Slotstuk Saksen Weimar in ontwikkeling

Geschreven door Maarten Muller op 19 mei 2021

In 2010 startte de ontwikkeling en realisatie van Saksen Weimar. Op deze historische locatie kwam een nieuwe wijk tot leven die samen met de toekomstige bewoners werd vormgegeven. Met als slotstuk nu de Appèlplaats. De kroon op Saksen Weimar, die een prachtig nieuw hoofdstuk toevoegt en bijzonder wordt in al zijn facetten.

Het ontwerp van de AppèlPlaats telt 10 royale en comfortabele appartementen en een uniek penthouse, dichtbij de binnenstad en met de uitgestrekte Veluwe aan je voeten. De ambitie is om een groot gedeelte van het gebouw uit te voeren in hout. Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol. Geïnteresseerde kopers worden uitgedaagd mee te denken over hoe zij hier zouden willen wonen.

De AppèlPlaats komt op het nog resterende deel voor herontwikkeling op het terrein van Saksen Weimar, nabij de historische kazernegebouwen en huurappartementen. De plannen hiervoor zijn gepresenteerd aan omwonenden in een digitale informatiebijeenkomst op dinsdagavond 11 mei.

Op de hoogte gehouden worden van dit bijzondere project?
Ga naar www.saksenweimar.nl.

Slotstuk Saksen Weimar in ontwikkeling

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Vertrouwen in de woningmarkt keert terug; koopstarter pakt zijn kans

Vertrouwen in de woningmarkt keert terug; koopstarter pakt zijn kans

Uit de laatste woningmarktcijfers en analyse van BMV Makelaars blijkt een aanhoudende druk op de woningmarkt. Ondanks de stijgende rente is het aanbod in het tweede kwartaal van 2023 verder...
Prinsjesdag 2022: de belangrijkste veranderingen voor de woningmarkt

Prinsjesdag 2022: de belangrijkste veranderingen voor de woningmarkt

Ieder jaar worden op Prinsjesdag de plannen van het kabinet voor het volgende kalenderjaar gepresenteerd. Tijdens Prinsjesdag 2022 is bekendgemaakt dat het kabinet geen ingrijpende maatregelen...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie