Huis verkopen Arnhem

Huis verkopen Arnhem

BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem; ook voor het verkopen van uw huis!

Gemiddelde 9,3
Bekijk reviews

Uw verkoopmakelaar in Arnhem

Een goede verkoopstrategie, unieke woningpresentatie en de juiste makelaar in Arnhem met kennis van de woningmarkt zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Geen verkoop is hetzelfde en ieder huis is uniek. Als verkoopmakelaar in Arnhem kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. We luisteren naar uw wensen, geven u persoonlijk advies én zetten een stap extra voor de verkoop van uw woning om het beste verkoopresultaat te realiseren.

Ieder huis en iedere verkoop is uniek. Daarom hebben wij voor ieder (t)huis een specialist!

Maak kennis met onze makelaars!

Van te koop naar verkocht met BMV Makelaars

Uw huis verkopen doet u niet dagelijks, wij wel. BMV Makelaars beschikt over de kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk om uw woning in Arnhem snel en succesvol te verkopen. Wij zijn uw makelaar in Arnhem en kunnen u volledig begeleiden en ontzorgen tijdens het verkoopproces. Van verkoopstrategie tot afhandeling, de verkoop van uw woning wordt van A tot Z geregeld!

Wij snappen dat het voor u belangrijk is om uw huis zo snel mogelijk én tegen de beste prijs te verkopen. Onze makelaars nemen uw zorgen uit handen en laten de verkoop van uw woning zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen.

  Uw huis verkocht in 8 stappen

  • Gratis en vrijblijvend kennismaken
  • Waarde & advies verkoopstrategie
  • Unieke fotopresentatie
  • Promotie op Funda, onze website, een unieke website voor uw woning & social media
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelingen
  • Gefeliciteerd, verkocht!
  • Hulp bij financieel advies

  Reviews & ervaringen makelaar Arnhem

  Volgende: 10.0
  Volgende: 9.3
  Volgende: 10.0
  Volgende: 8.8
  Volgende: 10.0
  Volgende: 8.8
  Volgende: 10.0

  10.0

  Wij hebben een huis gekocht waarbij Marc Bakker de verkopende makelaar was. Het voelde meteen eerlijk, transparant en betrouwbaar. We hebben daarom Marc Bakker ook gevraagd om ons eigen huis te verkopen. Dit heeft hij zeer kundig gedaan. Hij reageert snel en toen ik een klacht had over een aankoopmakelaar, heeft hij daar meteen werk van gemaakt. Deze makelaar denkt met je mee en handelt doeltreffend.

  Hemonylaan 16 te Arnhem

  Volgende: 10.0

  10.0

  De makelaar was prettig in de omgang. Hij kwam de overeengekomen afspraken na, hield mij op de hoogte van de bezichtigingen en de belangstelling. Hij was professioneel en dacht mee zonder zijn mening op te dringen.

  Jan Vethstraat 1 te Arnhem
  Volgende: 10.0

  9.3

  Had veel kennis en zelfs persoonlijke ervaring van het type woning dat werd verkocht. Veel aandacht , advies en persoonlijke uitleg over de te volgen weg heeft zeker bijgedragen aan een snelle verkoop van de woning. Wij zijn er heel tevreden over.

  Roemer Visscherstraat 22 te Arnhem

  Volgende: 10.0

  10.0

  Wij waren Marc al eerder tegen gekomen en toen was het ons al opgevallen dat hij een mensen-mens was en dat hij niet gaat voor het geld en de commercie. Hij was ook realistisch in de verkoopstrategie en adviseerde wat voor ons het beste was. Het kantoor is ook heel klantgericht en houd je goed op de hoogte van alles.

  Goudensteinstraat 50 te Arnhem

  Volgende: 10.0

  8.8

  Hele fijne makelaar. Zowel voor als achter de schermen. Denkt mee, zeer deskundig en altijd bereikbaar bij vragen. Super blij met de service die jullie verlenen!!’

  Zeelandsingel 19 te Arnhem

  Volgende: 10.0

  10.0

  Hele vriendelijke, bekwame en behulpzame makelaar en ook het kantoorpersoneel was heel vriendelijk en behulpzaam. We werden zeer regelmatig op de hoogte gehouden. Zeker als makelaar en makelaarskantoor aan te raden

  Thomas a Kempislaan 124

  Volgende: 10.0

  8.8

  De makelaar, die me was aangeraden door een collega, maakte vanaf het eerste contact een betrouwbare en plezierige klantgerichte indruk. De communicatie, zowel met de makelaar als diens kantoor, verliep prima en adequaat. De ervaring met deze makelaar is zeer positief en aanbevelenswaardig!

  Bakkerstraat 33 te Arnhem

  Volgende: 10.0
  Makelaar Arnhem huis verkopen

  Uw huis verkopen in Arnhem? Dat vraagt om een persoonlijke aanpak!

  De verkoop van uw woning vraagt om maatwerk. Ieder huis en iedere verkoop zijn uniek. Wij houden rekening met uw specifieke wensen bij de verkoop van uw woning in Arnhem. Voor ieder (t)huis hebben wij een specialist. Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk.

  Wij zijn gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander. Onze ervaren makelaars bepalen, samen met u, de optimale vraagprijs en realiseren wij aantoonbaar het beste verkoopresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

  Uw huis verkopen vraagt om maatwerk, juist in deze tijd!

  Makelaar Arnhem huis verkopen

  Een op maat gemaakte website speciaal voor uw woning!

  Wij maken een op maat gemaakte website speciaal voor uw woning. Een exclusieve woningwebsite welke dient als digitale brochure waar potentiële kopers alle informatie van uw woning kunnen vinden.

  • Alle informatie van uw woning op één plek;
  • Unieke promotie van uw woning;
  • Complete interactieve digitale brochure;
  • Geen afleiding van andere woningen, wél maximale beleving bij uw woning!

  Voor het beste verkoopresultaat trekken wij alles uit de kast en zijn wij uw makelaar in Arnhem!

  Zo verkopen wij uw huis in Arnhem

  Huis verkopen Arnhem
  Volgende: Inventarisatie potentiële belangstellenden
  Huis verkopen Arnhem
  Huis verkopen Arnhem
  Volgende: Unieke woningpresentatie
  Huis verkopen Arnhem
  Huis verkopen Arnhem
  Volgende: Bezichtigen
  Huis verkopen Arnhem
  Huis verkopen Arnhem
  Volgende: De onderhandeling
  Huis verkopen Arnhem
  Huis verkopen Arnhem
  Volgende: Deskundige & efficiënte afhandeling
  Huis verkopen Arnhem
  Huis verkopen Arnhem
  Volgende: Vrijblijvende kennismaking
  Huis verkopen Arnhem

  Vrijblijvende kennismaking

  Wij nemen graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning in kaart te brengen. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie die past bij de huidige markt.

  Volgende: Vrijblijvende kennismaking

  Inventarisatie potentiële belangstellenden

  Dit is de basis van onze activiteiten. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij al voordat uw huis online staat zicht op potentiële kopers voor uw woning.

  Volgende: Vrijblijvende kennismaking

  Unieke woningpresentatie

  Een unieke presentatie van uw woning is essentieel. De juiste marketing is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Wij zorgen voor een opvallend bord in uw tuin, mooie foto's van uw woning, een heldere verkoopbrochure én wij maken speciaal voor uw woning een eigen website op maat!

  Volgende: Vrijblijvende kennismaking

  Bezichtigen

  In goed overleg worden de afspraken met u ingepland. Onze makelaar geeft u na de bezichtiging een terugkoppeling over de bezichtigingsresultaten. Tussentijds wordt u door de verkoopmakelaar en onze binnendienstmedewerkers op de hoogte gehouden.

  Volgende: Vrijblijvende kennismaking

  De onderhandeling

  Dit kan een traditionele onderhandeling zijn, maar ook een inschrijving, waarbij u meerdere biedingen krijgt en het beste bod kiest. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of wij gaan voor u in onderhandeling.

  Volgende: Vrijblijvende kennismaking

  Deskundige & efficiënte afhandeling

  Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van de woning. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren.

  Volgende: Vrijblijvende kennismaking
  Makelaar Arnhem huis verkopen

  Wat is mijn huis in Arnhem waard?

  Als u uw huis wilt verkopen, bent u natuurlijk nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning. Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen.

  Met een waardebepaling krijgt u gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden. Op zoek naar een makelaar in Arnhem voor een gratis waardbepaling? Maak een afspraak en één van onze makelaars komt bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen!

  Maak kennis met onze woningmakelaars!

  Paul Holterman RM RT Paul Holterman RM RT
  Paul Holterman RM RT Paul Holterman RM RT

  NVM - Register Makelaar en Taxateur (RM RT)

  Marc Bakker KRMT Marc Bakker KRMT
  Marc Bakker KRMT Marc Bakker KRMT

  NVM - Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT)

  Erwin Broersma RM RT Erwin Broersma RM RT
  Erwin Broersma RM RT Erwin Broersma RM RT

  NVM - Register Makelaar en Taxateur (RM RT) / Partner

  Contact opnemen
  Bel direct!