we de best verkopende makelaar van Arnhem-Zuid zijn. Niet alleen weten we uw woning snel te verkopen, maar we zorgen ook voor het beste verkoopresultaat.

Makelaar Arnhem zuid Paul Holterman

Contact opnemen met BMV Makelaars

Als makelaar in Arnhem-Zuid kunnen we u vast en zeker helpen indien u op zoek bent naar een woning in Arnhem of wanneer u uw huidige woning wilt verkopen. Daarnaast kunt u ook woningtaxatie door ons laten verzorgen en kunnen wij u zelfs helpen indien u in woningen wilt beleggen. Bent u benieuwd naar wat wij van BMV Makelaars voor u kunnen betekenen? Of wilt u dat we zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of laat uw gegevens achter met uw woonvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.