Makelaar Klingelbeek

Makelaar Klingelbeek

Klingelbeek ligt tussen het centrum van de stad en de landelijke omgeving, langs rivier de Rijn. Klingelbeek heeft een dorpse uitstraling met jaren ‘30 woningen, grotere villa’s en woonboten met een prachtig uitzicht over de Rijn.

Alles wat je nodig hebt is met de fiets makkelijk te bereiken. Zoekt u rust? Binnen tien minuten bent u in het mooie dorp Oosterbeek, het uitgestrekte landgoed Mariëndaal of de uiterwaarden langs de Rijn. Ook de winkels, restaurants en theaters in het centrum zijn binnen handbereik. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Jumbo of Lidl, deze zijn gelegen in de aangrenzende wijk Heijenoord. Uw kinderen kunnen er heerlijk spelen in één van de speeltuintjes of de geitjes aaien in de geitenwei.

Een makelaar in de wijk Klingelbeek nodig? Voor een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, een gratis waardepaling of taxatie van uw woning zit u bij ons goed!

Waar wil je wonen?
Gratis waardebepaling Klingelbeek

Makelaar in de wijk Klingelbeek nodig?

Klingelbeek
Volgende: Huis kopen
Klingelbeek
Klingelbeek
Volgende: Gratis waardebepaling
Klingelbeek
Klingelbeek
Volgende: Taxatie
Klingelbeek
Klingelbeek
Volgende: Huis verkopen
Klingelbeek

Huis verkopen

Uw huis in de wijk Klingelbeek verkopen? Wij zijn dé makelaar in Arnhem en helpen u graag met de verkoop van uw woning. Met onze persoonlijke aanpak, lokale marktkennis en onderscheidende marketing zorgen wij voor het maximale verkoopresultaat voor uw woning. Neem contact op met ons makelaarsteam voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Volgende: Huis verkopen

Huis kopen

Een huis in de wijk Klingelbeek kopen? Wij helpen u graag! Als aankoopmakelaar in Arnhem kennen wij de woningmarkt in de regio als geen ander. Voor iedere wijk hebben wij een specialist. Onze aankoopmakelaars nemen uw zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z bij de aankoop van uw nieuwe (t)huis!

Volgende: Huis verkopen

Gratis waardebepaling

Misschien speelt u wel eens met de gedachte om uw woning te verkopen. Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. Onze wijkspecialist komt bij u langs om de huidige waarde van uw woning te bepalen.

Volgende: Huis verkopen

Taxatie

Een taxatie voor uw huis in de wijk Klingelbeek nodig? Door een taxatie kent u de waarde van uw woning én alle bijzonderheden. Laat uw huis in Arnhem door onze wijkspecialist taxeren. BMV Makelaars is uw makelaar in Arnhem, ook op het gebied van taxaties!

Volgende: Huis verkopen

Voor ieder (t)huis hebben wij een specialist

Voor ieder (t)huis hebben wij een specialist. Ideaal voor het geven van het beste advies en het leveren van maatwerk. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, een gratis waardebepaling of een taxatie van uw woning. Onze woningspecialisten helpen u graag met al uw woonvragen.

Wij zijn gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander. Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Het verkopen of aankopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Of u nu samen gaat wonen, groter wilt wonen of juist kleiner; wij staan voor u klaar. En we stoppen pas bij het beste resultaat. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwste aanbod in Klingelbeek

Klingelbeekseweg 116, 6812 DJ, Arnhem
Klingelbeekseweg 116, 6812 DJ, Arnhem
Klingelbeekseweg 116, 6812 DJ, Arnhem
Klingelbeekseweg 116
6812 DJ, Arnhem
 • 145 m²
 • 4
€ 699.000 k.k.

Kijkje in de buurt

Klingelbeek
Klingelbeek
Klingelbeek
Klingelbeek
Klingelbeek

Wijkstatistieken

Leeftijd wijkbewoners Klingelbeek

Huishoudens in Klingelbeek

Koop/Huur in Klingelbeek

 • Mannelijke inwoners

  690
 • Vrouwelijke inwoners

  700
 • Inwoners Arnhem

  81.376
 • Inwoners Arnhem

  81.048
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
Neem contact op met onze wijkspecialist!

Neem contact op met onze wijkspecialist!

Onze makelaar Marc Bakker kent uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander! Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie