Reviews

Wat onze klanten over BMV Makelaars zeggen

Wat onze klanten over BMV Makelaars zeggen

Reviews

Blije klanten, daar doen we het voor!

Verkoop woning | 8.5

Tijdens de verkoop van onze woning in deze drukke en gekke periode heeft BMV Makelaars ons van a tot z perfect begeleid. Na een vergelijk met andere makelaars sprak de persoonlijke manier van begeleiding (ondanks deze corona periode) ons erg aan. Elke medewerker wist tijdens de verschillende stadia goed hoe het er voor stond, en met al onze vragen werden we dan ook goed geholpen. BMV Makelaars (en zeker Paul) Bedankt!
- Marcusestraat 23 | 8 maart 2021

Aankoop woning | 10.0

Marc Bakker en het team achter de schermen waren een heel prettige, deskundige hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis. We hadden wat specifieke wensen en daar werd erg goed rekening mee gehouden. Zonder hun hulp hadden we niet ons mooie nieuwe plekje kunnen aankopen. Wij zijn heel blij!
- Het Hout 30 | 16 april 2021

Aankoop woning | 10.0

Het vinden van een woning die bij je past is een eerste grote uitdaging. Marc had vrij snel door wat onze wensen (en budget) waren en kon goed inschatten of een woning bij ons zou passen qua ruimte, locatie en gevoel. Daarin kregen we eerlijk advies, ook als dat betekende dat onze zoektocht nog langer ging duren. Daadwerkelijk een huis kopen in deze markt is een heel ander verhaal. Toen wij uiteindelijk ons droomhuis hadden gevonden, heeft Marc ons uitstekend begeleid in het biedingsproces. Hij geeft kritisch en eerlijk advies over de werkelijke waarde van een woning en het bod wat hierbij zou moeten passen, maar is daarnaast ook strategisch heel ervaren. Dit heeft er voor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben kunnen kopen zonder (veel) te veel te betalen, zelfs in de huizengekte van dit moment.
- Bergweg 42 | 1 april 2021

Verkoop woning | 9.3

Goede begeleiding en deskundig afhandelen. We werden goed persoonlijk behandeld ondanks deze moeilijke tijden van Corona. We werden geholpen door Paul, nodig hem uit voor je gesprek voor aankoop of verkoop, je hebt dan echt iemand die ervoor gaat en weet wat hij doet. Ook op de backoffice een goede ondersteuning van Marin werd op prijs gesteld, snel contact en direct antwoord op alle vragen.
- Geldropstraat 21 | 2 maart 2021

Verkoop woning | 10.0

De makelaar heeft ons volledig ontzorgd. En de verkoop excellent geregeld. Wij kunnen deze makelaar daarom aanbevelen voor de verkoop van het huis uw woning.
- Albert van Dalsumlaan 11 | 3 februari 2021

Reviews

Uw makelaar in Arnhem

Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van klanten. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere klant dit zo ervaart. Het grootste compliment wat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan een nieuw thuis.

Reviews

Uw makelaar in Ede

BMV Makelaars neemt haar kennis en specialisme mee naar Ede en omgeving. Met onze allround service leveren wij maatwerk speciaal voor u. Ons team staat graag voor u klaar zodat wij samen met u voor het beste resultaat kunnen gaan. Het is onze missie om u te ontzorgen en te ondersteunen waar dat nodig is. Tevreden klanten is ons hoofddoel, dat maakt onze klanten blij en dat maakt ons gelukkig.

Maak vrijblijvend kennis met ons.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 113 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,1
BMV Makelaars
9.2 10 1 285
Makelaar Arnhem BMV

BMV Makelaars Arnhem, waar mensen het verschil maken

BMV Makelaars verzorgt vanuit haar twee vestigingen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van zowel huizen als bedrijfspanden. Bij BMV Makelaars doet u geen zaken met makelaars, maar met mensen. Door de lokale kennis van de woning- en vastgoedmarkt is BMV Makelaars de makelaar in Arnhem met passie voor wonen en werken. Onze makelaars staan voor u klaar om tot het beste resultaat voor u te komen.

Makelaar Arnhem

Onze werkwijze

Bij BMV Makelaars zijn wij dagelijks bezig met het verkopen en aankopen van huizen en bedrijfspanden. Onze makelaars kijken verder dan alleen het huis of een object. Bij BMV Makelaars hebben wij alle professionals onder één dak. Dit zorgt ervoor dat wij voor ieder (t)huis en voor ieder bedrijfspand of kantoorruimte een specialist hebben. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Uitgebreide kennis van de lokale markt

Deskundige begeleiding dankzij jarenlare kennis en ervaring

Persoonlijk contact & volledige ontzorging

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie