Een huis kopen met een aankoopmakelaar - 60040
Whatsapp ons!
Om de mogelijkheden te bespreken

Een huis kopen met een aankoopmakelaar

U staat op het punt een woning te kopen. Eén van de grootste aankopen in uw leven. Hoe nu verder? Hoe gaat u onderhandelen? Wat moet u bieden? Waar moet u op letten? Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een realistische blik en onafhankelijk advies. Om u hierbij te ondersteunen kunt u kiezen voor een aankoopmakelaar van BMV Makelaars.

Onze makelaars zijn als geen ander bekend met Arnhem en Ede en omliggende plaatsen. Zij kennen de wijken, straten, het huidige aanbod én het aanbod dat nog niet op Funda staat als geen ander.

Samen met een onafhankelijke expert van BMV Makelaars uw nieuwe (t)huis vinden!

Aankoopmakelaar nodig?

Bent op zoek naar uw droomhuis en benieuwd wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter! Onze aankoopcoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Aankoopmakelaar Arnhem BMV Makelaars Erwin Broersma

Waarom een aankoopmakelaar?

 • Uw ideale huis eerder vinden, nog voordat deze op Funda staat!;
 • Volledige ontzorging rondom de aankoop van uw nieuwe woning;
 • Profiteer van alle kennis en expertise van onze aankoopmakelaars;
 • Ontvang een onafhankelijk en eerlijk advies over de woning;
 • Wij maken van u de beste koper;
 • Uw droomhuis kopen voor de beste prijs;
 • 𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐀𝐨𝐨𝐩𝐬𝐞𝐫𝐯𝐒𝐜𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 π›πžπ₯𝐨𝐨𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 πŸ—,πŸ‘!
Aankoopmakelaar Arnhem

Full-service aankoopmakelaar

BMV Makelaars adviseert u van A tot Z bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomhuis voor de perfecte prijs. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

 • Uw woonwensen in kaart brengen;
 • Het zoeken naar een geschikte woning in het volledige aanbod;
 • Het geven van realistisch woonadvies;
 • Het inplannen & de begeleiding van de bezichtigingen;
 • Onderzoek & advisering over de prijsstelling, reële aankoopwaarde en andere juridische en financiële aspecten van de woning;
 • U ontzorgen tijdens het onderhandelingsproces;
 • Controle op de kleine lettertjes in de koopakte;
 • Hulp bij de overdracht van de woning;
 • Advies na de aankoop van uw woning.
Lokale marktkennis
Wij kennen de huizenmarkt in de omgeving van Arnhem en Ede als geen ander. Daarom kunnen wij u het beste adviseren over de kwaliteit van een woning. Zo weet u zeker dat u een goed huis koopt!
Deskundig advies
Door onze jarenlange ervaring en onze kennis kunnen wij u voorzien van het beste advies. Onze makelaars kunnen u precies vertellen waar u rekening mee moet houden en waar de risico’s zitten.
Professionele onderhandelingen
Wij adviseren u over de juiste strategie en maken van u de beste koper. We zorgen ervoor dat uw zorgen tijdens de onderhandelingen uit handen wordt genomen, zodat het aankoopproces zo soepel mogelijk verloopt.
52053

Het kopen van exclusief vastgoed

Bent u op zoek naar een exclusieve woning? Wij ondersteunen u graag bij het aankoopproces.

Exclusief vastgoed is niet voor niets exclusief; het is schaars en vaak moeilijk te vinden. Onze dienstverlening heeft als doel u te ontzorgen en te ondersteunen in deze zoektocht. Met de juiste kennis en deskundigheid, gepaard met een bijzonder netwerk en een transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Met Erwin Broersma als aankoopmakelaar in Arnhem en Marloes van der Kolk als aankoopmakelaar in Ede, heeft u de juiste kennis van de exclusieve markt in handen en bespaart u zorgen bij het kopen van het huis van uw dromen. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar Arnhem

BMV Makelaars als aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis maar vist u steeds achter het net? Als aankoopcoördinator help ik u hierbij!

Mijn naam is Floor en als aankoopcoördinator is het mijn taak om samen met u te kijken naar de woning die het beste bij u past. Dagelijks ontvang ik het nieuwste aanbod in Arnhem, Ede en omgeving. Daardoor ben ik als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de lokale woningmarkt. Wanneer er een woning is die aan uw wensen voldoet, neem ik contact met u op om het aanbod te bespreken.

Heeft u interesse? Dan zorg ik er voor dat u de woning zo snel mogelijk kunt bezichtigen. Uiteraard hou ik hierbij rekening met uw wensen wat betreft de datum en het tijdstip.

Ik coördineer alle zaken op kantoor, zodat uw makelaar zich volledig kan richten op de aankoop samen met u.

Afspraak maken

Samen met onze aankoopmakelaars zet ik alles op alles om zo snel mogelijk een passende woning voor u te vinden. Met onze uitgebriede marktkennis, ons grote nerwerk en onze jarenlange ervaring, zorgen wij voor een succesvolle aankoop van uw droomhuis.

Als makelaar in Arnhem en Ede vinden wij op basis van uw woonwensen, eigen en budget de woning die bij u past!

