Makelaar Arnhem

Makelaar Arnhem

Heeft u een makelaar in Arnhem nodig? BMV Makelaars helpt u graag. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Makelaar in Arnhem nodig?

Al sinds 2005 is BMV Makelaars dé makelaar van Arnhem en omgeving. Wij hechten veel waarde aan een menselijke aanpak en kunnen u helpen bij zowel de aankoop als de verkoop van uw woning. Verhalen maken in onze ogen het verschil en de waarde van een woning zit niet alleen in stenen. We luisteren dan ook graag naar wat u te vertellen heeft, om op basis daarvan aan de slag te gaan. Als makelaar in Arnhem kennen we de lokale woningmarkt uitstekend. We zijn bekend met iedere wijk en iedere straat in Arnhem. Daardoor zijn we zeer goed in staat om de perfecte woning voor u te vinden of om juist te helpen bij het verkopen van uw woning.

Niet voor niets is BMV Makelaars de meestverkopende makelaar van Arnhem.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Arnhem

De makelaar in Arnhem helpt u om de perfecte woning te vinden

Bij BMV Makelaars leveren we altijd maatwerk. Wanneer we als aankoopmakelaar voor u aan de slag gaan, zullen we eerst aandachtig naar uw wensen luisteren. Zo weten we precies in welke hoek we moeten zoeken. Voor ieder soort woning hebben we een specialist en we zijn bekend met het huidige woningaanbod, waardoor we u al snel de eerste woningen kunnen laten zien. Als makelaar in Arnhem weten we vaak al dat een woning te koop staat voordat deze op Funda verschijnt. Op deze manier heeft u een stapje voor op andere woningzoekenden.

Wanneer we als aankoopmakelaar voor u optreden, zullen we de woning bovendien samen met u bezichtigen. Terwijl u kijkt of de woning aan uw wensen voldoet, kijken wij vooral naar de staat van de woning en naar eventuele gebreken. Niet alleen kunnen we u zo een betrouwbaar beeld van de woning geven, maar ook zijn we zo beter in staat om te onderhandelen met de verkoper. Ook de onderhandelingen zullen wij voor u verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Verkoopmakelaar in Arnhem

Heeft u een NVM makelaar in Arnhem nodig voor de verkoop van uw woning? Dan bent u bij BMV Makelaars aan het juiste adres! Niet alleen slagen we er steeds weer in om woningen snel te verkopen, maar ook gaan wij voor het beste verkoopresultaat. Omdat we bekend zijn met de omgeving, weten we heel goed te bepalen hoeveel een woning waard is. Als makelaar in Arnhem zullen we namens u met potentiële kopers onderhandelen. Uiteraard doen we alles in goed overleg en bepaalt u zelf met welk bod u akkoord gaat. Met onze hulp wordt uw woning snel en tegen een goed bod verkocht. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op!

  • Advies op maat
  • Voor ieder thuis een specialist
  • Volledige begeleiding & ontzorging tijdens het verkoopproces
  • Snelle & succesvolle verkoop van uw huis
  • Gecertificeerde NVM Makelaars
  • Persoonlijke aandacht & uitstekende bereikbaarheid
  • Maximaal verkoopresultaat
Taxateur Arnhem

Woningtaxatie door de makelaar in Arnhem

BMV Makelaars kan ook optreden als taxateur in Arnhem om de waarde van uw (toekomstige) woning te bepalen. Laat u woningtaxatie aan ons over, dan zullen we de vastgestelde woningwaarde altijd goed onderbouwen. Op die manier weet u exact hoe de waarde tot stand is gekomen en hoe u de woningwaarde eventueel nog kunt verhogen.

Een taxatie van uw woning kunt u om verschillende redenen laten uitvoeren. Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden.

Uw huis in Arnhem of omstreken laten taxeren? BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem, ook op het gebied van taxaties!

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Centraalspoor 11
Centraalspoor 11
Centraalspoor 11

We zijn bij zowel de verkoop van ons huis in Schuytgraaf als de aankoop van ons nieuwe huis in Arnhem Noord geweldig geholpen door BMV makelaars. Naast de zeer deskundige en vriendelijke begeleiding bij onze bezichtigingen zijn we geweldig ondersteund vanuit het BMV kantoor bij al het

Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34

Mijn ervaring met deze makelaar was uitstekend. Kwam deskundig over. Zal dit zeker bij andere mensen aanbevelen.

Kustvaart 91
Kustvaart 91
Kustvaart 91

Wij zijn heel erg blij en dankbaar met onze makelaar. Hij heeft ons enorm geholpen tijdens de verkoop.Hij hield zich altijd aan de afspraken die hij met ons had gemaakt en hield contact.Een hele prettige samen werking

Oranjestraat 80
Oranjestraat 80
Oranjestraat 80

Contact met BMV makelaars is zeer prettig verlopen. Ik kreeg goed advies en had een vaste makelaar die goed meedacht!

Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15

Vanaf het begin liep het contact met Marc vlot, eerlijk en open. Op basis van de kennismaking kregen we een goede indruk van de kennis en kunde en dat wekte vertrouwen. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en ook hier gewoon een helder en eerlijk verhaal. Geen onnodige

Burnierlaan 18
Burnierlaan 18
Burnierlaan 18

De makelaar was erg deskundig en plezierig in omgang! ook de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk en komen alle afspraken na zoals het hoort. ik kan dhr. Bakker aanbevelen.

Lovinklaan 61
Lovinklaan 61
Lovinklaan 61

Prima makelaar.Niet te hoog inzetten en op korte termijn bieden. Met resultaat een hoger bodopgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de makelaar en zijn team.Ook een goede fotograaf. Bedankt dat u ons heeft bijgestaan.Beoordeling 9

Platinum 77
Platinum 77
Platinum 77

Erg goed ivb geen contact met mijn ex partner zorgde de makelaar ervoor dat wij beide de informatie kregen.

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Makelaar Arnhem

Worden wij ook uw makelaar in Arnhem?

Bij BMV Makelaars vindt u alle professionals met betrekking tot de woningmarkt onder één dak. Wij zijn uw aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, nieuwbouwmakelaar én taxateur. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod? Houd dan onze socialmediakanalen in de gaten.

Onze overige diensten

Niet alleen is BMV Makelaars actief als aankoopmakelaar in Arnhem, maar we kunnen ook optreden als verkoopmakelaar of taxateur. Bent u van plan om uw huidige woning te verkopen? Ook dan kunnen we namens u onderhandelen en zorgen we ervoor dat u al snel de eerste bezichtigingen kunt verwachten. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Dan kan een taxateur van BMV Makelaars de woningwaarde vaststellen of u kunt een gratis waardebepaling inplannen. We zullen de waarde van uw woning in dit geval ook altijd goed onderbouwen. Tot slot kunnen we u ook nog helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of laat uw gegevens achter met uw woonvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie