Het laatste nieuws volgt u bij BMV Makelaars

Het laatste nieuws volgt u bij BMV Makelaars

Blijf up-to-date

Bij BMV Makelaars blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Niet alleen op onze sociale media kanalen waaronder Instagram, Facebook en LinkedIn houden we u up-to-date. Van nieuwsberichten tot aan verschillende rapporten; ook op onze website kunt u alles vinden.

Nieuws pagina home

Nieuwsberichten

Sprekende cijfers, de meest recente transacties of een handige blog. U leest het allemaal bij onze nieuwsberichten.
Onze blogs gaan over fijne, handige tips op gebied van wonen en andere onderwerpen, maar bijvoorbeeld ook over de meest recente gebeurtenissen in het mooie Arnhem met betrekking tot de woningmarkt.

Nieuws pagina home

Nieuwsbrief

Elke maand versturen wij een nieuwbrief vanuit de afdeling bedrijfsontroerend goed en vanuit de afdeling wonen. Daarmee bent u verzekerd van het belangrijkste nieuws en een actueel aanbod, zonder dat u mailbox overstroomt met e-mails. Wanneer u bij ons bent ingeschreven voor de nieuwsbrief kunt u zich uiteraard ook weer eenvoudig uitschrijven, op het moment dat het u schikt.

Nieuws pagina home

Research

Binnen het samenwerkingsverband met Dynamis wordt er veel aandacht besteed aan onderzoek, zodat beslissingen weloverwogen genomen kunnen worden. Een cijfermatige onderbouwing zorgt voor meer zekerheid.
Onder het kopje research vindt u alle rapporten over de woningmarkt in Arnhem van de afgelopen jaren. U vindt hier ook factsheets met de actuele cijfers van de woningmarkten in verschillende gemeenten.