''Doorschuiven alstublieft": bouwen voor de doorstroming laat de verhuistrein rijden

Geschreven door Maarten Muller RM RT MRICS op 27 oktober 2021

De woningnood in Nederland is bijzonder groot. Voornamelijk starters zijn nauwelijks in staat een koopwoning te bemachtigen, maar ook doorstromers zien onvoldoende geschikt aanbod om een stap te maken. Over de hele linie van de woningmarkt kunnen huishoudens niet een woning vinden die bij hun huidige levensfase past.

De sleutel om zoveel mogelijk huishoudens te helpen aan een geschikte woning ligt aan het einde van de verhuisketen. Een slimme nieuwbouwprogrammering brengt een keten aan verhuisbewegingen op gang. Met als gevolg dat de woningvoorraad toekomstbestendiger wordt gezien de demografische ontwikkelingen.

Dinsdag 26 oktober heeft Dynamis het rapport''Doorschuiven alstublieft'', dat in samenwerking met AM en BMV Makelaars is ontwikkeld, tijdens de Provada gepresenteerd. Bent u benieuwd wat volgens onderzoekers de juiste manier is om verlichting op de woningmarkt te brengen?

''Doorschuiven alstublieft
Maarten Muller RM RT MRICS
Neem contact op met Maarten

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen 

Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen

Wij zijn mega trots op de samenwerking die Dynamis is aangegaan met Heimstaden. In de komende periode zullen onze makelaars Heimstaden ondersteunen bij de verkoop van woningen aan...
Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve maximale huurindexatie 2024 Vervolg artikel d.d. 20 oktober 2023. Eerder schreven wij dat de te verwachten huurverhoging voor geliberaliseerde...
Bekijk overzicht