Uw makelaar in Arnhem, Ede & omgeving

Uw makelaar in Arnhem, Ede & omgeving

BMV Woningmakelaars

Makelaar Ede, makelaar Arnhem

Welkom bij BMV Woningmakelaars!

Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Het verkopen of aankopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Of u nu samen gaat wonen, groter wilt wonen of juist kleiner; onze enthousiaste woningmakelaars staan voor u klaar. En we stoppen pas bij het beste resultaat!

Kunnen wij u helpen met een van uw woonvragen? Maak kennis met ons makelaarsteam! Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Makelaar Arnhem | 026 355 21 00 | arnhem@bmvmakelaars.nl
Makelaar Ede | 0318 270 000 | ede@bmvmakelaars.nl

Wonen

Uw makelaar voor exclusief wonen

Een uniek huis verdient een unieke aanpak. Bij BMV Makelaars zijn we ervan overtuigd dat factoren als deskundigheid, een transparante werkwijze en een bijzonder netwerk hierbij het verschil maken. Daarbij zijn uw wensen bij ons het allerbelangrijkst. Advies op transparante wijze in combinatie met oog voor detail en deskundigheid maakt dat u zich bij ons volledig kunt ontzorgen.

In samenwerking met Dynamis Exclusief en LuxeVastgoed brengen wij de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Meer weten over exclusief wonen met BMV Makelaars?

Makelaar in Ede

Alles onder één dak

BMV Makelaars is een full-service makelaar met twee makelaarskantoren in Arnhem (Arnhem-Noord & Arnhem-Zuid) en één makelaarskantoor in Ede. Als full-service makelaar in de regio hebben wij alles in huis. Heeft u een makelaar in Arnhem of Ede nodig? Ons woningteam helpt u graag. Voor aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Wij zijn in uw regio de specialist die als geen ander kennis heeft van de woningmarkt.

Referenties

Dit zeggen anderen over BMV Makelaars

St. Peterlaan 119

Zeer goed contact met BMV. Alles goed en snel geregeld. Vooral de communicatie was uitstekend: proactief en vriendelijk waardoor de vaart in het proces bleef.

Andantelaan 12

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad. Deze bleek helemaal juist te zijn toen wij de bezichtiging en onderhandeling meemaakten. En een perfecte service. Onze complimenten aan Paul Holterman!!

Van Lawick van Pabststraat 236

Kordaat, snel, doortastend en zakelijk als het nodig is.Communiceert duidelijk en prettig.Geeft ook relevante achtergrondinformatie.Goede uitleg van het proces

Ernest Hemingwaystraat 35
Ernest Hemingwaystraat 35
Ernest Hemingwaystraat 35

Zeer fijn geholpen en compleet ontzorgd tijdens het verkopen van onze woning! Zonder zorgen konden wij ons richten op onze toekomstdoelen. En BMV Makelaars zorgde voor de gehele afwikkeling van de verkoop van ons verleden.

Bernadottelaan 4

Marc heeft ons geweldig geholpen. Hij heeft ons voorzien van goed advies, persoonlijke service, deskundigheid en was gedurende het proces goed bereikbaar.

Hindeloopenstraat 6
Hindeloopenstraat 6
Hindeloopenstraat 6

Contact met makelaar verliep bijzonder prettig. Met ondersteunende medewerker(s) iets minder. Uiteindelijk resultaat naar volle tevredenheid.

Hommelseweg 189
Hommelseweg 189
Hommelseweg 189

Wat een enorm fijn gevoel kreeg ik bij dit kantoor, alles maar dan ook alles tot in de puntjes geregeld. Je zou bijna denken dat ze er voor gestudeerd hebben 😭

Vlaardingenweg 869
Vlaardingenweg 869
Vlaardingenweg 869

Verkoop van de woning verliep zeer vlot en soepel. Makelaar Paul was altijd goed bereikbaar en communicatie met BMV verliep zeer goed.

Bremstraat 44
Bremstraat 44
Bremstraat 44

Heel fijn!Duidelijk, concreet en heel erg toegankelijk.Een aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Wij helpen u graag aan het beste resultaat

Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van klanten. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere klant dit zo ervaart. Het grootste compliment dat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan hun nieuwe thuis of de verkoop van het oude huis.

  • Gecertificeerde NVM makelaars;
  • Voor ieder thuis een specialist;
  • Landelijk netwerk, regionale kennis;
  • Persoonlijke aandacht & uitstekende bereikbaarheid;

Maak kennis met BMV Makelaars!

Bent u op zoek naar een NVM Makelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede voor het verkopen, kopen of taxeren van een woning? Maak dan kennis met de makelaars van BMV Makelaars. Onze makelaars zetten altijd een stapje extra om u te helpen. Wat uw woonvraag ook is; wij staan voor u klaar!

Als full-service makelaar in de regio Arnhem en Ede vindt u alle diensten onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel schakelen rondom de aan- of verkoop van uw woning.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Twijfelt u of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Bent u benieuwd wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen? Of heeft u een andere woonvraag? Maak vrijblijvend kennis met onze woningmakelaars! Vul ons contactformulier in en wij zoeken de medewerker die u het best kan helpen bij uw vraag en wensen.

Of neem direct contact op met ons makelaarskantoor!
Arnhem | 026 355 21 00
Ede | 0318 270 000