De Spykerij , 6828 KB, Arnhem

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE SPYKERIJ - TYPISCH SPIJKERKWARTIER Wat een plan, wat een plek en wat een thuis; DE SPYKERIJ wordt dé nieuwste hotspot in het Spijkerkwartier. Een geweldig gezellige buurt aan de rand van het bruisende Arnhemse stadscentrum. Met volop keus in stoere en statige...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Boulevardwijk

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

DE SPYKERIJ - TYPISCH SPIJKERKWARTIER

Wat een plan, wat een plek en wat een thuis; DE SPYKERIJ wordt dé nieuwste hotspot in het Spijkerkwartier. Een geweldig gezellige buurt aan de rand van het bruisende Arnhemse stadscentrum. Met volop keus in stoere en statige woningen en ruime appartementen rondom een verborgen Spijkertuin. Het doet een beetje Berlijns aan. Kleurrijk, creatief en dynamisch. Typisch Spijkerkwartier dus. Hoe zou jij hier willen wonen?

In DE SPYKERIJ ontwikkelen we 65 moderne en energiezuinige appartementen en 9 geweldige grondgebonden woningen die allemaal weer net even anders zijn. Je hebt de keus uit appartementen in uiteenlopende woonoppervlaktes en prijsklassen, verdeeld over verschillende bouwblokken. Van lekker compact startersappartement tot zeer luxueus penthouse. Aan de Rietgrachtstraat komt een blok met 5 stoere en statige herenhuizen die helemaal passen bij de robuuste architectuur van het Spijkerkwartier. De bouwblokken liggen rondom een weelderige verborgen stadstuin, typisch Spijkerkwartier.

Blok Arial - 5 herenhuizen
Deze vijf statige en stoere herenhuizen met een woonoppervlak van ca. 132 m2, vind je aan de Rietgrachtstraat. De architectuur van de woningen sluit aan op het authentieke karakter van het Spijkerkwartier, vormgegeven in een modern jasje. De woningen hebben vier woonlagen en zes kamers met op de begane grond een terras met pergola, dat overgaat in de prachtig ingerichte binnentuin. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook een zonnig dakterras.

Blok Bodoni - 16 appartementen
Het Spijkerkwartier dankt zijn naam aan de zogenaamde Spijkers. Dat waren opslagloodsen aan de rand van de stad. In complex Bodoni zie je architectuur van die oude Spijkers terugkomen. Op de eerste vijf verdiepingen van het gebouw komen 14 vierkamerappartementen met ruime balkons en een woonoppervlak van ca. 60-106 m2. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee zeer riante penthouses van maar liefst 115 m2.

Blok Calibri - 4 stadswoningen
Ze ogen stoer en industrieel, de vier stadswoningen van type Calibri, die met hun voorzijde aan de groene binnentuin liggen en aan de achterzijde een privétuin hebben. Het zijn fijne en ruime familiewoningen die volop leefruimte en woonplezier bieden verdeeld over drie verdiepingen. Het woonoppervlak bedraagt ca. 127 m2 en dankzij het platte dak ontstaat op de bovenste verdieping een fraaie en functionele ruimte die je kunt indelen zoals jij dat wilt.

Blok Didot - 21 appartementen
Ben je starter en wil je graag wonen in DE SPYKERIJ? In complex Didot komen in totaal 18 appartementen met een woonoppervlak van 63 m2 en een balkon op het zuiden. Daarnaast komen er drie wat duurdere terrasappartementen in dit gebouw met een woonoppervlak tot maar liefst 126 m2 en een lekker zonnig terras. Welke type je ook kiest, vanuit alle appartementen heb je een prachtig uitzicht over het groene binnenterrein.

Blok Ecru - 28 sociale huurappartementen
Ecru is een appartementengebouw van vijf lagen op de splitsing van de Rietgrachtstraat, de Dijkstraat en de Singelstraat. Hier komen 28 sociale huurappartementen die worden verhuurd door Volkshuisvesting Arnhem. Je hebt de keuze uit appartementen in verschillende afmetingen. Ideaal voor starters, singles en stellen. Meer informatie is te zijner tijd te vinden op de website van Volkshuisvesting Arnhem.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via nieuwbouw@bmvmakelaars.nl!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 74

Locatie

Plaats Arnhem
Land NL

Website

Buurtstatistieken Boulevardwijk

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Hier zult u wonen

De Spykerij, 6828 KB, Arnhem

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.