Een huis kopen in Arnhem met een aankoopmakelaar - 51233
Whatsapp ons!
Om de mogelijkheden te bespreken

Een huis kopen in Arnhem met een aankoopmakelaar

U staat op het punt een woning te kopen. Eén van de grootste aankopen in uw leven. Hoe nu verder? Hoe gaat u onderhandelen? Wat moet u bieden? Waar moet u op letten? Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een realistische blik en onafhankelijk advies. Om u hierbij te ondersteunen kunt u kiezen voor een aankoopmakelaar van BMV Makelaars. Samen met een onafhankelijke expert van BMV Makelaars uw nieuwe (t)huis vinden!

Onze makelaars zijn als geen ander bekend met Arnhem en omliggende plaatsen. Zij kennen de wijken, straten, het huidige aanbod én het aanbod dat nog niet op Funda staat als geen ander.

Aankoopmakelaar nodig?

Bent op zoek naar uw droomhuis en benieuwd wat een aankoopmakelaar van BMV Makelaars voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter! Onze aankoopcoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Aankoopmakelaar Arnhem BMV Makelaars Erwin Broersma

Waarom een aankoopmakelaar?

 • Uw ideale huis eerder vinden, nog voordat deze op Funda staat!
 • Volledige ontzorging rondom de aankoop van uw nieuwe woning
 • Profiteer van alle kennis en expertise van onze aankoopmakelaars
 • Ontvang een onafhankelijk en eerlijk advies over de woning
 • Uw droomhuis kopen voor de beste prijs
Aankoopmakelaar Arnhem

Full-service aankoopmakelaar in Arnhem

BMV Makelaars adviseert u van A tot Z bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomhuis voor de perfecte prijs. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

 • Uw woonwensen in kaart brengen;
 • Het zoeken naar een geschikte woning in het volledige aanbod;
 • Het geven van realistisch woonadvies;
 • Het inplannen & de begeleiding van de bezichtigingen;
 • Onderzoek & advisering over de prijsstelling, reële aankoopwaarde en andere juridische en financiële aspecten van de woning;
 • U ontzorgen tijdens het onderhandelingsproces;
 • Controle op de kleine lettertjes in de koopakte;
 • Hulp bij de overdracht van de woning;
 • Advies na de aankoop van uw woning.
52053

Het kopen van exclusief vastgoed

Bent u op zoek naar een exclusieve woning? Wij ondersteunen u graag bij het aankoopproces.

Exclusief vastgoed is niet voor niets exclusief; het is schaars en vaak moeilijk te vinden. Onze dienstverlening heeft als doel u te ontzorgen en te ondersteunen in deze zoektocht. Met de juiste kennis en deskundigheid, gepaard met een bijzonder netwerk en een transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Met Erwin Broersma als aankoopmakelaar heeft u de juiste kennis van de exclusieve markt in handen en bespaart u zorgen bij het kopen van het huis van uw dromen. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Lokale marktkennis

Deskundig advies

Professionele onderhandelingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak
Aankoopmakelaar Arnhem

BMV Makelaars als aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis maar vist u steeds achter het net? Als aankoopcoördinator help ik u hierbij!

Mijn naam is Floor en als aankoopcoördinator is het mijn taak om samen met u te kijken naar de woning die het beste bij u past. Dagelijks ontvang ik het nieuwste aanbod in Arnhem en omstreken en ben ik als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wanneer er een woning is die aan uw wensen voldoet, neem ik contact met u op om het aanbod te bespreken.

Heeft u interesse? Dan zorg ik er voor dat u de woning zo snel mogelijk kunt bezichtigen. Uiteraard hou ik hierbij rekening met uw wensen wat betreft de datum en het tijdstip.

Ik coördineer alle zaken op kantoor, zodat uw makelaar zich volledig kan richten op de aankoop.

De voordelen van een aankoopmakelaar op een rijtje

Volledige aanbod

Bij BMV Makelaars zijn we op de hoogte van het gehele aanbod, dus ook het aanbod dat niet op Funda staat. Er wordt steeds vaker gekozen om het te koop staande huis niet op Funda te plaatsen, dit heeft uiteenlopende redenen. Een aankoopmakelaar van BMV Makelaars kan u het complete aanbod laten zien.

Aantrekkelijker als kandidaat

Doormiddel van een aankoopmakelaar weet u exact wat u kunt betalen. Voor de verkoper van het huis is dit fijn om te weten, dit scheelt namelijk tijd en onzekerheid met betrekking tot het afronden van de verkoop.

De beste prijs

De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en kan daarom zakelijk en objectief de woning en de waarde hiervan beoordelen. Koopt u particulier, dan kunnen emoties nogal eens overheersen en bied u hoger op een woning dan nodig is. De aankoopmakelaar blijft nuchter, wat duizenden euro’s kan schelen.

Onderhandelingsproces

De aankoopmakelaar kent de spelregels van het onderhandelingsproces. Deze spelregels worden door de aankoopmakelaar precies op de juiste manier gebruikt zodat het voor u het beste uitpakt.

Kennis & expertise

Een aankoopmakelaar weet wanneer er meer onderhandeld kan worden. Al lijkt het soms dat alle woningen binnen de kortste keren worden verkocht, toch zijn er woningen die langer te koop staan. De aankoopmakelaar weet precies welke woningen dit zijn en waarom. Zo ontstaat speelruimte voor een onderhandeling

Onzekerheid voorkomen

Voorkom onzekerheid over risico’s op ‘verborgen gebreken’ met een aankoopmakelaar. Als koper moet u soms op zeer korte termijn het besluit nemen om een bod te doen. Daardoor ontstaat achteraf soms discussie over gebreken aan de woning, die na de koop pas ontdekt worden. Een aankoopmakelaar weet wat u hiertegen kunt doen

Kleine lettertjes

Een aankoopmakelaar voorkomt onzekerheid over de kleine lettertjes. Er zijn verschillende clausules die voor kunnen komen in de koopovereenkomsten van woningen of appartementen. Een aankoopmakelaar is op de hoogte van de betekenissen en mogelijke gevolgen. Hij of zij kijkt dus dwars door al die kleine lettertjes heen.

Dit zeggen anderen over BMV Makelaars

Klanttevredenheid
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 399 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,1
BMV Makelaars
9.1 10 1 154
Ik wil een woning kopen

Heeft u recent al geïnformeerd naar uw financiële mogelijkheden?

Staat u op het punt om een huis te kopen? Een financiële check vooraf helpt om de kans van slagen te vergroten! Wij brengen u graag in contact met onze vaste onafhankelijker financieel adviseur!

 • Onafhankelijk advies;
 • Lokale bekendheid;
 • Een vaste adviseur;
 • Advies op maat!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie