Snel liquiditeit nodig voor uw onderneming? -  44362

Snel liquiditeit nodig voor uw onderneming?

Vermogen van ondernemingen zit vaak vast in kapitaalgoederen zoals gebouwen (vastgoed), machines en voertuigen. Veel ondernemers hebben vermogen, maar medewerkers en/of leveranciers kunt u niet betalen met bakstenen. Bij een Sale - Leaseback verkoopt u uw vastgoed en u huurt het vervolgens terug van de koper. De verkoper wordt zo huurder en koper wordt verhuurder.

Neem contact met ons op!

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement
Sale - Leaseback pagina

Kan een Sale - Leaseback bij ieder type vastgoed?

Ja. Bij al het vastgoed is een Sale – Leaseback geschikt. Het maakt niet uit of u eigenaar bent van een kantoorgebouw, bedrijfscomplex of winkelruimte.

BMV Bedrijfsmakelaars is een actieve partner op het gebied van de Sale - Leaseback. Wij staan in contact met beleggers die variëren van startende beleggers tot grote beleggingsfondsen en institutionele investeerders.

De verwerving of verkoop van het onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels, woon-/ of zorgcomplexen: wij hebben de kennis over beleggingspanden in Arnhem en Omstreken in huis!

Wanneer is mijn vastgoed interessant voor een belegger?

Om uw vastgoed interessant te maken voor een belegger is een langjarig huurcontract wezenlijk. Beleggers die vastgoed kopen om rendement te maken, willen waar mogelijk risico's beperken. Bij een Sale – Leaseback heeft de belegger meteen een huurder. Als een belegger een gebouw koopt dat leeg en vrij van huur is, kan het een maand duren, een half jaar of een jaar voordat zich een gebruiker aan dient. Een huurcontract van 10 tot 12 jaar is hierbij geen uitzondering. De lange huurcontracten betekenen voor de koper van uw vastgoed een gegarandeerde kasstroom voor een bepaalde periode. Een Sale - Leaseback maakt het voor een belegger een aantrekkelijk beleggingsproduct.

Naast het contract is de kwaliteit van het gebouw relevant. Dit betekent overigens niet dat alleen moderne nieuwe gebouwen vatbaar zijn voor sale - leaseback. Ook gebouwen die wat ouder zijn kunnen op warme belangstelling rekenen van beleggers.

Wij helpen u graag bij uw Sale - Leaseback!

Jacco Vogelaar MRICS Jacco Vogelaar MRICS
Jacco Vogelaar MRICS Jacco Vogelaar MRICS

MRICS / Partner

Romy Velthuizen Romy Velthuizen
Romy Velthuizen Romy Velthuizen

Vastgoedadviseur

Mark Tesselhoff RT Mark Tesselhoff RT
Mark Tesselhoff RT Mark Tesselhoff RT

NVM - Bedrijfsmakelaar (RT) / Partner