Uw makelaar in Arnhem, Ede & omgeving

Uw makelaar in Arnhem, Ede & omgeving

BMV Woningmakelaars

Makelaar Ede, makelaar Arnhem

Welkom bij BMV Woningmakelaars!

Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Het verkopen of aankopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Of u nu samen gaat wonen, groter wilt wonen of juist kleiner; onze enthousiaste woningmakelaars staan voor u klaar. En we stoppen pas bij het beste resultaat!

Kunnen wij u helpen met een van uw woonvragen? Maak kennis met ons makelaarsteam! Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Makelaar Arnhem | 026 355 21 00 | arnhem@bmvmakelaars.nl
Makelaar Ede | 0318 270 000 | ede@bmvmakelaars.nl

Wonen

Uw makelaar voor exclusief wonen

Een uniek huis verdient een unieke aanpak. Bij BMV Makelaars zijn we ervan overtuigd dat factoren als deskundigheid, een transparante werkwijze en een bijzonder netwerk hierbij het verschil maken. Daarbij zijn uw wensen bij ons het allerbelangrijkst. Advies op transparante wijze in combinatie met oog voor detail en deskundigheid maakt dat u zich bij ons volledig kunt ontzorgen.

In samenwerking met Dynamis Exclusief en LuxeVastgoed brengen wij de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Meer weten over exclusief wonen met BMV Makelaars?

Makelaar in Ede

Alles onder één dak

BMV Makelaars is een full-service makelaar met twee makelaarskantoren in Arnhem (Arnhem-Noord & Arnhem-Zuid) en één makelaarskantoor in Ede. Als full-service makelaar in de regio hebben wij alles in huis. Heeft u een makelaar in Arnhem of Ede nodig? Ons woningteam helpt u graag. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Wij zijn in uw regio de specialist die als geen ander kennis heeft van de woningmarkt.

Referenties

Dit zeggen anderen over BMV Makelaars

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Oudenboschstraat 11

We zijn ontzettend blij met BMV! Paul Holterman is enorm vaak meegeweest naar bezichtigingen omdat het maar niet lukte. Hij dacht altijd aan wat het beste voor ons was, en hield ons gefocust tijdens de zoektocht. BMV schakelt snel voor een bezichtiging en communiceert altijd duidelijk. Ik

Melderstraat 8

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van BMV makelaar. Zij hebben ons goed geholpen. Zij zijn altijd eerlijk geweest over de diverse woningen die wij hebben bekeken. Ook het aankopen van een woning werd goed door hun gecoördineerd.

Parelgrasstraat 22
Parelgrasstraat 22
Parelgrasstraat 22

Wij hadden goed contact met onze makelaar hij informeerde ons over alle nodige informatie zodat wij op de hoogte waren van wat er allemaal gebeurde

Hilhorstweg 12
Hilhorstweg 12
Hilhorstweg 12

Het contact liep erg prettig. Helder - duidelijk - vriendelijk met hier en daar een geintje. Dat paste precies.Deskundigheid alom aanwezig. Alle zorg met betrekking tot de verkoop uit handen genomen

Zonegge 15 4

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met mijn aankoopmakelaar. Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle aankoop van mijn nieuwe huis, heeft mijn aankoopmakelaar een buitengewone inzet getoond. Hun professionaliteit en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt waren

Vondellaan 2 a

Dankzij de kennis & kunde van Marc Bakker en Erwin Broersma is ons huis goed en snel verkocht! Ook de contacten met de andere medewerkers van kantoor verliep prettig.

Winterjan 11
Winterjan 11
Winterjan 11

Prettige kennismaking en uitgebreid de tijd genomen. Communicatie en terugkoppelen vlot. Paul Holterman als een rustige man leren kennen en daardoor, voor ons, erg prettig in de omgang.

Winterjan 11
Winterjan 11
Winterjan 11

We hebben gekozen voor een makelaar die direct in ons gebied zit. Dat heeft ons geholpen de woning vlot te verkopen.

Mesdaglaan 81
Mesdaglaan 81
Mesdaglaan 81

Prima contact met makelaar gehad. Hij doet wat hij zegt en zet graag een stap extra voor zowel aankoop als verkoop

Wij helpen u graag aan het beste resultaat

Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van klanten. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere klant dit zo ervaart. Het grootste compliment dat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan hun nieuwe thuis of de verkoop van het oude huis.

  • Gecertificeerde NVM makelaars;
  • Voor ieder thuis een specialist;
  • Landelijk netwerk, regionale kennis;
  • Persoonlijke aandacht & uitstekende bereikbaarheid;

Maak kennis met BMV Makelaars!

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede voor het verkopen, kopen of taxeren van een woning? Maak dan kennis met de makelaars van BMV Makelaars. Onze makelaars zetten altijd een stapje extra om u te helpen. Wat uw woonvraag ook is; wij staan voor u klaar!

Als full-service makelaar in de regio Arnhem en Ede vindt u alle diensten onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel schakelen rondom de aan- of verkoop van uw woning.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Twijfelt u of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Bent u benieuwd wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen? Of heeft u een andere woonvraag? Maak vrijblijvend kennis met onze woningmakelaars! Vul ons contactformulier in en wij zoeken de medewerker die u het best kan helpen bij uw vraag en wensen.

Of neem direct contact op met ons makelaarskantoor!
Arnhem | 026 355 21 00
Ede | 0318 270 000

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie