Uw aankoopmakelaar in Arnhem

Uw aankoopmakelaar in Arnhem

Uw droomhuis kopen in Arnhem doet u via BMV Makelaars!

Gemiddelde 9,2
Bekijk reviews
U zoekt...
U zoekt een aankoopmakelaar in Arnhem die u helpt bij het vinden en kopen van uw droomhuis. Met persoonlijke begeleiding en maatwerk. U bent op zoek naar een aankoopmakelaar die uw kansen op uw droomwoning vergroot en u helpt om tegen de beste prijs de woning te bemachtigen. Een aankoopmakelaar die uw zorgen uit handen neemt, kennis en ervaring met u deelt en u veel tijd, energie en regelwerk bespaart.
Wij zijn...
Wij zijn zo'n makelaarskantoor. Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Korte lijnen, uitstekende begeleiding, als eerste op de hoogte van de woningen die op de markt komen en voor iedere wijk een specialist. Wij begeleiden u van A tot Z in het aankoopproces van uw droomwoning. Wij luisteren naar uw wensen en maken van u de beste koper. En dat met onze objectieve mening, deskundig advies en ervaring. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
Samen...
Samen met u gaan wij voor het beste resultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Koop uw droomhuis zonder zorgen met een aankoopmakelaar van BMV Makelaars. Neem contact op met onze aankoopcoördinator en maak uw woonwensen werkelijkheid. We vertellen u graag persoonlijk wat wij voor u kunnen betekenen en brengen samen met u uw woonwensen in kaart.

Aankoopmakelaar in Arnhem

Geef de zoektocht naar uw droomhuis in Arnhem, Oosterbeek, Zevenaar, Huissen Velp of Elst uit handen aan dé aankoopmakelaar in Arnhem die zorgt voor volledige begeleiding tijdens uw aankoopproces. Onze aankoopmakelaars kennen de lokale huizenmarkt en hebben het juiste netwerk om u te helpen met een nieuw (t)huis. Maak uw woonwensen werkelijkheid samen met BMV Makelaars.

Onze aankoopmakelaars denken met u mee, nemen uw zorgen uit handen én maken uw woonwensen werkelijkheid. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Maak kennis met onze aankoopmakelaars

Vul uw contactgegevens in en onze aankoopcoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken.

Uw droomhuis vinden samen met BMV Makelaars

Een huis kopen doet u doet niet dagelijks, wij wel! Bent u op zoek naar een huis in Arnhem, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Vist u steeds achter het net? Of loopt de zoektocht naar uw droomhuis niet zoals gepland? Wij helpen u graag! Als aankoopmakelaar in Arnhem kennen wij de woningmarkt in de regio als geen ander. Voor iedere wijk hebben wij een specialist. Onze aankoopmakelaars nemen uw zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z bij de aankoop van uw nieuwe (t)huis!

Dit kunnen wij betekenen als aankoopmakelaar

 • In kaart brengen van uw woonwensen en -eisen;
 • Op de hoogte stellen van het nieuwste aanbod in Arnhem en omgeving;
 • Inplannen van & begeleiding bij bezichtigingen;
 • Objectieve mening over de woning;
 • Advies in het gehele aankoopproces van uw droomhuis;
 • Helpen met de juiste strategie, onderhandelingen en juridisch advies;
 • Het behartigen van uw belangen als koper;
 • Afhandeling met de notaris & zorgen voor een goede oplevering.

Reviews & ervaringen aankoopmakelaar Arnhem

Volgende: 10.0
Volgende: 9.0
Volgende: 10.0
Volgende: 10.0
Volgende: 9.5
Volgende: 10.0

10.0

Goede bereikbaarheid en snelle reactie en acties. Door goede kennis van de regio in staat om deskundig advies te geven in de onderhandeling en daarmee beste bod te doen. Daarnaast plezierig in de omgang en in de communicatie.

Van Hogendorplaan 3 te Arnhem

Volgende: 10.0

10.0

Ben uiterst tevreden met de communicatie, pro-activiteit en het tot stand komen van de koop. Chapeau en hartelijk dank voor de goede zorgen.

Loostraat 52 te Loo

Volgende: 10.0

9.0

BMV vinden wij een super fijne makelaar! Wij zijn van A tot Z in het aankoopproces begeleid met een mooi eindresultaat! Denkt vanuit deskundigheid goed met je mee en neemt je veel werk uit handen. Wij raden BMV absoluut aan als aankoop en verkoopmakelaar. Hartelijk dank Marc Bakker! Jullie hebben een top team!

Cantatestraat 7 te Arnhem

Volgende: 10.0

10.0

Heel erg tevreden over het contact met Marc en Floor. Altijd snel schakelen en zijn uiteindelijk nog geen 2 maanden op zoek geweest. Dus een mooi resultaat!

Ganzenvoet 29 te Driel

Volgende: 10.0

10.0

Marc Bakker is kordaat, punctueel, handelt snel en is transparant in zijn communicatie. In deze gekke tijden van woningschaarste met gekke uitspattingen en prijzen ben je bij hem in goede handen en zorgt hij ervoor dat het een gedegen proces is.

St. Elisabethshof 69 te Arnhem

Volgende: 10.0

9.5

Super fijne vakmensen om mee te werken. Kennis en kunde in eigenbeheer, groot netwerk. Onze makelaar was een heel fijn persoon om mee te werken, oog voor detail. De backoffice is stond ons altijd fantastisch te woord en dachten heel goed met ons mee met onze wensen en behoeftes. 100% aanrader voor iedereen!!

Reigerstraat 20

Volgende: 10.0

Aankoopmakelaar in Arnhem: wat zijn de voordelen?

Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: Zoekersgesprek
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: Zoekerssysteem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: Bezichtigen
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: Onderhandeling & begeleiding
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: Een huis kopen
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: De overdracht & nazorg
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Uw aankoopmakelaar in Arnhem
Volgende: Oriëntatiefase
Uw aankoopmakelaar in Arnhem

Oriëntatiefase

Denkt u eraan om een aankoopmakelaar in te schakelen? Neem contact op met onze aankoopcoördinator Floor van Lent om erachter te komen wat BMV Makelaars als aankoopmakelaar in Arnhem voor u kan betekenen bij het vinden van uw droomhuis.

 • U bent op de hoogte wat er komt kijken bij het kopen van een woning;
 • U heeft zicht op de kosten, kunt uw budget bepalen en de risico’s inschatten;
 • Wij plannen een vrijblijvend zoekersgesprek met één van onze woningmakelaars voor u in.
Volgende: Oriëntatiefase

Zoekersgesprek

Wij plannen een vrijblijvend zoekersgesprek met u in om uw woonwensen en -eisen te bespreken en om u op de hoogte te stellen van de werkzaamheden die wij voor u verrichten.

 • U weet wat wij voor u kunnen betekenen;
 • U weet wat u te wachten staat en bent klaar om uw droomhuis te vinden;
 • U heeft u woonwensen inzichtelijk en weet welke woning geschikt voor u is.
Volgende: Oriëntatiefase

Zoekerssysteem

Uw gegevens en woonwensen worden in ons zoekerssysteem opgeslagen. Zodra er een woning is die aan uw woonwensen voldoet, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een bezichtiging te plannen. Met een aankoopmakelaar zit u dichtbij het vuur!

 • U bent op de hoogte van het nieuwste aanbod in Arnhem en omgeving, zelfs al voordat woningen op Funda staan;
 • U krijgt woningen toegestuurd die aan uw woonwensen voldoen;
 • U heeft de mogelijkheid om als een van de eerste te bezichtigen.
Volgende: Oriëntatiefase

Bezichtigen

Zit er een woning bij die aan uw wensen voldoet en wilt u graag een bezichtiging inplannen? Dan regelt onze aankoopcoördinator dit voor u. Tijdens de bezichtigingen gaat onze makelaar met u mee.

 • U heeft een expert aan uw zijde. Wat u één keer doet, doet onze makelaar dagelijks;
 • U ontvangt een deskundige beoordeling over de kwaliteit en de mogelijkheden van het huis;
 • U krijgt een reëel beeld van de waarde van het huis. Hierdoor staat u sterker in de onderhandeling.
Volgende: Oriëntatiefase

Onderhandeling & begeleiding

Wanneer u besluit om een bod uit te brengen op een woning, geven wij u advies zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen over het bod dat u wilt doen.

 • Rekening houdend met de omstandigheden en de reële waarde van de woning bepalen we samen de juiste strategie, zodat u meer kans maakt om de koper te worden.
Volgende: Oriëntatiefase

Een huis kopen

Is uw bod geaccepteerd? Dan gaat u het (voorlopige) koopcontract ondertekenen. In dit koopcontract zijn alle afspraken vastgelegd.

 • Voordat u deze koopovereenkomst gaat ondertekenen zullen we deze volledig controleren om er zeker van te zijn dat er instaat wat er tussen u en de verkoper is afgesproken;
 • Het bewaken van de ontbindende voorwaarden wordt voor u geregeld. Indien nodig zullen we uitstel aanvragen of wanneer noodzakelijk de koop ontbinden. Zo loopt u geen risico’s.
Volgende: Oriëntatiefase

De overdracht & nazorg

Wij helpen u bij de overdracht met de kleine lettertjes. Tijdens het gehele aankoopproces van uw woningen nemen wij veel werk uit handen en proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij besparen u veel tijd, energie en regelwerk.

 • Het bewaken van de ontbinden voorwaarden wordt voor u geregeld. Indien nodig zullen we uitstel aanvragen of wanneer noodzakelijk de koop ontbinden. Zo loopt u geen risico’s;
 • Mocht er na de aankoop toch een probleem ontstaan dan gaan wij uiteraard kijken op welke manier deze opgelost kan worden.
Volgende: Oriëntatiefase
Aankoopmakelaar Arnhem

Huis kopen in Arnhem

Het kopen van een huis is misschien wel één van de belangrijkste stappen in uw leven. Er komt veel op u af; waar moet u beginnen? Welke keuze is het beste? Welke opties zijn er? Met deze vragen kunnen wij u als aankoopmakelaar in Arnhem helpen. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomhuis voor de perfecte prijs en begeleiden u in het gehele proces.

BMV Makelaars staat voor u klaar als NVM aankoopmakelaar in Arnhem of in de omliggende plaatsen zoals Elst, Velp, Oosterbeek, Zevenaar en Huissen. Onze aankoopmakelaars kennen de huizenmarkt in deze regio als geen ander en hebben het antwoord op al uw woonvragen. Tijdens het aankoopproces van uw woning kunt u onze kennis en ervaring gebruiken om uw ideale (t)huis te vinden!

Een huis kopen

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis. Een huis kopen is een van de grootste aankopen in uw leven. Om u te ondersteunen bij het gehele aankoopproces van een woning kunt u een aankoopmakelaar inschakelen. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht kan een aankoopmakelaar van BMV Makelaars u persoonlijk begeleiden. Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars zorgt voor de volledige ontzorging rondom de aankoop van uw droomhuis.

Benieuwd naar onze aanpak? Klik hier voor meer informatie!

Aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van het volledige woningaanbod en huizen die op de markt komen. Zo weet u als eerste wanneer een passende woning te koop staat en kan u uw ideale huis vinden, nog voordat deze op Funda staat. Daarnaast heeft u met een aankoopmakelaar een onafhankelijke expert aan uw zijde. U kunt hiermee profiteren van alle kennis en expertise. Tijdens het gehele aankoopproces ontvangt u een onafhankelijk en eerlijk advies over de woning. Bij BMV Makelaars adviseert een aankoopmakelaar u van A tot Z bij de aankoop uw nieuwe woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons makelaarskantoor!

Met een aankoopmakelaar zit u als koper dicht bij het vuur. Een aankoopmakelaar kan u van A tot Z helpen bij het kopen van een woning. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht staat een aankoopmakelaar aan uw zijde. Hiermee heeft u een onafhankelijke expert die een objectieve mening over een woning kan geven. Een aankoopmakelaar is namelijk niet emotioneel betrokken bij het koopproces en kan u daarom voorzien van een reëel woonadvies. Naast dat u kan profiteren van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar, wordt er ook veel werk voor u uit handen genomen. Een aankoopmakelaar kan u tijdens het aankoopproces enorm veel tijd, energie en geregel besparen. Klik hier om te lezen wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen.

Dat kan zeker. Echter is het kopen van een huis een van de grootste aankopen in uw leven. Waar moet u op letten bij het kopen van een huis? Hoe moet u onderhandelen? Wat moet u bieden? Allemaal vragen die kunnen opspelen. Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een realistische blik en onafhankelijk advies. Om u hierbij te ondersteunen kunt u kiezen voor een aankoopmakelaar van BMV Makelaars. Een huis kopen doet u misschien maar één keer in uw leven, onze makelaars doen dit dagelijks.

Benieuwd naar de aanpak van onze aankoopmakelaars? Lees er hier alles over!

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis. Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis voor de perfecte prijs.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:
- Uw woonwensen in kaart brengen;
- Het zoeken naar een geschikte woning in het volledige aanbod;
- Het geven van realistisch woonadvies;
- Het inplannen & de begeleiding van de bezichtigingen;
- Onderzoek & advisering over de prijsstelling, reële aankoopwaarde en andere juridische en financiële aspecten van de woning;
- U ontzorgen tijdens het onderhandelingsproces;
- Controle op de kleine lettertjes in de koopakte;
- Hulp bij de overdracht van de woning;
- Advies na de aankoop van uw woning.

Een aankoopmakelaar kan in verschillende situaties erg handig zijn: heeft u bijvoorbeeld te weinig tijd om zelf op huizenjacht te gaan, vist u elke keer achter het net bij de zoektocht naar een nieuwe woning of weet u niet waar u op moet letten bij de bezichtiging van een woning? Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars kan u helpen bij het volledige aankoopproces. Zo neemt een aankoopmakelaar veel zorg uit handen en helpen zij u graag met het vinden van uw droomhuis.