Makelaar Schuytgraaf

Schuytgraaf is een typische stadswijk met een sterke, eigen identiteit. De eerste nieuwbouwwoningen in 'Arnhem in de Betuwe' zijn gebouwd in 2004. In 2019 zal de wijk voltooid zijn. Er worden circa 6.250 woningen gebouwd, waarvan het grootste deel eengezinswoningen. Milieu en ecologie zijn in Schuytgraaf erg belangrijk. Dit ziet u terug in duurzaam bouwen, opvang van hemelwater en stadsverwarming. Schuytgraaf kan niet vergeleken worden met andere nieuwbouwwijken. Het bestaat uit vijfentwintig buurten met allemaal een eigen karakter en een verrassende variatie in woningen. Tussen de buurten zijn open gebieden voor infrastructuur, recreatie, water en weiden.

Een makelaar in Schuytgraaf nodig? Voor een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, een gratis waardepaling of taxatie van uw woning zit u bij ons goed!

Bekijk alle wijken
Schuytgraaf
Gratis waardebepaling Schuytgraaf

Makelaar in de wijk Schuytgraaf nodig?

Schuytgraaf

Huis verkopen

Uw huis in Schuytgraaf verkopen? Wij zijn dé makelaar in Arnhem en helpen u graag met de verkoop van uw woning. Met onze persoonlijke aanpak, lokale marktkennis en onderscheidende marketing zorgen wij voor het maximale verkoopresultaat voor uw woning. Neem contact op met ons makelaarsteam voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Schuytgraaf

Huis kopen

Een huis in Schuytgraaf kopen? Wij helpen u graag! Als aankoopmakelaar in Arnhem kennen wij de woningmarkt in de regio als geen ander. Voor iedere wijk hebben wij een specialist. Onze aankoopmakelaars nemen uw zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z bij de aankoop van uw nieuwe (t)huis!

Schuytgraaf

Gratis waardebepaling

Misschien speelt u wel eens met de gedachte om uw woning te verkopen. Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. Onze wijkspecialist komt bij u langs om de huidige waarde van uw woning te bepalen.

Schuytgraaf

Taxatie

Een taxatie voor uw huis in Schuytgraaf nodig? Door een taxatie kent u de waarde van uw woning én alle bijzonderheden. Laat uw huis in Arnhem door onze wijkspecialist taxeren. BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem, ook op het gebied van taxaties!

Voor ieder (t)huis hebben wij een specialist

Voor ieder (t)huis hebben wij een specialist. Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, een gratis waardebepaling of een taxatie van uw woning. Onze woningspecialisten helpen u graag met al uw woonvragen.

Wij zijn gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander. Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Het verkopen of aankopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Of u nu samen gaat wonen, groter wilt wonen of juist kleiner; wij staan voor u klaar. En we stoppen pas bij het beste resultaat. zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Voorzieningen

De wijk is zeer goed bereikbaar en beschikt over een eigen treinstation. In 2017 is het gloednieuwe winkelcentrum Schuytgraaf geopend. Een knus winkelcentrum dat voorziet in alle gemakken. Daarmee is het een volgroeide woonwijk geworden. Het biedt volop mogelijkheden om te sporten. In het zuiden bevindt zich Sportpark Schuytgraaf met voetbalvereniging Arnhemse Boys en Tennisvereniging Schuytgraaf. Er zijn basisscholen, mogelijkheden voor kinderopvang en speelvoorzieningen. Op gebied van gezondheid komt er een gezondheidscentrum met huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, thuiszorg en ouderen- en gehandicaptenzorg.

Kijkje in de buurt

Schuytgraaf
Schuytgraaf
Schuytgraaf
Schuytgraaf
Schuytgraaf

Historie

Schuytgraaf is een van de nieuwste wijken van Arnhem. De historie van deze locatie gaat echter ver terug. Op archeologisch gebied zijn veel opgravingen gedaan voorafgaand aan de bouw. Er zijn verschillende nederzettingen uit verschillende tijden blootgelegd. Archeologen hebben verschillende plattegronden van woningen, bijgebouwen en tientallen waterputten gevonden. De naam is afgeleid van een oude boerderij en de gelijknamige watergang, De Schuytgraaf. Schuytgraaf is een nieuwe wijk met een rijke historie.

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Schuytgraaf

Huishoudens in Schuytgraaf

Koop/Huur in Schuytgraaf

 • Mannelijke inwoners

  6.605
 • Vrouwelijke inwoners

  6.605
 • Inwoners Arnhem

  81.376
 • Inwoners Arnhem

  81.048
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden

Neem contact op met onze wijkspecialist!

Onze makelaar Paul Holterman kent uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander! Heeft u vragen of ben u benieuwd naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact openemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie