Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Geschreven door Marc Bakker

Huizen in uw omgeving worden snel verkocht. Het lijkt soms zelfs alsof dit bijna vanzelf gaat. De vraag waarom u een verkoopmakelaar in zou moeten schakelen voor de verkoop van uw woning spookt misschien weleens door uw hoofd. In dit blog vertellen wij u graag waarom een verkoopmakelaar een goed idee is!

Voordelen van het inschakelen van een verkoopmakelaar

 1. Een makelaar is kundig en ervaren
  U verkoopt een huis niet dagelijks, wij wel! BMV Makelaars beschikt over de kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk om uw woning in Arnhem snel en succesvol te verkopen. Van deze kennis kunt u als verkoper optimaal profiteren!
 2. De beste verkoopprijs
  Onze ervaren makelaars bepalen, samen met u, de optimale vraagprijs. Met een verkoopmakelaar realiseert u het beste verkoopresultaat.
 3. Lokale kennis van de woningmarkt
  Een makelaar kent de woning en wijk als geen ander. Zo is er voor iedere wijk, en ieder (t)huis een specialist. De verkoopmakelaars van BMV Makelaars kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper als geen ander.
 4. Denkend vanuit de koper
  Ook al bent u al jaren de eigenaar van de woning en weet u alles van de woning; als eigenaar bent u niet altijd de beste verkoper. Onze makelaars zijn dagelijks bezig met het verkopen van woningen en weet precies wat de potentiële koper van uw woning belangrijk vindt. Zo weet een verkoopmakelaar hoe u woning met het beste resultaat verkocht kan worden!
 5. Volledige ontzorging
  Bij de verkoop van uw woning komt nogal wat kijken. Door de verkoop aan een verkoopmakelaar over te laten, nemen zij u heel wat zorgen, regelwerk en tijd uit handen.
 6. Groot netwerk
  Een makelaar in de regio beschikt over een groot netwerk. BMV Makelaars heeft een zoekersbestand en ontmoet dagelijks verschillende kopers. Het werk van onze makelaars is om kopers en verkopers bij elkaar te brengen en daarbij is een groot netwerk van belang!
 7. Optimale presentatie van uw woning
  Een makelaar kan u goed adviseren in hoe u de woning het beste kunt presenteren. Bij BMV makelaars hebben we een vaste woning fotograaf die er alles aan doet om uw woning het beste te presenteren. Daarnaast maken wij voor iedere woning een website speciaal op maat! Hiermee heeft u een exclusieve woningwebsite welke dient als digitale brochure voor potentiële kopers.

Uw huis verkopen vraagt om maatwerk, juist in deze tijd! Schakel daarom een verkoopmakelaar van BMV Makelaars in!

Kennismaken met de verkoopmakelaars van BMV Makelaars?

Denkt u na over de verkoop van uw huis? En twijfelt u nog of u hierbij een makelaar wilt inschakelen? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars en wij beantwoorden graag al uw woonvragen!

Vrijblijvende afspraak maken

Of neem contact op via 026 355 21 00 of wonen@bmvmakelaars.nl.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie