Makelaar in Ede en omgeving

Makelaar in Ede en omgeving

Makelaar in Ede nodig? BMV Makelaars staat voor u klaar. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Uw makelaar in Ede

Een woning kopen of een woning verkopen is spannend en doet u niet dagelijks. Moet ik eerst mijn huidige woning verkopen of eerst een nieuwe woning kopen? Is dit wel de juiste tijd om mijn huis te verkopen? Wat kan ik het beste bieden op een woning? En hoe moet ik onderhandelen? Allemaal vragen die door u hoofd kunnen spoken en waar wij het antwoord op weten.

Als makelaar in Ede helpen wij u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. Omdat ieder huis, iedere aankoop en iedere verkoop uniek is, vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk.

Wij leveren maatwerk. Wat uw woonvraag ook is; onze makelaars staan voor u klaar.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

U zoekt...
U zoek een makelaar in Ede of omgeving die u kan helpen met de verkoop van uw woning of bij het vinden van uw droomhuis. Een makelaar die uw zorgen uit handen neemt, kennis en ervaring met u deelt en u veel tijd, energie en regelwerk bespaart.
Wij zijn...
Wij zijn zo’n makelaar. En naast onze kantoren in Arnhem ook gevestigd in Ede. Wij staan voor u klaar. Begeleiden u van A tot Z in het aan- of verkoopproces van uw woning en luisteren naar uw wensen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op met ons makelaarskantoor.
Samen...
Samen met u gaan wij voor het beste resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij zijn bekend met iedere wijk van Ede. Daardoor zijn wij zeer goed in staat om uw droomhuis te vinden of om u juist te helpen bij het verkopen van uw huis. Maak kennis met onze makelaars en wij vertellen u dan graag persoonlijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw aankoopmakelaar in Ede

BMV Makelaars is dé makelaar in Ede om de perfecte woning voor u te vinden. Als aankoopmakelaar in Ede gaan wij voor u aan de slag om u te helpen met het zoeken, vinden en kopen van uw droomhuis.

Geef de zoektocht naar uw droomhuis in Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Barneveld uit handen aan BMV Makelaars. Onze makelaars hebben het juiste netwerk om u te helpen met een nieuw (t)huis. Wij begeleiden u in het gehele aankoopproces van uw droomwoning en besparen u veel tijd in de zoektocht.

Wij luisteren naar uw wensen en maken van u de beste koper!

Dit kunnen wij betekenen als aankoopmakelaar

 • Wij brengen uw woonwensen en -eisen in kaart
 • Wij stellen u dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod in Ede en omgeving (nog voordat de woningen op Funda staan!)
 • Inplannen van & begeleiding bij bezichtigingen
 • Objectieve mening over de woning
 • Advies in het gehele aankoopproces van uw woning
 • Het bepalen van de juiste strategie om succesvol een woning te kopen
 • Uw zorgen uit handen nemen tijdens de onderhandelingen & het geven van juridisch advies
 • Afhandeling met de notaris & zorgen voor een goede oplevering
Makelaar Ede

Wat is mijn huis in Ede waard?

Overweegt u om uw huis te verkopen? Of speelt de vraag wat uw huis in Ede of omgeving nu waard is weleens bij u op? Als makelaar in Ede komen wij graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Een gratis waardebepaling is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. U kunt ook zelf in enkele stappen de geschatte waarde van uw woning bekijken.

Wij stellen een realistische verkoopwaarde vast en geven u een eerlijk advies over de vraagprijs. We vertellen u ook graag hoe wij u denken uw woning het beste te kunnen verkopen. Uw persoonlijke situatie en wensen staan hierbij voorop!

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Oudenboschstraat 11

We zijn ontzettend blij met BMV! Paul Holterman is enorm vaak meegeweest naar bezichtigingen omdat het maar niet lukte. Hij dacht altijd aan wat het beste voor ons was, en hield ons gefocust tijdens de zoektocht. BMV schakelt snel voor een bezichtiging en communiceert altijd duidelijk. Ik

Melderstraat 8

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van BMV makelaar. Zij hebben ons goed geholpen. Zij zijn altijd eerlijk geweest over de diverse woningen die wij hebben bekeken. Ook het aankopen van een woning werd goed door hun gecoördineerd.

Parelgrasstraat 22
Parelgrasstraat 22
Parelgrasstraat 22

Wij hadden goed contact met onze makelaar hij informeerde ons over alle nodige informatie zodat wij op de hoogte waren van wat er allemaal gebeurde

Hilhorstweg 12
Hilhorstweg 12
Hilhorstweg 12

Het contact liep erg prettig. Helder - duidelijk - vriendelijk met hier en daar een geintje. Dat paste precies.Deskundigheid alom aanwezig. Alle zorg met betrekking tot de verkoop uit handen genomen

Zonegge 15 4

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met mijn aankoopmakelaar. Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle aankoop van mijn nieuwe huis, heeft mijn aankoopmakelaar een buitengewone inzet getoond. Hun professionaliteit en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt waren

Vondellaan 2 a

Dankzij de kennis & kunde van Marc Bakker en Erwin Broersma is ons huis goed en snel verkocht! Ook de contacten met de andere medewerkers van kantoor verliep prettig.

Winterjan 11
Winterjan 11
Winterjan 11

Prettige kennismaking en uitgebreid de tijd genomen. Communicatie en terugkoppelen vlot. Paul Holterman als een rustige man leren kennen en daardoor, voor ons, erg prettig in de omgang.

Winterjan 11
Winterjan 11
Winterjan 11

We hebben gekozen voor een makelaar die direct in ons gebied zit. Dat heeft ons geholpen de woning vlot te verkopen.

Mesdaglaan 81
Mesdaglaan 81
Mesdaglaan 81

Prima contact met makelaar gehad. Hij doet wat hij zegt en zet graag een stap extra voor zowel aankoop als verkoop

Verkoopmakelaar in Ede

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in Ede voor de verkoop van uw woning? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een makelaar die weet wat er speelt in de huidige woningmarkt, de juiste waarde voor uw woning bepaalt en die gaat voor het beste verkoopresultaat. Bij BMV Makelaars in Ede vindt u alles wat u zoekt.

Wij zorgen voor een snelle en succesvolle verkoop van uw woning, met het beste verkoopresultaat. Als makelaar in Ede gaan wij voor u aan de slag en nemen wij uw zorgen uit handen. Wij geven u advies op maat en zetten alles op alles om uw woning tegen de beste prijs te verkopen.

 • Een speciaal op maat gemaakte website voor uw woning
 • Professionele foto- en videopresentatie
 • Verzorgde woningbrochure
 • Plaatsing op onze website, social media en in onze nieuwsbrief
 • En natuurlijk wordt uw woning prominent gepresenteerd op de grootste huizensite van Nederland: Funda

Uw full-service makelaar in Ede

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in de omgeving Ede voor het verkopen, kopen of taxeren van een woning? Maak dan kennis met de makelaars in de regio Ede van BMV Makelaars. Onze makelaars zetten altijd een stapje extra om u te helpen. Wat uw woonvraag ook is; wij staan voor u klaar!

Als full-service makelaar in de regio Ede vindt u alle diensten onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel schakelen rondom de aan- of verkoop van uw woning.

Wonen in Ede

Ede is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente Ede telt 118.538 inwoners en wordt omringd door de gemeenten Lunteren, Wageningen, Bennekom, Barneveld en Veenendaal. Ede is een prachtige plek om te wonen voor mensen van alle leeftijden.

Ede staat bekend om haar uitgestrekte natuurgebieden, zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide. Ede heeft ook een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkelcentra, culturele instellingen en tevens een aantal goede scholen en kinderopvangfaciliteiten. Voor gezinnen met kinderen biedt Ede daarom ook een uitstekende leefomgeving.

De ligging van Ede is erg gunstig. Met goede verbindingen via de snelweg en het openbaar vervoer bent u zo in de nabij liggende steden. Kortom wonen in Ede betekent wonen in een bloeiende gemeente op een gunstige plek!

Benieuwd naar de woningen in Ede?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie