Maarten Muller

Maarten Muller

Directie - Makelaar/Taxateur Wonen RMT RT MRICS

Wat ik met name leuk vind, is om in een intensief proces samen met alle partijen tot een succesvol project te komen dat aansluit bij de wensen van de woonconsument

Over mij

In 2004 ben ik samen met 3 partners ons kantoor in Arnhem begonnen. De begintijd was ontzettend leuk en spannend, we zijn met niets begonnen maar inmiddels hebben we een full-service kantoor waarin we veel voor onze cliënten kunnen betekenen op het gebied van vastgoed. Binnen ons kantoor houd ik me bezig met de nieuwbouw. Wat ik hier met name leuk aan vind is om in een intensief proces samen met alle partijen tot een succesvol project te komen dat aansluit bij de wensen van de woonconsument. Door de variatie in projecten en partijen waar je mee werkt, of dit nu binnenstedelijke projecten zijn, transformaties van kantoorgebouwen naar wonen of kluswoningen, maakt het een afwisselende job met telkens andere uitdagingen.

Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden uit taxeren van zowel bedrijfsmatig vastgoed als woningen en het adviseren van partijen als beleggers, projectontwikkelaars en gemeenten. Dit betekent dat ik regelmatig in de schoolbanken zit om alle kennis op dit gebied bij te houden.

Naast het werk vind ik het heerlijk om met mijn gezin (ver) op vakantie te gaan en te sporten (altijd met een bal en spelelement; onder andere tennis en hockey) en met de hond door de bossen te struinen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie