Reviews

Reviews

Wat onze opdrachtgevers over BMV Makelaars zeggen

Reviews

Uw makelaar in Arnhem

Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van opdrachtgevers. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere opdrachtgever dit zo ervaart. Het grootste compliment wat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan een nieuw thuis.

Reviews

Uw makelaar in Ede

BMV Makelaars neemt haar kennis en specialisme mee naar Ede en omgeving. Met onze allround service leveren wij maatwerk speciaal voor u. Ons team staat graag voor u klaar zodat wij samen met u voor het beste resultaat kunnen gaan. Het is onze missie om u te ontzorgen en te ondersteunen waar dat nodig is. Tevreden opdrachtgevers is ons hoofddoel, dat maakt onze opdrachtgevers blij en dat maakt ons gelukkig.

Maak vrijblijvend kennis met ons.

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Van Pallandtstraat 36

Vakkundig. Zorgvuldig. Snel in het aanleveren van informatie. Ik wordt snel teruggebeld indien de makelaar niet bereikbaar is. Klantgericht. Goede dienstverlening.

Augustijnenstraat 19
Augustijnenstraat 19
Augustijnenstraat 19

Prettig en toegankelijk in contact. We werden in het traject geheel ontzorgd en toch voelde het steeds als 'onze verkoop'. Een vakkundig makelaar die ons vertrouwen gaf en verraste met een snel en prachtig verkoopresultaat!

Augustijnenstraat 19
Augustijnenstraat 19
Augustijnenstraat 19

Er was een goed persoonlijk contact, flexibel tav van onze specifieke wensen, en gaf blijk van deskundigheid

Willem van Kleeflaan 13
Willem van Kleeflaan 13
Willem van Kleeflaan 13

Nette, professionele makelaar, die snel en duidelijk communiceert en goed bereikbaar is bij vragen. Woning vlot en probleemloos verkocht.

Johan de Wittlaan 411
Johan de Wittlaan 411
Johan de Wittlaan 411

We hebben altijd fijn, snel en duidelijk contact gehad. De makelaar denkt goed en deskundig mee en geeft waardevolle adviezen.

P.C. Hooftstraat 30
P.C. Hooftstraat 30
P.C. Hooftstraat 30

Er was een zeer prettig contact en er is ons veel uit handen genomen.Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen deze makelaar aanraden.

St. Peterlaan 119

Zeer goed contact met BMV. Alles goed en snel geregeld. Vooral de communicatie was uitstekend: proactief en vriendelijk waardoor de vaart in het proces bleef.

Andantelaan 12

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad. Deze bleek helemaal juist te zijn toen wij de bezichtiging en onderhandeling meemaakten. En een perfecte service. Onze complimenten aan Paul Holterman!!

Van Lawick van Pabststraat 236

Kordaat, snel, doortastend en zakelijk als het nodig is.Communiceert duidelijk en prettig.Geeft ook relevante achtergrondinformatie.Goede uitleg van het proces

Ernest Hemingwaystraat 35
Ernest Hemingwaystraat 35
Ernest Hemingwaystraat 35

Zeer fijn geholpen en compleet ontzorgd tijdens het verkopen van onze woning! Zonder zorgen konden wij ons richten op onze toekomstdoelen. En BMV Makelaars zorgde voor de gehele afwikkeling van de verkoop van ons verleden.

Makelaar Arnhem BMV

BMV Makelaars Arnhem, waar mensen het verschil maken

BMV Makelaars verzorgt vanuit haar twee vestigingen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van zowel huizen als bedrijfspanden. Bij BMV Makelaars doet u geen zaken met makelaars, maar met mensen. Door de lokale kennis van de woning- en vastgoedmarkt is BMV Makelaars de makelaar in Arnhem met passie voor wonen en werken. Onze makelaars staan voor u klaar om tot het beste resultaat voor u te komen.

Makelaar Arnhem

Onze werkwijze

Bij BMV Makelaars zijn wij dagelijks bezig met het verkopen en aankopen van huizen en bedrijfspanden. Onze makelaars kijken verder dan alleen het huis of een object. Bij BMV Makelaars hebben wij alle professionals onder één dak. Dit zorgt ervoor dat wij voor ieder (t)huis en voor ieder bedrijfspand of kantoorruimte een specialist hebben. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Uitgebreide kennis van de lokale markt

Deskundige begeleiding dankzij jarenlare kennis en ervaring

Persoonlijk contact & volledige ontzorging