De voordelen van een aankoopmakelaar op een rijtje

Ik wil een woning kopen
Volgende: Aantrekkelijker als kandidaat
Ik wil een woning kopen
Ik wil een woning kopen
Volgende: De beste prijs
Ik wil een woning kopen
Ik wil een woning kopen
Volgende: Onderhandelingsproces
Ik wil een woning kopen
Ik wil een woning kopen
Volgende: Kennis & expertise
Ik wil een woning kopen
Ik wil een woning kopen
Volgende: Onzekerheid voorkomen
Ik wil een woning kopen
Ik wil een woning kopen
Volgende: Kleine lettertjes
Ik wil een woning kopen
Ik wil een woning kopen
Volgende: Volledige aanbod
Ik wil een woning kopen

Volledige aanbod

Bij BMV Makelaars zijn we op de hoogte van het gehele aanbod, dus ook het aanbod dat niet op Funda staat. Er wordt steeds vaker gekozen om het te koop staande huis niet op Funda te plaatsen, dit heeft uiteenlopende redenen. Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars kan u het complete aanbod laten zien.

Volgende: Volledige aanbod

Aantrekkelijker als kandidaat

Doormiddel van een aankoopmakelaar weet u exact wat u kunt betalen. Voor de verkoper van het huis is dit fijn om te weten, dit scheelt namelijk tijd en onzekerheid met betrekking tot het afronden van de verkoop.

Volgende: Volledige aanbod

De beste prijs

De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en kan daarom zakelijk en objectief de woning en de waarde hiervan beoordelen. Koopt u particulier, dan kunnen emoties nogal eens overheersen en biedt u hoger op een woning dan nodig is. De aankoopmakelaar blijft nuchter, wat duizenden euro’s kan schelen.

Volgende: Volledige aanbod

Onderhandelingsproces

De aankoopmakelaar kent de spelregels van het onderhandelingsproces. Deze spelregels worden door de aankoopmakelaar precies op de juiste manier gebruikt zodat het voor u het beste uitpakt.

Volgende: Volledige aanbod

Kennis & expertise

Een aankoopmakelaar weet wanneer er meer onderhandeld kan worden. Al lijkt het soms dat alle woningen binnen de kortste keren worden verkocht, toch zijn er woningen die langer te koop staan. De aankoopmakelaar weet precies welke woningen dit zijn en waarom. Zo ontstaat speelruimte voor een onderhandeling

Volgende: Volledige aanbod

Onzekerheid voorkomen

Voorkom onzekerheid over risico’s op ‘verborgen gebreken’ met een aankoopmakelaar. Als koper moet u soms op zeer korte termijn het besluit nemen om een bod te doen. Daardoor ontstaat achteraf soms discussie over gebreken aan de woning, die na de koop pas ontdekt worden. Een aankoopmakelaar weet wat u hiertegen kunt doen

Volgende: Volledige aanbod

Kleine lettertjes

Een aankoopmakelaar voorkomt onzekerheid over de kleine lettertjes. Er zijn verschillende clausules die voor kunnen komen in de koopovereenkomsten van woningen of appartementen. Een aankoopmakelaar is op de hoogte van de betekenissen en mogelijke gevolgen. Hij of zij kijkt dus dwars door al die kleine lettertjes heen.

Volgende: Volledige aanbod
Referenties

Dit zeggen anderen over BMV Makelaars

St. Peterlaan 119

Zeer goed contact met BMV. Alles goed en snel geregeld. Vooral de communicatie was uitstekend: proactief en vriendelijk waardoor de vaart in het proces bleef.

Andantelaan 12

Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad. Deze bleek helemaal juist te zijn toen wij de bezichtiging en onderhandeling meemaakten. En een perfecte service. Onze complimenten aan Paul Holterman!!

Van Lawick van Pabststraat 236

Kordaat, snel, doortastend en zakelijk als het nodig is.Communiceert duidelijk en prettig.Geeft ook relevante achtergrondinformatie.Goede uitleg van het proces

Ernest Hemingwaystraat 35
Ernest Hemingwaystraat 35
Ernest Hemingwaystraat 35

Zeer fijn geholpen en compleet ontzorgd tijdens het verkopen van onze woning! Zonder zorgen konden wij ons richten op onze toekomstdoelen. En BMV Makelaars zorgde voor de gehele afwikkeling van de verkoop van ons verleden.

Bernadottelaan 4

Marc heeft ons geweldig geholpen. Hij heeft ons voorzien van goed advies, persoonlijke service, deskundigheid en was gedurende het proces goed bereikbaar.

Hindeloopenstraat 6
Hindeloopenstraat 6
Hindeloopenstraat 6

Contact met makelaar verliep bijzonder prettig. Met ondersteunende medewerker(s) iets minder. Uiteindelijk resultaat naar volle tevredenheid.

Hommelseweg 189
Hommelseweg 189
Hommelseweg 189

Wat een enorm fijn gevoel kreeg ik bij dit kantoor, alles maar dan ook alles tot in de puntjes geregeld. Je zou bijna denken dat ze er voor gestudeerd hebben 😭

Vlaardingenweg 869
Vlaardingenweg 869
Vlaardingenweg 869

Verkoop van de woning verliep zeer vlot en soepel. Makelaar Paul was altijd goed bereikbaar en communicatie met BMV verliep zeer goed.

Bremstraat 44
Bremstraat 44
Bremstraat 44

Heel fijn!Duidelijk, concreet en heel erg toegankelijk.Een aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Ik wil een woning kopen

Heeft u recent al geΓ―nformeerd naar uw financiΓ«le mogelijkheden?

Staat u op het punt om een huis te kopen? Een financiële check vooraf helpt om de kans van slagen te vergroten! Wij brengen u graag in contact met onze vaste onafhankelijker financieel adviseur!

 • Onafhankelijk advies;
 • Lokale bekendheid;
 • Een vaste adviseur;
 • Advies op maat!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?