Bas Bosman

Bas Bosman

Verhuuradviseur

Of u nu een appartement, eengezinswoning of vrijstaande woning wil huren of verhuren, u bent bij mij aan het juiste adres.

Over mij

Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam bij BMV Makelaars, voorheen Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem. Daar waar ik eerder mijn opleiding naar financieel particulier advies heb afgerond aan de HAN, heb ik de slag naar de makelaardij gemaakt.

Samen met mijn collega Maarten Muller, heb ik onze verhuurafdeling weten op te bouwen tot de toonaangevende Arnhemse marktleider in luxe huurwoningen. Wij kennen de Arnhemse huurmarkt als geen ander. Inmiddels is ons team, aangevuld met Hanna de Wolff, verantwoordelijk voor de verhuur van meer dan 300 woningen per jaar.

Mijn werkgebied strekt zich van projectmatige verhuur tot het verhuren van individuele woningen in Arnhem en omgeving. Daarnaast hou ik mij bezig met de transformaties van kantoorpanden naar woningen en heb ik de afgelopen jaren meegewerkt aan de transformatie naar meer dan 500 wooneenheden. 

Mijn collega's bestempelen mij als een bezig bijtje, ik kan maar moeilijk stilzitten. Buiten mijn werk ben ik dan ook veel op de sportvelden te vinden. Wekelijks ben ik onderdeel van ons bootcampteam, kun je mij vinden op de tennisvelden en probeer ik één keer hard te lopen. Daarnaast vind ik het erg leuk om meerdere keren per jaar, kort op vakantie te gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie