Groot aantal aanmeldingen voor High Park!

Geschreven door Bas Bosman op 20 november 2020

Over een niet al te lange tijd wordt er, op de plek waar in dienst van de Postgiro 3500 werknemers dagelijks aan het werk waren, gewoond. Een grote klus van bijna vijf jaar.

Naar verwachting worden in het eerste kwartaal van volgend jaar de eerste appartementen, van de in totaal ongeveer 500, opgeleverd. In de eerste vijf dagen dat de eerste 66 huurappartementen door BMV Makelaars op de markt zijn gebracht, meldden zich spontaan al 240 kandidaten!

De eerste 66 huurappartementen zijn allemaal tweekamerappartementen en in veel gevallen voorzien van een balkon. Het authentieke aan de appartementen is het 3,70 meter plafond. Deze zijn in originele staat gebleven vanwege de industriële look.

De huurprijzen zijn rond de 700 euro, waardoor ze in aanmerking komen voor huursubsidie als de bewoner onder een bepaalde inkomensgrens zit. De appartementen zijn over de 3e tot en met de 9e verdieping van het hoofdgebouw verspreid. Dit is High Park gaan heten.

Lees het gehele nieuwsbericht over High Park hier.

Groot aantal aanmeldingen voor High Park!
Bas Bosman
Neem contact op met Bas

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!

Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!

De Green Deal IJsseloord I is nu officieel ondertekend, wat een belangrijke mijlpaal markeert voor de duurzame ontwikkeling van dit gebied. De gemeente Arnhem, vertegenwoordigd door wethouder...
Ontwikkeling winkelcentrum Kronenburg gestart!

Ontwikkeling winkelcentrum Kronenburg gestart!

De eerste stap in de renovatie van winkelcentrum Kronenburg is gezet! De Gemeente Arnhem en Wereldhave, de eigenaar van het winkelcentrum, hebben een intentieovereenkomst ondertekend,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie