Exclusief aanbod

Ervaar het verschil tussen goed en bijzonder

Bij BMV Makelaars vinden we dat een uniek huis een unieke aanpak verdient. Advies op transparante wijze in combinatie met oog voor detail en deskundigheid maakt dat u zich volledig kunt ontzorgen.


Elke dag weer zorgen we aan de hand van onze doelgerichtheid en glasharde focus voor het beste resultaat, waarbij uw wensen het allerbelangrijkst zijn. Ontdek wat exclusiviteit bij ons voor u kan betekenen.


Exclusief aanbod

Maak kennis met onze makelaars uit het topsegment

Met beiden ruim 25 jaar aan ervaring in de makelaardij weten Erwin Broersma en Marloes van der Kolk precies wat er speelt aan de top van de woningmarkt. Ze voelen zich thuis in het hogere segment en begrijpen wat hier bij komt kijken. De verkoop van een unieke woning verdient dan ook een unieke aanpak, waar ieder zijn eigen persoonlijke wensen heeft. Of u uw woning nu groots wilt presenteren of juist liever discreet, wij luisteren naar uw wensen en gaan hier meteen mee aan de slag.

Exclusief aanbod

Geef uw woning de aandacht die het verdient

Bereik met BMV Makelaars de gewenste doelgroep. Onze relatie met Dynamis in combinatie met ons groot landelijk netwerk met maar liefst 50 kantoren biedt toegang tot een groot bestand van een selecte groep kandidaten. Daarnaast zorgt ons uitgebreide pakket aan exclusieve marketingtools ervoor dat het snelste en -beste verkoopresultaat gerealiseerd kan worden. De website van Dynamis exclusief biedt een platform aan woningzoekenden verspreid over heel Nederland, zodat uw exclusieve woning goed zichtbaar op de markt verschijnt. Bovendien kunt u naast luxe woningbrochures en zeer professionele fotografie, ook doelgerichte sociale media campagnes verwachten.

Luxevastgoed.com

Uw exclusieve woning op het grootste luxe vastgoed platform

Uw exclusieve woning verkopen met BMV Makelaars? Dan plaatsen wij uw woning op het grootste luxe vastgoedplatform van Nederland. Op luxevastgoed.com worden de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samen gebracht. Op deze manier brengen we uw woning onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Wij willen dat makelaars en kopers van luxe vastgoed elkaar veel sneller vinden.

''Van klein tot groot, van minimalistisch tot luxe en allemaal uniek. Bij Dynamis Exclusief vindt u geen standaard huizen, maar bijzondere objecten die u het gevoel van ‘thuis’ kunnen geven.''

Exclusief wonen Arnhem

Verkopen

Een bijzonder huis verkopen in het topsegment vraagt om bijzondere deskundigheid, een bijzondere aanpak en om een bepaald netwerk.

Onze makelaar Erwin Broersma is gespecialiseerd op het gebied van exclusief wonen. Hij kent het topsegment binnen de regio Arnhem en heeft een uitgebreid pakket aan marketingtools om uw exclusieve woning onder aandacht van de juiste doelgroep te brengen.

Makelaar Arnhem exclusief wonen

Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een exclusieve woning is veel geld gemoeid. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen die thuis is in het exclusieve segment.

Met Erwin Broersma als aankoopmakelaar in Arnhem en Marloes van der Kolk in Ede heeft u de juiste kennis van de exclusieve markt in handen en bespaart u zorgen bij het kopen van het huis van uw dromen.