Waarom BMV Makelaars?

  • Lokale en landelijke dekking en marketing;
  • Onderscheidende marketing;
  • Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid;
  • Voor ieder huis een specialist!

Verstand van zaken

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis. Daar het nodige bij komt kijken. U en uw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen uw belangen behartigd. Die zorgt voor een professionele, onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat. Bij BMV Makelaars staan wij voor u klaar en helpen wij u graag!

Dit zeggen anderen over BMV Makelaars

Klanttevredenheid
Schubertlaan 11

Makelaar besteedde veel tijd, aandacht, inlevingsvermogen en flexibiliteit aan het verkoopproces, in combinatie met zijn gedegen kennis van de regionale markt.

9,0 10 1
Geschreven op
Tolgaarderwaard 53 a

Paul Holterman was onze verkoopmakelaar en hij is erg deskundig en vriendelijk. Denkt graag met je mee en komt zijn afspraken na. Erg fijn om samen mee te werken. Ook het kantoor is uitermate vriendelijk en leggen je graag alles haarfijn uit. Al met al, een top ervaring!

10 10 1
Geschreven op
Sweerts de Landasstraat 49

Prettig contact, goede marktkennis en goed advies. Goede bereikbaarheid. Makelaar hield ons als verkopers goed op de hoogte van het verloop van de procedure.

10 10 1
Geschreven op
Egmondstraat 9

Fijne en professionele makelaar die de lokale markt goed kent. Contact met de makelaar was top, goed bereikbaar, altijd tijd voor overleg en advies. Communicatie vanuit kantoor/back-office had af en toe wel wat sneller gemogen maar overall heel tevreden en een goede afhandeling.

10 10 1
Geschreven op
Boulevard Heuvelink 1 -33

Deskundig kantoor met veel kennis van de lokale markt, wat het gericht zoeken naar een gepaste woonruimte zeer overzichtelijk heeft gemaakt.Een mooi kantoor met moderne faciliteiten in de informatie voorziening. Prettige contacten met meerdere medewerkers. Afspraken worden consciëntieus nagekomen. Medewerkers nemen ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Ook alle formaliteiten betreffende de koop zijn deskundig en vlotjes verlopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bovenbeekstraat 28 A3

Alle vragen en verzoeken perfect behandeld. Marc Bakker mijn dank en complimenten. Was fijn zakendoen met je!

10 10 1
Geschreven op
Van Goyenstraat 11

Het contact met BMV is altijd zeer plezierig geweest tijdens een hele reeks van bezichtigingen en biedingen. De expertise van de makelaars over de huizenmarkt en verbouwingsaspecten is zeer groot.

9,0 10 1
Geschreven op
Smalspoor 1

Gerben heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis. Hij handelde snel en het contact was prettig.

10 10 1
Geschreven op
De Weem 4

Een soepel verlopend contact met Paul en rekening houdend met onze vereisten.Binnen 4 maanden ons huis verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Hoornestraat 37

Het contact met de makelaar was erg prettig. Vanaf het intake gesprek tot en met de uiteindelijke verkoop was dit erg professioneel, en vriendelijk. De makelaar was goed op de hoogte van de markt en in staat om mee te denken met onze wensen.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 330 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 1336 reviews Bekijk alle InSocial referenties
BMV Makelaars
9.1 10 1 374

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie