Contact

026 355 21 00 | info@bmvmakelaars.nl

Op zoek naar informatie of heeft u vragen? Neem contact met ons op. Aan u de keuze: per telefoon, e-mail, social media of kom langs bij één van onze vestigingen.

Onze vestigingen

Arnhem-Noord

Arnhem-Noord

Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA Arnhem
Arnhem-Zuid

Arnhem-Zuid

Fortunastraat 37
6846 XZ Arnhem
Kantoor BMV Makelaars Arnhem-Noord

Arnhem-Noord

Sinds 2005 is BMV Makelaars, voorheen Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, gevestigd in Arnhem-Noord aan de Sweerts de Landasstraat. Een prachtige locatie, dicht bij het centrum, station en het Sonsbeekpark in de Burgemeesterwijk - Transvaalbuurt. Via de vestigingspagina kunt u direct contact opnemen met ons kantoor in Arnhem-Noord.

Kantoor BMV Makelaars Arnhem-Zuid

Arnhem-Zuid

BMV Makelaars, voorheen Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem is ook gevestigd in Arnhem-Zuid. Dit deel van Arnhem is namelijk een plek in opkomst! Onze vestiging is gevestigd in 't gloednieuwe winkelcentrum Schuytgraaf. Ga naar de vestigingspagina om direct contact op te nemen met ons kantoor in Arnhem-Zuid.

BMV Woningmakelaars

U staat op het punt om een woning te kopen en/of uw huidige woning te verkopen. Het (ver)kopen van een woning vereist een makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen en die de markt in de regio groot Arnhem als geen ander kent. Bij BMV Makelaars adviseren wij u graag.

Neem contact op met ons makelaarsteam om u te laten informeren over onze dienstverlening.

026 355 21 00
wonen@bmvmakelaars.nl

BMV Nieuwbouwmakelaars

Een nieuwbouwwoning kopen of huren is speciaal en vergt net even een andere aanpak. Door de jarenlange ervaring en vakkennis van onze nieuwbouwprofessionals kan BMV Nieuwbouwmakelaars antwoord geven op al u mogelijke vragen.

Neem vrijblijvend contact met onze nieuwbouwspecialisten op voor al uw vragen over onze nieuwbouwprojecten.

026 355 21 00
nieuwbouw@bmvmakelaars.nl

Contact

BMV Verhuurmakelaars

Een huis huren via BMV makelaars? Of je nu op zoek bent naar een eengezinswoning, appartement of studio, onze verhuurmakelaars helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning in Arnhem.

Heeft u vragen over het huren van een woning? Onze verhuurmakelaars helpen u graag!

026 355 21 00
verhuur@bmvmakelaars.nl

BMV Bedrijfsmakelaars

Een bedrijfspand huren of kopen of uw huidige bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Onze specialisten kennen de vastgoedmarkt als geen ander en adviseren u graag. BMV Bedrijfsmakelaars heeft specialisten in huis voor vastgoedbeleggingen, kantoor- en bedrijfsruimten en winkel en horeca.

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

BMV Consultancy, Research en Taxaties

Heeft u een taxatie nodig voor uw woning of voor commercieel vastgoed? Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. Voor taxaties voor uw commercieel vastgoed kunt u bij BMV Consultancy, Research en Taxaties terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed.

Neem contact op om een taxatie aan te vragen of uw vragen te stellen.

026 355 21 00
taxaties@bmvmakelaars.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie