Erwin Broersma

Erwin Broersma

Directie - Makelaar/Taxateur Wonen RMT

Ik haal voldoening uit het op een prettige en transparante wijze adviseren van mijn opdrachtgever en geïnteresseerde kandidaten

Over mij

Als geboren en getogen Arnhemmer heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht in Arnhem-Noord. Ik heb in diverse wijken van Arnhem gewoond waaronder De Hoogkamp, Sterrenberg en het centrum van de stad. Sinds 2006 woon ik met mijn gezin in Arnhem-Noord in de wijk “De Sterrenberg”. Daarvoor woonden wij 7 jaar in Nijmegen.

Sinds mijn 24e ben ik actief in de makelaardij. In 1997 ben ik gaan werken voor Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen als Assistent Makelaar. In 2003 ben ik benoemd tot Register Makelaar en Taxateur en lid geworden van de NVM. In 2004 ben ik partner geworden in ons kantoor in Arnhem waar we in 2020 zijn verder gegaan onder eigen naam: BMV Makelaars. Ik ben lid van de directie en verantwoordelijk voor de afdeling woningmakelaardij. Daarnaast ben ik sinds 2009 bestuurslid van Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van dertien regionale makelaarskantoren met 34 vestigingen verspreid door heel Nederland. Ik haal voldoening uit het op een prettige en transparante wijze adviseren van mijn opdrachtgever en geïnteresseerde kandidaten.

Met mijn gezin ben ik regelmatig te vinden op hockeyclub Upward. Ook wandelen wij graag in de fraaie bossen aan de rand van de stad en bezoeken wij regelmatig het nationale park de Hoge Veluwe. Daarnaast genieten wij graag van de diverse restaurants en de zeer diverse culturele mogelijkheden van Arnhem en omgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie