Nieuwbouwcomplex Living-Inn: de start van een zorgeloze toekomst

Geschreven door Bas Bosman op 19 november 2021

Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Een plek waar meer dan 1.900 nieuwe woningen worden gebouwd, waaronder het bijzondere nieuwbouwcomplex Living-Inn.
‘’Het leven wordt mooier als je gezien wordt en ertoe doet voor een ander.’’ Met deze gedachte is het concept van Living-Inn opgezet. Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters een toekomst tegemoet gaan. Aandacht hebben voor elkaar staat hier centraal. Het complex zal een plek worden waar mensen bij elkaar worden gebracht.

Voor wie is Living-Inn geschikt?

 • Starters, die geloven in een goed leven samen en hier ook aan willen meebouwen.
 • ‘’Vitale’’ senioren, die opzoek zijn naar een levensbestendige woning.
 • Zorgbehoevende senioren, waar een uitgebreid zorgplan voor gerealiseerd kan worden. Denkt u hierbij aan bewoners met dementie, somatische hulp of een tijdelijke hulpvraag. Echter, dit gaat niet via Living-Inn en deze appartementen zijn gevestigd in een aparte zorgvleugel. Toch biedt dit bewoners wel de mogelijkheid om te allen tijde bij de partner te kunnen blijven wonen binnen de muren van Living-Inn.

"Samen bouwen we bijzondere en duurzame dorpjes waar senioren en starters gelukkig zijn"
  De appartementen

   In totaal worden er circa 400 appartementen in Living-Inn gerealiseerd: circa 150 seniorenappartementen in de vrije huursector, 100 startersappartementen in de sociale huur en 150 zorgappartementen.

   De luxe seniorappartementen zullen levensbestendig worden, met veel licht en ruime buitenruimte. Daarnaast worden ze drempelloos, met brede schuifdeuren en voorzien van domotica, waardoor de bewoner van alle gemakken is voorzien.
   De knusse startersappartementen zijn eveneens luxe afgewerkt en beschikken over een eigen buitenruimte. Starters kunnen onder de huurtoeslaggrens wonen, mits de toekomstige bewoner echt gelooft in het opbouwen van een goed leven samen.
   Voor alle appartementen geldt dat deze gepersonaliseerd kunnen worden door de huurder. Zo kan bijvoorbeeld de keuken naar eigen smaak worden ingedeeld en in de gewenste kleur gekozen worden.

   Voorzieningen

   Wie bij Living-Inn woont hoeft zich niet te vervelen, er is namelijk beschikking tot bijzonder veel voorzieningen. Zo is er een zwembad, bibliotheek, kapper, gezondheidscentrum en een restaurant met terras. Dit alles is gerealiseerd vanuit behoeftes en verhalen van meer dan 2.000 mensen.

   "Ontmoeten en samen genieten staan centraal"


   "Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven"

   Modelwoning bekijken: nu mogelijk!

   Het is nu mogelijk om een modelwoning te bekijken. Zo krijgt u alvast een beetje gevoel bij het appartement. Op onderstaande data is het mogelijk de modelwoning te bezoeken.

   • Op woensdagen van 13.00 tot 17.00 uur
   • Op donderdagen van 10.00 tot 17.00 uur
   • Op vrijdagen van 13.00 tot 17.00 uur

   Heeft u interesse om de modelwoning te bekijken? Laat via onderstaande button uw gegevens achter en onze makelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

   Afspraak inplannen

   Passen deze tijden u niet of wilt u liever een persoonlijke afspraak plannen? Dat kan! Hiervoor kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze verhuurmakelaar via 026 355 21 00 of verhuur@bmvmakelaars.nl.

   De modelwoning bevindt zich direct achter NS Station Nijmegen Lent.

   • Navigeer naar het Hertog Eduardplein te Lent;
   • Parkeren kan bij Hotel Van der Valk of bij het NS-station Nijmegen Lent;
   • Vanuit Van der Valk loopt u onder het tunneltje door en na 100 meter ziet u de modelwoning direct aan de rechterkant.

   Oplevering

   De verwachting is dat de oplevering van de appartementen eind 2022 zal plaatsvinden. De online brochure is hier te lezen.

   Projectwebsite bekijken

   Nieuwbouwcomplex Living-Inn: de start van een zorgeloze toekomst
   Bas Bosman
   Neem contact op met Bas

   Interessant nieuws

   Bekijk overzicht
   Minder vergunde nieuwbouwwoningen in 2023

   Minder vergunde nieuwbouwwoningen in 2023

   In 2023 zijn vergunningen verleend voor de bouw van bijna 55 duizend nieuwe woningen, een daling van 15 procent ten opzichte van 2022. De afname was voornamelijk zichtbaar bij koopwoningen,...
   Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

   Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

   ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
   Bekijk overzicht