Ik wil mijn woning laten taxeren -  50324

Ik wil mijn woning laten taxeren

Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden.

Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut, NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxaties) en Taxateurs-Unie. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectief en betrouwbaar taxatierapport. Wilt u meer weten over de richtlijnen en voorwaarden van NRVT en NWWI? Deze informatie vindt u op de websites van NRVT en NWWI.

U ontvangt ons taxatierapport binnen 5 werkdagen na opname van de woning en dit is uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief!

Vraag nu een taxatie voor uw woning aan

Erkende taxateurs

Deskundige kennis

Betrouwbaar maatwerk

Snel en deskundig uw woning taxeren bij BMV Makelaars in Arnhem

Taxeren bij BMV Makelaars

Onze taxateurs kennen de regio en leveren een leesbaar, betrouwbaar en door alle partijen geaccepteerd taxatierapport. Wij onderbouwen de marktwaarde zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Onze taxateurs toetsen de waarde van uw woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geven precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt.

Hoe werkt een taxatie?

Ik wil mijn woning laten taxeren

Vrijblijvende kennismaking

Via bovenstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, behoeften en opdrachtvoorwaarden.

Ik wil mijn woning laten taxeren

Afspraak inplannen


Bent u overtuigd en wilt u uw woning door ons laten taxeren? Dan plannen wij graag een afspraak voor u in.

Ik wil mijn woning laten taxeren

Binnenkijken in uw woning

Onze taxateur komt graag bij u langs op het moment dat u het beste uitkomt om de woning te taxeren. De taxateur zal uw woning fotograferen en vervolgens het taxatierapport uitwerken.

Ik wil mijn woning laten taxeren

Taxatierapport


Het taxatierapport wordt binnen 5 werkdagen digitaal naar u opgestuurd zodat u het rapport kunt downloaden. Het rapport kunt u hierdoor direct inzien en heeft u altijd bij de hand in uw digitale administratie.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Maak snel een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie