Reviews

Reviews

Wat onze opdrachtgevers over BMV Makelaars zeggen

Reviews

Uw makelaar in Arnhem

Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van opdrachtgevers. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere opdrachtgever dit zo ervaart. Het grootste compliment wat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan een nieuw thuis.

Reviews

Uw makelaar in Ede

BMV Makelaars neemt haar kennis en specialisme mee naar Ede en omgeving. Met onze allround service leveren wij maatwerk speciaal voor u. Ons team staat graag voor u klaar zodat wij samen met u voor het beste resultaat kunnen gaan. Het is onze missie om u te ontzorgen en te ondersteunen waar dat nodig is. Tevreden opdrachtgevers is ons hoofddoel, dat maakt onze opdrachtgevers blij en dat maakt ons gelukkig.

Maak vrijblijvend kennis met ons.

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Oudenboschstraat 11

We zijn ontzettend blij met BMV! Paul Holterman is enorm vaak meegeweest naar bezichtigingen omdat het maar niet lukte. Hij dacht altijd aan wat het beste voor ons was, en hield ons gefocust tijdens de zoektocht. BMV schakelt snel voor een bezichtiging en communiceert altijd duidelijk. Ik

Melderstraat 8

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van BMV makelaar. Zij hebben ons goed geholpen. Zij zijn altijd eerlijk geweest over de diverse woningen die wij hebben bekeken. Ook het aankopen van een woning werd goed door hun gecoördineerd.

Parelgrasstraat 22
Parelgrasstraat 22
Parelgrasstraat 22

Wij hadden goed contact met onze makelaar hij informeerde ons over alle nodige informatie zodat wij op de hoogte waren van wat er allemaal gebeurde

Hilhorstweg 12
Hilhorstweg 12
Hilhorstweg 12

Het contact liep erg prettig. Helder - duidelijk - vriendelijk met hier en daar een geintje. Dat paste precies.Deskundigheid alom aanwezig. Alle zorg met betrekking tot de verkoop uit handen genomen

Zonegge 15 4

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met mijn aankoopmakelaar. Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle aankoop van mijn nieuwe huis, heeft mijn aankoopmakelaar een buitengewone inzet getoond. Hun professionaliteit en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt waren

Vondellaan 2 a

Dankzij de kennis & kunde van Marc Bakker en Erwin Broersma is ons huis goed en snel verkocht! Ook de contacten met de andere medewerkers van kantoor verliep prettig.

Winterjan 11
Winterjan 11
Winterjan 11

Prettige kennismaking en uitgebreid de tijd genomen. Communicatie en terugkoppelen vlot. Paul Holterman als een rustige man leren kennen en daardoor, voor ons, erg prettig in de omgang.

Winterjan 11
Winterjan 11
Winterjan 11

We hebben gekozen voor een makelaar die direct in ons gebied zit. Dat heeft ons geholpen de woning vlot te verkopen.

Mesdaglaan 81
Mesdaglaan 81
Mesdaglaan 81

Prima contact met makelaar gehad. Hij doet wat hij zegt en zet graag een stap extra voor zowel aankoop als verkoop

Makelaar Arnhem BMV

BMV Makelaars Arnhem, waar mensen het verschil maken

BMV Makelaars verzorgt vanuit haar twee vestigingen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van zowel huizen als bedrijfspanden. Bij BMV Makelaars doet u geen zaken met makelaars, maar met mensen. Door de lokale kennis van de woning- en vastgoedmarkt is BMV Makelaars de makelaar in Arnhem met passie voor wonen en werken. Onze makelaars staan voor u klaar om tot het beste resultaat voor u te komen.

Makelaar Arnhem

Onze werkwijze

Bij BMV Makelaars zijn wij dagelijks bezig met het verkopen en aankopen van huizen en bedrijfspanden. Onze makelaars kijken verder dan alleen het huis of een object. Bij BMV Makelaars hebben wij alle professionals onder één dak. Dit zorgt ervoor dat wij voor ieder (t)huis en voor ieder bedrijfspand of kantoorruimte een specialist hebben. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Uitgebreide kennis van de lokale markt

Deskundige begeleiding dankzij jarenlare kennis en ervaring

Persoonlijk contact & volledige ontzorging

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie