Uw makelaar in Arnhem, Ede en omgeving

BMV Makelaars

BMV Makelaars

Uw makelaar in Arnhem, Ede en omgeving

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 112 reviews
Makelaar Arnhem

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Als makelaar in Arnhem geloven wij erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij BMV Makelaars kijken we verder dan alleen de woning of een object.

Lokale marktkennis

Persoonlijk contact

Professionele begeleiding

Makelaar Arnhem BMV

Een huis kopen of verkopen in Arnhem?

Passie voor wonen!
Onze makelaars in Arnhem hebben uitstekende kennis van de lokale woningmarkt. U staat bij ons centraal. Iedere woning en iedere verkoop/aankoop is immers uniek. Daarom houden wij rekening met uw specifieke wensen en hebben wij voor iedere woning een specialist. Zo leveren we maatwerk en kunnen we het beste advies geven.

Wij verkopen zowel huizen als appartementen in Arnhem en omgeving.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat BMV Makelaars voor u kan betekenen bij het verkopen van uw woning of aankopen van uw droomhuis? Neem contact op met ons makelaarsteam.

026 355 21 00
wonen@bmvmakelaars.nl

Home

Uw makelaar voor exclusief wonen

Een uniek huis verdient een unieke aanpak. Bij BMV Makelaars zijn we ervan overtuigd dat factoren als deskundigheid, een transparante werkwijze en een bijzonder netwerk hierbij het verschil maken. Daarbij zijn uw wensen bij ons het allerbelangrijkst. Advies op transparante wijze in combinatie met oog voor detail en deskundigheid maakt dat u zich bij ons volledig kunt ontzorgen.

In samenwerking met Dynamis Exclusief en LuxeVastgoed brengen wij de meest exclusieve woningen uit heel Nederland samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Meer weten over exclusief wonen met BMV Makelaars?

Makelaar Arnhem

Uw bedrijfsmakelaar in Arnhem met passie voor bedrijfshuisvesting!

Passie voor bedrijfshuisvesting!
Bedrijfsmakelaardij vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de vastgoedmarkt in de regio door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in Arnhem in staat u met visie te adviseren en te begeleiden.

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

Hét makelaarskantoor in Arnhem voor het (ver)kopen van woningen en vastgoed

Home

De verkoop van uw huis met BMV Makelaars

Uw huis verkopen in Arnhem of omgeving? BMV als uw verkoopmakelaar in Arnhem zorgt voor een snelle en succesvolle verkoop van uw huis. Dit doen we op een persoonlijke manier en we zorgen voor maatwerk. Wij gaan samen met u voor het beste resultaat en zijn pas tevreden als u dat bent. We zijn niet voor niets de meest verkopende makelaar van Arnhem.

Home

Deskundige aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar in Arnhem inschakelen? Wij zijn als geen ander bekend met Arnhem en omliggende plaatsen. Wij kennen de wijken, straten, het huidige aanbod én het aanbod dat nog niet op Funda staat als geen ander. Deskundig advies en professionele onderhandelingen zijn gegarandeerd bij BMV Makelaars.

Home

Nieuwbouwspecialist

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Arnhem? Onze nieuwbouwmakelaars helpen u graag verder. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van veel nieuwbouwprojecten in Arnhem. We hebben zodoende verschillende nieuwbouwprojecten in ons aanbod. Onze nieuwbouwspecialisten brengen u graag als eerste op de hoogte.

Home

Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsmakelaardij vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de Arnhemse vastgoedmarkt op onze duim en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u met visie te adviseren en te begeleiden bij bedrijfshuisvesting voor kantoorruimten, bedrijfsruimten, logistiek, winkels & horeca. Ook voor beleggingen in vastgoed kunt u terecht bij BMV Bedrijfsmakelaars.

Home

Taxatie van uw huis

Als makelaar in Arnhem en omgeving helpen wij u graag bij het leveren van een leesbaar, betrouwbaar en door alle partijen geaccepteerd taxatierapport. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. BMV Makelaars stelt de waarde van uw woning nauwkeurig vast. Wij onderbouwen de marktwaarde zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Home

Taxatie van commercieel vastgoed

BMV Makelaars voert taxaties uit voor onder andere financiering, (ver)koopbeslissingen of fiscale doeleinden. U kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed, maar ook voor specifiek onroerend goed. Met hulp van onze ervaren en deskundige taxateurs bschikt u over een betrouwbaar taxatierapport voor uw commercieel vastgoed in Arnhem.

Home

Verhuurmakelaar in Arnhem

Bent u op zoek naar een huurwoning in Arnhem? Ook voor het huren van een huis in Arnhem kunt u bij BMV Makelaars terecht. Onze verhuurmakelaar staat graag voor u klaar om te helpen bij het vinden van een passende huurwoning. Benieuwd naar het aanbod van huurwoningen in Arnhem? Klik hier voor het actuele aanbod.

Home

BMV Makelaars opent haar deuren in Ede

BMV Makelaars, partner in Dynamis, heeft in januari 2023, naast haar twee vestigingen in Arnhem, de deuren van een nieuw kantoor aan de Stationsweg 103 te Ede geopend. Vanuit het nieuwe kantoor zal BMV Makelaars zich richten op het marktgebied Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld en Veenendaal.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie