Ik wil financieel advies -  43036

Ik wil financieel advies

Bij het kopen van een woning komt er veel op u af. Eén van de zaken die waarschijnlijk geregeld moet worden, is de financiering. Wat kunt u maximaal lenen? Welke hypotheekvorm en rentevariant passen het beste bij uw situatie? Is het verstandig om eigen geld in het huis te steken? Voor het antwoord op dit soort vragen bevelen wij u van harte onze partner Buro Philip van den Hurk aan.

Meld u aan voor een hypotheekgesprek

Ik wil financieel advies

Buro Philip van den Hurk

Buro Philip van den Hurk is een onafhankelijk financieel dienstverlener met vestigingen in Arnhem en Eindhoven en heeft ruim 35 gekwalificeerde medewerkers, waaronder gecertificeerde hypotheekadviseurs en financieel planners. Naast de hypotheek verzorgen zij alle financiële diensten voor zowel particulier als ondernemer. Denk hierbij aan verzekeringen, pensioenen, erfrechtplanning, vermogensbegeleiding en financiële planning.

Onafhankelijkheid

Door de onafhankelijkheid van Buro Philip van den Hurk kunnen zij terecht bij iedere bank in Nederland. Hierdoor kunnen zij voor u dié lening verzorgen die het beste bij uw situatie past.

Lokale bekendheid

Door de lokale bekendheid kennen zij ook alle ins en outs van de nieuwbouwprojecten in Arnhem en omgeving

Een vaste adviseur

Deze staat ook voor u klaar als zich een ingrijpende verandering voordoet zoals werkloosheid, echtscheiding of overlijden. Uw leven verandert en daarmee ook uw wensen en behoeften. De adviseur denkt graag met u mee.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Maak snel een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie