Bedrijfspand verhuren of verkopen

Bedrijfshuisvesting Arnhem

Bedrijfshuisvesting Arnhem

Bedrijfspand verhuren of verkopen

U wilt uw bedrijfspand verhuren of verkopen?

U wilt graag uw bedrijfspand in Arnhem of omgeving verkopen of verhuren. Of het nu gaat om winkels, kantoren, bedrijfsruimten, logistiek of horecapanden; voor iedere discipline hebben wij een specialist. Onze specialisten nemen uw zorgen uit handen en samen gaan we voor het beste resultaat. Als bedrijfsmakelaar in Arnhem staan we voor u klaar, luisteren we naar uw wensen en begeleiden wij u met persoonlijke aandacht. De verkoop of verhuur van een bedrijfspand betreft maatwerk speciaal voor u.

  Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met een van onze specialisten.
  026 355 21 00
  bedrijven@bmvmakelaars.nl

   Schakel een ervaren vastgoedadviseur in!

   Wij maken een afspraak, komen bij u langs, maken een inschatting van de waarde en gaan voor u aan de slag! Zo eenvoudig is het.

   Snel een afspraak met een van onze specialisten

   Om uw vastgoedvraagstuk in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

   Direct een concreet prijsadvies

   Wij wachten niet af, maar werken doelgericht en proactief.

   Uw pand snel op de markt

   Wij zetten uw pand snel online met gebruik van een uitgebreid pakket aan marketingtools en luisteren hierbij naar uw wensen.

   Bedrijfsmakelaar Arnhem

   Bedrijfsmakelaar in Arnhem: alles onder één dak

   Geen enkele verkoop of verhuur van een bedrijfspand in Arnhem is hetzelfde. Ieder bedrijfspand en iedere verkoop of verhuur is uniek. Onze specialisten weten dat als geen ander en geven u daarom persoonlijk advies. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we uw doelen en weet uwat u van ons kunt verwachten. Twijfelt u om uw bedrijfs te gaan verhuren of verkopen? Heeft u haast bij de verkoop van uw bedrijfspand? Of neemt u liever de tijd om een passende huurder te vinden? Wij denken met u mee en helpen u graag.

   Uw specialist in beleggingen en transformaties: Jacco Vogelaar

   Uw specialist in beleggingen en transformaties: Jacco Vogelaar

   BMV Bedrijfsmakelaars is een actieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels, woon-/ of zorgcomplexen: wij hebben de kennis in huis!

   Uw specialist in bedrijfsruimte en logistiek bij BMV Makelaars: Mark Tesselhoff

   Uw specialist in bedrijfsruimten en logistiek: Mark Tesselhoff

   Door de groeiende economie blijft de vraag naar bedrijfsruimten en logistiek aanhouden. Onze specialisten weten door hun grote netwerk en hun diepgaande kennis van de commerciële vastgoedmarkt als geen ander hoe je vastgoed in de markt zet en wat het beste moment is om te verkopen.

   Uw specialist in winkels, horeca en beleggingen: Evert den Outer

   Uw specialist in winkels, horeca en beleggingen: Evert den Outer

   BMV Winkelmakelaars is dé specialist voor kwalitatieve winkelruimtes en horecavastgoed in de regio Arnhem. Wij zijn partner van vele investeerders en beleggers in commercieel vastgoed, zowel particulier als institutioneel. Zij zetten ons graag in bij het realiseren van een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van hun vastgoedportefeuille.

   Uw specialist in kantoor- en bedrijfsruimte: Romy Velthuizen

   Uw specialist in kantoor- en bedrijfsruimten: Romy Velthuizen

   BMV Bedrijfsmakelaars heeft de specifieke kennis in huis voor de verhuur of verkoop van uw kantoor- of bedrijfsruimte. Wij kennen de wegen op diverse bedrijventerreinen in en rondom Arnhem. Wij draaien onze hand niet om voor de (her)bemiddeling van aflopende of bestaande contracten tussen eigenaren en huurders.

   Bedrijfsmakelaar Arnhem Dennis van Lier

   Uw specialist in kantoorruimten: Dennis van Lier

   BMV Bedrijfsmakelaars biedt professionele begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw kantoorruimte. Maak een afspraak met een van onze specialisten en wij komen bij u langs om een inschatting te maken van de waarde. De eerste stap is hiermee gezet en wij gaan gelijk voor u aan de slag om het beste resultaat te behalen.

   Plan een vrijblijvende afspraak

   Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

   E-mail: bedrijven@bmvmakelaars.nl
   Telefoonnummer: 026 355 21 00

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie