Makelaar Arnhem

Makelaar Arnhem

Bent u op zoek naar een NVM makelaar in Arnhem of omgeving? BMV Woningmakelaars is dé specialist in het aan- en/of verkopen van uw woning. Een snelle en succesvolle aan en/of verkoop van uw huis staat bij BMV Makelaars centraal.

Iedere woning en ieder verkoop/aankoop is uniek. Daarom heeft BMV Makelaars voor ieder (t)huis een specialist. Wij houden rekening met uw specifieke wensen. Met twee kantoren in Arnhem, één in Arnhem-Noord en één in Arnhem-Zuid, kennen onze makelaars uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

Nieuwbouwmakelaar Arnhem BMV Makelaars

Liever een nieuwbouwwoning kopen?

In heel Arnhem, maar met name in Arnhem-Zuid, wordt de komende jaren veel nieuwbouw gerealiseerd. Maar waar moet u op letten als u overweegt nieuwbouw te kopen? Wat zijn de mogelijkheden en wat kan juist niet? En hoe zit het met het financiële aspect? Onze nieuwbouwmedewerkers helpen u bij het beantwoorden van deze vragen. En uiteraard zijn we u graag van dienst bij het zoeken naar een passende woning in één van de vele projecten in bijvoorbeeld Schuytgraaf. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

026 355 21 00
nieuwbouw@bmvmakelaars.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie