11 luxe appartementen de Appèlplaats in Pre-sale!

Geschreven door Maarten Muller RM RT MRICS op 24 november 2021

Dinsdag 7 december is het zo ver, dan gaan de tien luxueuze appartementen en het penthouse van de Appèlplaats op Saksen Weimar in Pre-sale. Tijdens de Pre-sale willen we u graag informeren over de huidige stand van zaken in het project de AppèlPlaats. Tijdens de bijeenkomst wordt aan de hand van panelen het project aan u gepresenteerd.

Een royaal thuis op de Appèlplaats

Op de Appèlplaats wordt wonen eindeloos genieten. Aan werkelijk alles is gedacht om u een woonbeleving te laten ervaren die met niets te vergelijken valt. Luxe, comfort, uitstraling en sfeer staan centraal. Net als de energiezuinigheid en duurzaamheid. Op de Appèlplaats begint het wonen van de toekomst vandaag al.

De AppèlPlaats telt zes woonlagen. De appartementen en het penthouse bevinden zich van de eerste tot en met de zesde woonlaag. Op de begane grond zijn de voor- en achterentree en de gezamenlijke en afgesloten fietsenstalling. De bergingen zijn gelegen in de ondergrondse kelder. Parkeren kan op de begane grond rondom het gebouw, onder de woonlagen met appartementen.

Bruisend Arnhem en de uitgestrekte Veluwe aan uw voeten

Saksen Weimar ligt in Arnhem-Noord. Vlak bij het centrum met de uitgestrekte Veluwe aan uw voeten. Eindeloos wandelen door parken, over heidevelden en langs zandverstuivingen binnen handbereik. Of pak de fiets en ontdek de bruisende Arnhemse binnenstad.

Saksen Weimar wordt omsloten door de Apeldoornseweg, de Weg Achter het Bos en de Monnikensteeg. De Apeldoornseweg leidt u in enkele minuten naar de snelwegen A12 (Utrecht-Oberhausen) en A50 (Zwolle-Eindhoven). De bus stopt aan de rand van de wijk en het treinstation ligt op 10 minuten. Vanuit De AppèlPlaats kunt u alle kanten op.

Kom naar de Pre-sale bijeenkomst!

Op dinsdag 7 december ontvangen we u graag in de St. Jozefkerk (Rosndaalseweg) in Arnhem. Deze bijeenkomst vindt uiteraard verantwoord plaats, binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Volg onderstaande stappen om u aan te melden!

Om u aan te melden voor de Pre-sale bijeenkomst heeft u een persoonlijk account nodig. Maak een account aan via de projectwebsite www.saksenweimar.nl. Heeft u al een account? Dan kunt u gelijk op onderstaande button klikken! Via het aanmeldformulier kiest u het tijdslot dat u het beste schikt.

Ja, ik wil me aanmelden voor de Pre-sale

De Pre-sale is geen start verkoop. Met deze bijeenkomst willen we u graag informeren over de huidige stand van zeken in het project De Appèlplaats. Het project wordt tijdens de Pre-sale aan de hand van panelen aan u gepresenteerd. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de onze nieuwbouwmakelaar Maarten Muller, aan Thijssen Nieuwbouw voor interieuradvies, aan Braaksma&Roos Architecten en aan de ontwikkelaar en bouwer van het plan, Giesbers Ontwikkelen en Bouwen.

Kunt u niet bij de Pre-sale aanwezig zijn? Geen probleem! Alle informatie over het nieuwbouwproject is na 7 december beschikbaar op de projectwebsite. Zo kunt u thuis alles rustig bekijken.

Definitieve start verkoop: december 2021

Nog vóór de kerstdagen verwachten we definitief in verkoop te gaan met de AppèlPlaats. De exacte datum van de Start verkoop volgt spoedig. Vanaf dat moment komen alle definitieve vrij-op-naam prijzen en alle definitieve verkoopstukken online en kunt u zich officieel inschrijven voor uw favoriete appartement(en) via de projectwebsite.

Ook tijdens de inschrijfperiode kunt u met al uw vragen terecht bij BMV Makelaars. U bent tijdens openingstijden welkom bij een van onze vestigingen in Arnhem. Of u kunt contact opnemen via 026 355 21 00 of nieuwbouw@bmvmakelaars.nl.

Uw belangstelling kenbaar maken

Op 7 december plaatsen we belangrijke projectinformatie op de projectwebsite en kunt u uw belangstelling kenbaar maken voor één of meerdere appartementen. Belangrijk is dat u een account hebt aangemaakt op www.saksenweimar.nl/aanmelden. Alleen dan kunt u uw voorkeur plaatsen. Dit doet u namelijk door in te loggen in uw persoonlijke online account en bij het kopje 'Mijn woning' de appartementen van uw voorkeur door te geven.

Let op: het doorgeven van uw voorkeuren is geen definitieve inschrijving. U schrijft zich definitief in als het project officieel in verkoop is, vanaf de Start verkoop. Het doorgeven van uw voorkeur heeft wel invloed op de uiteindelijke toewijzing bij de definitieve verkoop. U hebt namelijk een streepje voor, omdat u er zo vroeg bij was. U hoeft echter niet direct bij de start van de Pre-sale uw voorkeur door te geven. Pas als de definitieve verkoop start kijken we naar de voorkeuren. Bent u verhinderd voor de bijeenkomst op 7 december? Geen probleem. Ook dan kunt u vanaf de start van de Pre-sale uw voorkeuren doorgeven via uw persoonlijke online account.

Verkoopprijzen

Op dit moment zijn de definitieve prijzen van de appartementen en het penthouse nog niet exact bekend. De verkoopprijzen zullen starten tussen de €650.000,- en €695.000,- vrij-op-naam. Afhankelijk van het uiteindelijke afwerkingsniveau worden de definitieve koopsommen vastgelegd.

Naar de projectwebsite

11 luxe appartementen de Appèlplaats in Pre-sale!
Maarten Muller RM RT MRICS
Neem contact op met Maarten

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Minder vergunde nieuwbouwwoningen in 2023

Minder vergunde nieuwbouwwoningen in 2023

In 2023 zijn vergunningen verleend voor de bouw van bijna 55 duizend nieuwe woningen, een daling van 15 procent ten opzichte van 2022. De afname was voornamelijk zichtbaar bij koopwoningen,...
Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
Bekijk overzicht