Uw makelaar in Arnhem, Ede en omgeving

BMV Makelaars

BMV Makelaars

Uw makelaar in Arnhem, Ede en omgeving

Makelaar Arnhem BMV Makelaars

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij BMV Makelaars kijken we verder dan alleen het huis of een object.

Lokale marktkennis

Betrouwbaar en deskundig maatwerk

Persoonlijk contact

Hoe wij te werk gaan

Leer onze specialisten beter kennen

Sinds 2005 zijn wij in Arnhem gevestigd en uitgegroeid tot een van de grootste NVM makelaars in de regio. Ons team bestaat uit hoog opgeleide ervaren makelaars, taxateurs en uitstekende ondersteuning. Onze makelaars en taxateurs zijn specialisten in het marktsegment waarin zij actief zijn.

Bent u op zoek naar een woningmakelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, hypotheekadviseur, nieuwbouwspecialist of taxateur? Bij ons vindt u al deze professionals onder één dak!

Wij zijn lid van het landelijk samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben een uitstekend lokaal, regionaal en landelijk netwerk. Kortom BMV Makelaars kent uw toekomstige koper of huurder!

BMV Makelaars, waar mensen het verschil maken

BMV Makelaars weet wat er leeft. Wij zijn een full-service makelaarskantoor in Arnhem met één kantoor in Arnhem-Noord en één kantoor in Arnhem-Zuid. Wij staan voor u klaar met hulp bij de verkoop of aankoop van een woning of bedrijfspand. Wij kiezen voor persoonlijk contact en geven advies op maat. Wij houden als makelaar in Arnhem rekening met uw specifieke wensen. Onze makelaars kijken verder dan alleen een woning of object.

  • Uitgebreide kennis van de lokale markt
  • Passie voor wonen en werken
  • Persoonlijke benadering en advies op maat
  • Voor ieder (t)huis en bedrijfspand een specialist
  • Ruim aanbod van woningen en bedrijfspanden
Facebook BMV Makelaars: https://www.facebook.com/bmvmakelaars/

Like ons op Facebook

Op Facebook verschijnt ons aanbod vaak nog eerder dan het op Funda staat. Vist u steeds achter het net en wilt u graag als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwste woningaanbod in Arnhem en omgeving? Like ons op Facebook!

.

Instagram BMV Makelaars: https://www.instagram.com/bmvmakelaars/?hl=nl

BMV Makelaars op Instagram

Bent u op zoek naar een woning in Arnhem en/of omgeving? Wij helpen u graag met het vinden van uw droomhuis! Dagelijks verschijnt er nieuw aanbod op onze website. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod, de nieuwbouwprojecten in en rondom Arnhem en het actuele nieuws van de Arnhemse woningmarkt? Volg ons op Instagram!

Facebook BMV Bedrijfsmakelaars: https://www.facebook.com/bmvbedrijfsmakelaars/?ref=bookmarks

Like ons op Facebook voor bedrijfshuisvesting!

Wilt u in Arnhem of omgeving een bedrijfspand kopen of huren of bent u juist op zoek naar een bedrijfsmakelaar die u winkelpand of kantoor- of bedrijfsruimte kan verhuren? BMV Bedrijfsmakelaars helpt en adviseert u graag in dit traject. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod, de transacties of wilt u op de hoogte blijven van het laatste vastgoednieuws? Like onze Facebookpagina, speciaal voor bedrijfshuisvesting!

LinkedIn BMV Bedrijfsmakelaars: https://www.linkedin.com/company/bmv-bedrijfsmakelaars

Volg ons op LinkedIn!

BMV Bedrijfsmakelaars heeft een specialist voor elke discipline. Winkels, horeca, kantoren, bedrijfsruimten, logistiek, maatschappelijk vastgoed, vastgoedbeleggingen, research, taxaties en transformaties.

Wij zijn een actieve deelnemer op LinkedIn. Dagelijks informeren wij ruim duizend volgers met ons actuele aanbod, de laatste transacties en de nieuwste vastgoedrapportages. Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste vastgoednieuws?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie