Uw makelaar in Arnhem, Ede & omgeving

Uw makelaar in Arnhem, Ede & omgeving

BMV Woningmakelaars

Makelaar Ede, makelaar Arnhem

Welkom bij BMV Woningmakelaars!

Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Het verkopen of aankopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Of u nu samen gaat wonen, groter wilt wonen of juist kleiner; onze enthousiaste woningmakelaars staan voor u klaar. En we stoppen pas bij het beste resultaat!

Kunnen wij u helpen met een van uw woonvragen? Maak kennis met ons makelaarsteam! Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Makelaar Arnhem | 026 355 21 00 | arnhem@bmvmakelaars.nl
Makelaar Ede | 0318 270 000 | ede@bmvmakelaars.nl

Wonen

Uw makelaar voor exclusief wonen

Een uniek huis verdient een unieke aanpak. Bij BMV Makelaars zijn we ervan overtuigd dat factoren als deskundigheid, een transparante werkwijze en een bijzonder netwerk hierbij het verschil maken. Daarbij zijn uw wensen bij ons het allerbelangrijkst. Advies op transparante wijze in combinatie met oog voor detail en deskundigheid maakt dat u zich bij ons volledig kunt ontzorgen.

In samenwerking met Dynamis Exclusief en LuxeVastgoed brengen wij de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Meer weten over exclusief wonen met BMV Makelaars?

Makelaar in Ede

Alles onder één dak

BMV Makelaars is een full-service makelaar met twee makelaarskantoren in Arnhem (Arnhem-Noord & Arnhem-Zuid) en één makelaarskantoor in Ede. Als full-service makelaar in de regio hebben wij alles in huis. Heeft u een makelaar in Arnhem of Ede nodig? Ons woningteam helpt u graag. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Wij zijn in uw regio de specialist die als geen ander kennis heeft van de woningmarkt.

Referenties

Dit zeggen anderen over BMV Makelaars

Haagdoornstraat 6
Haagdoornstraat 6
Haagdoornstraat 6

Het hele traject is perfect verlopen. Makkelijk en duidelijk in de communicatie en goede kennis van de markt.

Admiraal van Kinsbergenweg 13
Admiraal van Kinsbergenweg 13
Admiraal van Kinsbergenweg 13

Keurige makelaar die afspraken en toezeggingen keurig nakomt. fijne en prettige samenwerking ! Trajectijdens maar ook na verkoop was heel goed en ik werd altijd keurig op de hoogte gehouden

Johan Combéplein 8
Johan Combéplein 8
Johan Combéplein 8

Vlotte communicatie en goede ondersteuning. Zou zeker aanbevelen. Goede fotograaf. Alles was binnen 1,5 maand afgerond

Flessestraat 4 A

Onze aankoopmakelaar (Marc) heeft ons erg goed geholpen. Hij was erbij tijdens de meeste bezoeken en heeft een goed resultaat behaald tijdens de onderhandelingen. Hij heeft ook goede aanbevelingen gedaan voor het contract. We zijn erg tevreden en bevelen BMV Makelaars van harte aan.

De Hooivork 8

Ik heb onlangs een woning gekocht via BMV Makelaars en ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ik te maken had met een professioneel en deskundig team. Ze luisterden goed naar mijn wensen en hielpen me bij elke stap van

Herkenboschstraat 7
Herkenboschstraat 7
Herkenboschstraat 7

Een makelaar die jou als verkoper de ruimte geeft en kennis van de markt heeft. Ze zijn flexibel en tonen initiatief

Wildenborglaan 6 -3

My contact with the broker went perfect. Wouter was very clear with all the communications and set the right expectations. After we bid on the property, he took a lot of care explaining everything to me in English which I really appreciate.

Jagermeesterlaan 6 a

We zijn heel erg tevreden! Marc heeft ons enorm goed geholpen, de communicatie was snel en duidelijk. Marc was altijd bereikbaar en gaf ons gevoel dat hij echt zijn best voor ons deed. Met de leuke attenties erbij echt een service++ ervaring.

Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25

Vlotte en gemakkelijke communicatie met deskundige makelaar met lokale kennis. Soepel verkoopproces en goede marktsituatie heeft geleid tot snelle verkoop van ons huis.

Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26

Wouter heeft ons heel goed geadviseerd, met uitstekende kennis van zaken en de verkoop van ons huis accuraat en kundig opgepakt en gedaan. Laurie reageerde snel en heel vriendelijk op vragen. Uiteindelijk hebben we een fantastisch resultaat behaald waar we enorm blij mee zijn. Dikke pluim!

Wij helpen u graag aan het beste resultaat

Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van klanten. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere klant dit zo ervaart. Het grootste compliment dat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan hun nieuwe thuis of de verkoop van het oude huis.

  • Gecertificeerde NVM makelaars;
  • Voor ieder thuis een specialist;
  • Landelijk netwerk, regionale kennis;
  • Persoonlijke aandacht & uitstekende bereikbaarheid;

Maak kennis met BMV Makelaars!

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede voor het verkopen, kopen of taxeren van een woning? Maak dan kennis met de makelaars van BMV Makelaars. Onze makelaars zetten altijd een stapje extra om u te helpen. Wat uw woonvraag ook is; wij staan voor u klaar!

Als full-service makelaar in de regio Arnhem en Ede vindt u alle diensten onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel schakelen rondom de aan- of verkoop van uw woning.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Twijfelt u of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Bent u benieuwd wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen? Of heeft u een andere woonvraag? Maak vrijblijvend kennis met onze woningmakelaars! Vul ons contactformulier in en wij zoeken de medewerker die u het best kan helpen bij uw vraag en wensen.

Of neem direct contact op met ons makelaarskantoor!
Arnhem | 026 355 21 00
Ede | 0318 270 000