Makelaar Arnhem

Makelaar Arnhem

Heeft u een makelaar in Arnhem nodig? BMV Makelaars helpt u graag. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Makelaar in Arnhem nodig?

Al sinds 2005 is BMV Makelaars dé makelaar van Arnhem en omgeving. Wij hechten veel waarde aan een menselijke aanpak en kunnen u helpen bij zowel de aankoop als de verkoop van uw woning. Verhalen maken in onze ogen het verschil en de waarde van een woning zit niet alleen in stenen. We luisteren dan ook graag naar wat u te vertellen heeft, om op basis daarvan aan de slag te gaan. Als makelaar in Arnhem kennen we de lokale woningmarkt uitstekend. We zijn bekend met iedere wijk en iedere straat in Arnhem. Daardoor zijn we zeer goed in staat om de perfecte woning voor u te vinden of om juist te helpen bij het verkopen van uw woning.

Niet voor niets is BMV Makelaars de meestverkopende makelaar van Arnhem.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Arnhem

De makelaar in Arnhem helpt u om de perfecte woning te vinden

Bij BMV Makelaars leveren we altijd maatwerk. Wanneer we als aankoopmakelaar voor u aan de slag gaan, zullen we eerst aandachtig naar uw wensen luisteren. Zo weten we precies in welke hoek we moeten zoeken. Voor ieder soort woning hebben we een specialist en we zijn bekend met het huidige woningaanbod, waardoor we u al snel de eerste woningen kunnen laten zien. Als makelaar in Arnhem weten we vaak al dat een woning te koop staat voordat deze op Funda verschijnt. Op deze manier heeft u een stapje voor op andere woningzoekenden.

Wanneer we als aankoopmakelaar voor u optreden, zullen we de woning bovendien samen met u bezichtigen. Terwijl u kijkt of de woning aan uw wensen voldoet, kijken wij vooral naar de staat van de woning en naar eventuele gebreken. Niet alleen kunnen we u zo een betrouwbaar beeld van de woning geven, maar ook zijn we zo beter in staat om te onderhandelen met de verkoper. Ook de onderhandelingen zullen wij voor u verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Verkoopmakelaar in Arnhem

Heeft u een NVM makelaar in Arnhem nodig voor de verkoop van uw woning? Dan bent u bij BMV Makelaars aan het juiste adres! Niet alleen slagen we er steeds weer in om woningen snel te verkopen, maar ook gaan wij voor het beste verkoopresultaat. Omdat we bekend zijn met de omgeving, weten we heel goed te bepalen hoeveel een woning waard is. Als makelaar in Arnhem zullen we namens u met potentiële kopers onderhandelen. Uiteraard doen we alles in goed overleg en bepaalt u zelf met welk bod u akkoord gaat. Met onze hulp wordt uw woning snel en tegen een goed bod verkocht. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op!

  • Advies op maat
  • Voor ieder thuis een specialist
  • Volledige begeleiding & ontzorging tijdens het verkoopproces
  • Snelle & succesvolle verkoop van uw huis
  • Gecertificeerde NVM Makelaars
  • Persoonlijke aandacht & uitstekende bereikbaarheid
  • Maximaal verkoopresultaat
Taxateur Arnhem

Woningtaxatie door de makelaar in Arnhem

BMV Makelaars kan ook optreden als taxateur in Arnhem om de waarde van uw (toekomstige) woning te bepalen. Laat u woningtaxatie aan ons over, dan zullen we de vastgestelde woningwaarde altijd goed onderbouwen. Op die manier weet u exact hoe de waarde tot stand is gekomen en hoe u de woningwaarde eventueel nog kunt verhogen.

Een taxatie van uw woning kunt u om verschillende redenen laten uitvoeren. Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden.

Uw huis in Arnhem of omstreken laten taxeren? BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem, ook op het gebied van taxaties!

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Tubantenveld 35
Tubantenveld 35
Tubantenveld 35

Het contact met het team van BMV Makelaars en dan met name met onze makelaar Paul Holterman verliep feilloos. Wat een fijne makelaar. Actief, alert en betrokken.Niet alleen bij de verkoop van onze woning was zijn dientverlening zeer waardevol, maar ook zijn aankoopadvies heeft ons veel

Zijpendaalseweg 12
Zijpendaalseweg 12
Zijpendaalseweg 12

De heer Broersma , handelt pro actief, en hield me na iedere bezichtig en /of bieding direct op hoogte , en nam alle tijd om eea te bespreken. Zijn kennis van de lokale markt, en bijzondere panden blijkt bij deze verkoop van cruciaal belang . Overigens is de heer Broersma een prettige

Jacob Cremerstraat 91

Ik ben super goed geholpen! Een maand nadat ik m’n kennismakingsgesprek had, heb ik m’n droomhuis gekocht. Het was fijn dat er iemand deskundig is en meedenkt bij het bezichtigen. Achter de schermen regelen ze ook alles snel en communiceren ze duidelijk.

Hoogstedelaan 16
Hoogstedelaan 16
Hoogstedelaan 16

Het contact met Erwin Broersma was heel goed. Hij was - zelfs tijdens zijn vakantie - steeds goed bereikbaar en wist alle hobbels waar wij op stuitten vlot glad te strijken. Door zijn opstelling verliep de verkoop van ons huis probleemloos

Johan de Wittlaan 349
Johan de Wittlaan 349
Johan de Wittlaan 349

Heel fijn contact gehad met Wouter. Hij heeft absoluut meer gedaan dan beloofd. Stelde me continue gerust en heeft in iedere situatie prettig met mij mee gedacht.Ik zou deze makelaar zeker aanraden.

Angelsaksenveld 28
Angelsaksenveld 28
Angelsaksenveld 28

Verkoop van ons huis duurde langer dan verwacht. Het op gang brengen van de vraag en bezichtiging verliep moeizaam. Of dat aan de markt of de makelaar lag, kan ik niet zeggen. BMV heeft wel wat extra marketinginspanningen voorgesteld en uitgevoerd. Zodra er bezichtigingen waren, heeft Paul

Pijnackerhof 1
Pijnackerhof 1
Pijnackerhof 1

Zeer prettige begeleiding bij de zeer snelle verkoop vanmiddag huis. Altijd bereikbare en benaderbaar. Fijne verbinding tussen kantoor en makelaar. Zeer rustige en zeer attente makelaar.

Tiendweg 1
Tiendweg 1
Tiendweg 1

Veel zaken samen doorlopen en afgestemd. Goed en snel bereikbaar voor vragen. Een fijne samenwerking waar ik zeker weer een tweede keer binnen zou lopen.

Bergstraat 79
Bergstraat 79
Bergstraat 79

Ik heb gekozen voor BMV makelaars Arnhem en heb er geen seconde spijt van gehad vooral Wouter mijn makelaar nog nooit zo'n gedreven makelaar gehad hij doet er echt alles aan om je huis op een prettige manier te verkopen en de service was top nooit was hem iets te veel en ging achter dingen

Haagdoornstraat 6
Haagdoornstraat 6
Haagdoornstraat 6

Het hele traject is perfect verlopen. Makkelijk en duidelijk in de communicatie en goede kennis van de markt.

Makelaar Arnhem

Worden wij ook uw makelaar in Arnhem?

Bij BMV Makelaars vindt u alle professionals met betrekking tot de woningmarkt onder één dak. Wij zijn uw aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, nieuwbouwmakelaar én taxateur. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod? Houd dan onze socialmediakanalen in de gaten.

Onze overige diensten

Niet alleen is BMV Makelaars actief als aankoopmakelaar in Arnhem, maar we kunnen ook optreden als verkoopmakelaar of taxateur. Bent u van plan om uw huidige woning te verkopen? Ook dan kunnen we namens u onderhandelen en zorgen we ervoor dat u al snel de eerste bezichtigingen kunt verwachten. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Dan kan een taxateur van BMV Makelaars de woningwaarde vaststellen of u kunt een gratis waardebepaling inplannen. We zullen de waarde van uw woning in dit geval ook altijd goed onderbouwen. Tot slot kunnen we u ook nog helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of laat uw gegevens achter met uw woonvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.