Groot aantal aanmeldingen voor High Park!

Geschreven door Bas Bosman op 20 november 2020

Over een niet al te lange tijd wordt er, op de plek waar in dienst van de Postgiro 3500 werknemers dagelijks aan het werk waren, gewoond. Een grote klus van bijna vijf jaar.

Naar verwachting worden in het eerste kwartaal van volgend jaar de eerste appartementen, van de in totaal ongeveer 500, opgeleverd. In de eerste vijf dagen dat de eerste 66 huurappartementen door BMV Makelaars op de markt zijn gebracht, meldden zich spontaan al 240 kandidaten!

De eerste 66 huurappartementen zijn allemaal tweekamerappartementen en in veel gevallen voorzien van een balkon. Het authentieke aan de appartementen is het 3,70 meter plafond. Deze zijn in originele staat gebleven vanwege de industriële look.

De huurprijzen zijn rond de 700 euro, waardoor ze in aanmerking komen voor huursubsidie als de bewoner onder een bepaalde inkomensgrens zit. De appartementen zijn over de 3e tot en met de 9e verdieping van het hoofdgebouw verspreid. Dit is High Park gaan heten.

Lees het gehele nieuwsbericht over High Park hier.

Groot aantal aanmeldingen voor High Park!
Bas Bosman
Neem contact op met Bas

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

RENKUM - Het Bouwinvest Retail Fund heeft een supermarkt in Renkum (Gelderland) gekocht van Strada Vastgoed Renkum. De supermarkt van ca.1.700 m² is langjarig verhuurd...
Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Een voormalig postkantoor naast het station van Arnhem wordt verbouwd tot rijkskantoor. Het pand gaat onderdak bieden aan de Belastingdienst, het Rijksvastgoedbedrijf en de Dienst Uitvoering...
Bekijk overzicht