Mark Tesselhoff

Mark Tesselhoff

Bedrijfsmakelaar RT

Al staat er veel te huur, in de praktijk blijkt het juiste plekje vinden vaak een uitdaging, ik ga door tot het gelukt is

Over mij

Als echte Arnhemmer ben ik altijd blijven wonen in deze fantastische stad. In 2007, in de “goeie tijd” ben ik begonnen in het vastgoed bij DTZ Zadelhoff. Na een uitstapje als Projectmanager Vastgoed in Amsterdam verlangde ik snel terug naar de dynamiek van het makelen in de stad waar mijn wortels liggen. Bij een echt Arnhems kantoor als BMV Makelaars, is dat natuurlijk helemaal geweldig.

Mijn primaire focus ligt op (logistieke) bedrijfsruimte en kantoren. Het mooie van dit vak is de dynamiek en de veelzijdigheid van werkzaamheden en partijen. Als “sociaal dier” haal ik voldoening uit het werken met een grote diversiteit aan mensen. Al staat er veel te huur, in de praktijk blijkt het juiste plekje vinden vaak een uitdaging, ik ga door tot het gelukt is. Een goed gevoel bij alle partijen op de lange termijn is daarbij essentieel!

Sinds 2010 ben ik woonachtig in de wijk Klarendal, midden in de stad en dicht bij het centrum en het groen. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water, aan het sporten of te vinden in het Sonsbeekpark de bossen of het centrum van Arnhem.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie