Beleggen in zakelijk vastgoed in Arnhem -  42870

Beleggen in zakelijk vastgoed in Arnhem

BMV Bedrijfsmakelaars is een actieve en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels, woon-/ of zorgcomplexen, BMV Makelaars heeft de kennis in huis!

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Landelijke dekking
Door intensieve samenwerking met Dynamis partners
Brede dienstverlening
Meerdere disciplines onder één dak
Bijdrage leveren
Aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille

Uw adviseur in vastgoed beleggingen

Wenst u uw vastgoedportefeuille te vergroten of te verkleinen en bent u op zoek naar een beleggingsmakelaar die u begeleid bij de aan- of verkoop van uw beleggingsvastgoed? Dan bent u bij BMV Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres.

Heeft u ooit weleens nagedacht over het investeren in commercieel vastgoed? Beleggen in bijvoorbeeld kantoren, winkelpanden of distributiecentra kan namelijk interessant zijn voor u. Het beleggen in zakelijk vastgoed kan een waardevolle investering zijn en dit wilt u natuurlijk met zo min mogelijk risico's doen. Dit vergt de nodige kennis. Met BMV Bedrijfsmakelaars als partner heeft u gegarandeerd een partner die u van specialistische kennis kan voorzien om de juiste beleggingskeuze te maken.

Waarom kiezen voor BMV Beleggingsmakelaars?

  • Kennis van iedere locatie
  • Regionaal en landelijk netwerk
  • Betrokken partner
  • Weet wat er in de markt speelt
  • Hoge rendementen op beleggingsvastgoed
Uw specialist in vastgoedbeleggingen

Uw specialist in vastgoedbeleggingen

Benieuwd wat BMV Beleggingsmakelaars voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist Jacco Vogelaar.

Jacco Vogelaar
06 532 670 58

vogelaar@bmvmakelaars.nl