Combinatie Trebbe en Leyten verwerft ontwikkellocatie in Arnhem

Geschreven door Maarten Muller op 11 maart 2021

ARNHEM - De familiebedrijven Trebbe en Leyten hebben samen de Mariendael-locatie aan de Heijenoordseweg 9 te Arnhem verworven. De combinatie won de door het Johanna Kinder Fonds uitgeschreven tender, nadat het gebruik als schoollocatie was beëindigd. Het gebied wordt in de komende jaren ontwikkeld tot een groene leefomgeving, met circa 100 woningen, in een mix van huur- en koopwoningen.

Naast appartementen bestaat het plan uit tweekappers en vrijstaande woningen. De ligging in de bosrijke omgeving van Groot Klimmendaal biedt toekomstige bewoners een unieke kans onderdeel te worden van een lommerrijke en natuur-inclusieve woonomgeving. Door het parkeren zoveel mogelijk inpandig op te lossen en het toevoegen van een groene laag blijft de bijzondere atmosfeer van het gebied behouden.

De huurwoningen worden door Trebbe en Leyten in belegging genomen, hierdoor is er sprake van een langdurige verbintenis met de omgeving. Johan Bombach, directeur bij Trebbe: Wij zijn heel erg blij dat we samen met Leyten weer een gebiedsontwikkeling in Arnhem mogen oppakken. Het mooie is dat wij in het verleden ook al in deze wijk woningen mochten ontwikkelen.”

Trebbe en Leyten zijn voor het stedenbouwkundig plan ondersteund door Bureau RROG uit Amsterdam. Het Johanna Kinder Fonds werd geadviseerd door Royal HaskoningDHV.

Combinatie Trebbe en Leyten verwerft ontwikkellocatie in Arnhem
Maarten Muller
Neem contact op met Maarten

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

NIJMEGEN - Vorige week heeft Credit Linked Beheer het herontwikkelingsproject met 49 duurzame appartementen en 8 parkeerplaatsen opgeleverd gekregen. BMV Makelaars heeft koper begeleid bij de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie