Makelaar in Ede en omgeving

Makelaar in Ede en omgeving

Makelaar in Ede nodig? BMV Makelaars staat voor u klaar. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

<p>Voor onze eerstvolgende 15 opdrachtevers:</p><ul>	<li>Gratis marketingpakket t.w.v. €798,-</li>	<li>50% korting op de verkoopcourtage</li>	<li>Deskundig, persoonlijk én met het grootste bereik</li></ul>

Speciale openingsactie voor onze nieuwe vestiging in Ede!

Bent u van plan om uw woning in Ede en omgeving te verkopen? Voor onze eerstvolgende 15 opdrachtgevers hebben wij een speciale openingsactie!

 • Gratis marketingpakket t.w.v. €798,-;
 • 50% korting op de verkoopcourtage;
 • Deskundig, persoonlijk én met het grootste bereik

Uw makelaar in Ede

Een woning kopen of een woning verkopen is spannend en doet u niet dagelijks. Moet ik eerst mijn huidige woning verkopen of eerst een nieuwe woning kopen? Is dit wel de juiste tijd om mijn huis te verkopen? Wat kan ik het beste bieden op een woning? En hoe moet ik onderhandelen? Allemaal vragen die door u hoofd kunnen spoken en waar wij het antwoord op weten.

Als makelaar in Ede helpen wij u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. Omdat ieder huis, iedere aankoop en iedere verkoop uniek is, vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk.

Wij leveren maatwerk. Wat uw woonvraag ook is; onze makelaars staan voor u klaar.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

U zoekt...
U zoek een makelaar in Ede of omgeving die u kan helpen met de verkoop van uw woning of bij het vinden van uw droomhuis. Een makelaar die uw zorgen uit handen neemt, kennis en ervaring met u deelt en u veel tijd, energie en regelwerk bespaart.
Wij zijn...
Wij zijn zo’n makelaar. En naast onze kantoren in Arnhem ook gevestigd in Ede. Wij staan voor u klaar. Begeleiden u van A tot Z in het aan- of verkoopproces van uw woning en luisteren naar uw wensen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op met ons makelaarskantoor.
Samen...
Samen met u gaan wij voor het beste resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij zijn bekend met iedere wijk van Ede. Daardoor zijn wij zeer goed in staat om uw droomhuis te vinden of om u juist te helpen bij het verkopen van uw huis. Maak kennis met onze makelaars en wij vertellen u dan graag persoonlijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw aankoopmakelaar in Ede

BMV Makelaars is dé makelaar in Ede om de perfecte woning voor u te vinden. Als aankoopmakelaar in Ede gaan wij voor u aan de slag om u te helpen met het zoeken, vinden en kopen van uw droomhuis.

Geef de zoektocht naar uw droomhuis in Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Barneveld uit handen aan BMV Makelaars. Onze makelaars hebben het juiste netwerk om u te helpen met een nieuw (t)huis. Wij begeleiden u in het gehele aankoopproces van uw droomwoning en besparen u veel tijd in de zoektocht.

Wij luisteren naar uw wensen en maken van u de beste koper!

Dit kunnen wij betekenen als aankoopmakelaar

 • Wij brengen uw woonwensen en -eisen in kaart
 • Wij stellen u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod in Ede en omgeving (nog voordat de woningen op Funda staan!)
 • Inplannen van & begeleiding bij bezichtigingen
 • Objectieve mening over de woning
 • Advies in het gehele aankoopproces van uw woning
 • Het bepalen van de juiste strategie om succesvol een woning te kopen
 • Uw zorgen uit handen nemen tijdens de onderhandelingen & het geven van juridisch advies
 • Afhandeling met de notaris & zorgen voor een goede oplevering
Makelaar Ede

Wat is mijn huis in Ede waard?

Overweegt u om uw huis te verkopen? Of speelt de vraag wat uw huis in Ede of omgeving nu waard is weleens bij u op? Als makelaar in Ede komen wij graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Een gratis waardebepaling is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. U kunt ook zelf in enkele stappen de geschatte waarde van uw woning bekijken.

Wij stellen een realistische verkoopwaarde vast en geven u een eerlijk advies over de vraagprijs. We vertellen u ook graag hoe wij u denken uw woning het beste te kunnen verkopen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan hierbij voorop!

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Centraalspoor 11
Centraalspoor 11
Centraalspoor 11

We zijn bij zowel de verkoop van ons huis in Schuytgraaf als de aankoop van ons nieuwe huis in Arnhem Noord geweldig geholpen door BMV makelaars. Naast de zeer deskundige en vriendelijke begeleiding bij onze bezichtigingen zijn we geweldig ondersteund vanuit het BMV kantoor bij al het

Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34

Mijn ervaring met deze makelaar was uitstekend. Kwam deskundig over. Zal dit zeker bij andere mensen aanbevelen.

Kustvaart 91
Kustvaart 91
Kustvaart 91

Wij zijn heel erg blij en dankbaar met onze makelaar. Hij heeft ons enorm geholpen tijdens de verkoop.Hij hield zich altijd aan de afspraken die hij met ons had gemaakt en hield contact.Een hele prettige samen werking

Oranjestraat 80
Oranjestraat 80
Oranjestraat 80

Contact met BMV makelaars is zeer prettig verlopen. Ik kreeg goed advies en had een vaste makelaar die goed meedacht!

Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15

Vanaf het begin liep het contact met Marc vlot, eerlijk en open. Op basis van de kennismaking kregen we een goede indruk van de kennis en kunde en dat wekte vertrouwen. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en ook hier gewoon een helder en eerlijk verhaal. Geen onnodige

Burnierlaan 18
Burnierlaan 18
Burnierlaan 18

De makelaar was erg deskundig en plezierig in omgang! ook de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk en komen alle afspraken na zoals het hoort. ik kan dhr. Bakker aanbevelen.

Lovinklaan 61
Lovinklaan 61
Lovinklaan 61

Prima makelaar.Niet te hoog inzetten en op korte termijn bieden. Met resultaat een hoger bodopgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de makelaar en zijn team.Ook een goede fotograaf. Bedankt dat u ons heeft bijgestaan.Beoordeling 9

Platinum 77
Platinum 77
Platinum 77

Erg goed ivb geen contact met mijn ex partner zorgde de makelaar ervoor dat wij beide de informatie kregen.

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Verkoopmakelaar in Ede

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in Ede voor de verkoop van uw woning? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een makelaar die weet wat er speelt in de huidige woningmarkt, de juiste waarde voor uw woning bepaalt en die gaat voor het beste verkoopresultaat. Bij BMV Makelaars in Ede vindt u alles wat u zoekt.

Wij zorgen voor een snelle en succesvolle verkoop van uw woning, met het beste verkoopresultaat. Als makelaar in Ede gaan wij voor u aan de slag en nemen wij uw zorgen uit handen. Wij geven u advies op maat en zetten alles op alles om uw woning tegen de beste prijs te verkopen.

 • Een speciaal op maat gemaakte website voor uw woning
 • Professionele foto- en videopresentatie
 • Verzorgde woningbrochure
 • Plaatsing op onze website, social media en in onze nieuwsbrief
 • En natuurlijk wordt uw woning prominent gepresenteerd op de grootste huizensite van Nederland: Funda

Uw full-service makelaar in Ede

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in de omgeving Ede voor het verkopen, kopen of taxeren van een woning? Maak dan kennis met de makelaars in de regio Ede van BMV Makelaars. Onze makelaars zetten altijd een stapje extra om u te helpen. Wat uw woonvraag ook is; wij staan voor u klaar!

Als full-service makelaar in de regio Ede vindt u alle diensten onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel schakelen rondom de aan- of verkoop van uw woning.

Wonen in Ede

Ede is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente Ede telt 118.538 inwoners en wordt omringd door de gemeenten Lunteren, Wageningen, Bennekom, Barneveld en Veenendaal. Ede is een prachtige plek om te wonen voor mensen van alle leeftijden.

Ede staat bekend om haar uitgestrekte natuurgebieden, zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide. Ede heeft ook een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkelcentra, culturele instellingen en tevens een aantal goede scholen en kinderopvangfaciliteiten. Voor gezinnen met kinderen biedt Ede daarom ook een uitstekende leefomgeving.

De ligging van Ede is erg gunstig. Met goede verbindingen via de snelweg en het openbaar vervoer bent u zo in de nabij liggende steden. Kortom wonen in Ede betekent wonen in een bloeiende gemeente op een gunstige plek!

Benieuwd naar de woningen in Ede?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie