Bedrijfspand verhuren of verkopen

Bedrijfspand verhuren of verkopen

Bedrijfshuisvesting regio Arnhem & regio Ede

U wilt uw bedrijfspand verhuren of verkopen?

U wilt graag uw bedrijfspand in Arnhem, Ede of omgeving verkopen of verhuren. Of het nu gaat om winkels, kantoren, bedrijfsruimten, logistiek of horecapanden; voor iedere discipline hebben wij een specialist. Onze specialisten nemen uw zorgen uit handen en samen gaan we voor het beste resultaat. Als bedrijfsmakelaar in Arnhem en Ede staan we voor u klaar, luisteren we naar uw wensen en begeleiden wij u met persoonlijke aandacht. De verkoop of verhuur van een bedrijfspand betreft maatwerk speciaal voor u.

  Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak met een van onze specialisten in te plannen!

  De bedrijfsmakelaars van BMV luisteren naar uw redenen, wensen en eisen om te verkopen of -huren en stellen daarna een plan op. Maatwerk speciaal voor u.

   Schakel een ervaren vastgoedadviseur in!

   Wij maken een afspraak, komen bij u langs, maken een inschatting van de waarde en gaan voor u aan de slag! Zo eenvoudig is het.

   Snel een afspraak met een van onze specialisten
   Om uw vastgoedvraagstuk in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.
   Direct een concreet prijsadvies
   Wij wachten niet af, maar werken doelgericht en proactief.
   Uw pand snel op de markt
   Wij zetten uw pand snel online met gebruik van een uitgebreid pakket aan marketingtools en luisteren hierbij naar uw wensen.
   Bedrijfsmakelaar Arnhem

   Bedrijfsmakelaar in Arnhem & Ede: alles onder één dak

   Geen enkele verkoop of verhuur van een bedrijfspand in Arnhem, Ede of omgeving is hetzelfde. Ieder bedrijfspand en iedere verkoop of verhuur is uniek. Onze specialisten weten dat als geen ander en geven u daarom persoonlijk advies. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we uw doelen en weet u wat u van ons kunt verwachten. Twijfelt u om uw bedrijfsruimte te gaan verhuren of verkopen? Heeft u haast bij de verkoop van uw bedrijfspand? Of neemt u liever de tijd om een passende huurder te vinden? Wij denken met u mee en helpen u graag.

   Uw specialist in beleggingen en transformaties: Jacco Vogelaar

   Uw specialist in beleggingen en transformaties: Jacco Vogelaar

   BMV Bedrijfsmakelaars is een actieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels, woon-/ of zorgcomplexen: wij hebben de kennis in huis!

   Uw specialist in bedrijfsruimte en logistiek bij BMV Makelaars: Mark Tesselhoff

   Uw specialist in bedrijfsruimten en logistiek: Mark Tesselhoff

   Door de groeiende economie blijft de vraag naar bedrijfsruimten en logistiek aanhouden. Onze specialisten weten door hun grote netwerk en hun diepgaande kennis van de commerciële vastgoedmarkt als geen ander hoe je vastgoed in de markt zet en wat het beste moment is om te verkopen.

   Uw specialist in winkels, horeca en beleggingen: Evert den Outer

   Uw specialist in winkels, horeca en beleggingen: Evert den Outer

   BMV Winkelmakelaars is dé specialist voor kwalitatieve winkelruimtes en horecavastgoed in de regio Arnhem. Wij zijn partner van vele investeerders en beleggers in commercieel vastgoed, zowel particulier als institutioneel. Zij zetten ons graag in bij het realiseren van een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van hun vastgoedportefeuille.

   Uw specialist in kantoor- en bedrijfsruimte: Romy Velthuizen

   Uw specialist in kantoor- en bedrijfsruimten: Romy Velthuizen

   BMV Bedrijfsmakelaars heeft de specifieke kennis in huis voor de verhuur of verkoop van uw kantoor- of bedrijfsruimte. Wij kennen de wegen op diverse bedrijventerreinen in en rondom Arnhem. Wij draaien onze hand niet om voor de (her)bemiddeling van aflopende of bestaande contracten tussen eigenaren en huurders.

   Bedrijfsmakelaar Arnhem Dennis van Lier

   Uw specialist in kantoorruimten: Dennis van Lier

   BMV Bedrijfsmakelaars biedt professionele begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw kantoorruimte. Maak een afspraak met een van onze specialisten en wij komen bij u langs om een inschatting te maken van de waarde. De eerste stap is hiermee gezet en wij gaan gelijk voor u aan de slag om het beste resultaat te behalen.

   Uw bedrijfsmakelaar in de regio Arnhem en regio Ede

   Met 3 bedrijfsmakelaardij vestigingen in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) en Ede opereren wij in een groot werkgebied voor zakelijk vastgoed. Als onderdeel van Dynamis hebben wij als bedrijfsmakelaar in Arnhem en Ede ook een landelijk netwerk. Wij combineren een landelijk netwerk met onze lokale kennis om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn.

   Wij zijn als bedrijfsmakelaar voor het verhuren of verkopen van uw bedrijfspand actief in Arnhem, Elst, Oosterbeek, Doorwerth, Velp, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rheden, Renkum, Dieren, Angerlo, Ede, Lunteren, Barneveld, Bennekom, Veenendaal en Wageningen.

   Plan een vrijblijvende afspraak

   Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

   E-mail | bedrijven@bmvmakelaars.nl
   Telefoonnummer Arnhem | 026 355 21 00
   Telefoonnummer Ede | 0318 270 000