Landgoed Klingelbeek fase 2, Appartementen Tuinhuis , 6812 EA, Arnhem

  • 147 m²
Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Tuinhuis (7 appartementen) Het Tuinhuis ligt aan het Moestuinplein. Door de uitvoering in rode bakstenen, afgewerkt met chippermortel, vormt het een geheel met de andere gebouwen rondom dit plein. Een bijzonder element is het marmer dat op verschillende plekken een...

Toon meer

Kenmerken

Aantal kamers 1 kamers

Tuinhuis (7 appartementen)

Het Tuinhuis ligt aan het Moestuinplein. Door de uitvoering in rode bakstenen, afgewerkt met chippermortel, vormt het een geheel met de andere gebouwen rondom dit plein. Een bijzonder element is het marmer dat op verschillende plekken een mooi contrast vormt met de bakstenen.

Het Tuinhuis heeft drie woonlagen en een ruime kelder voor de bergingen. Er zijn 7 appartementen gecreëerd. Het parkeren vindt plaats achter het Bosgebouw.

De appartementen Klingelbeek 76 (A5) en 78 (A4) en 80 (A7) en 82 (A6) zijn qua afmeting identiek aan elkaar;
Appartement Klingelbeek 80 is inmiddels verkocht.

De locatie: Landgoed Klingelbeek is prachtig gelegen in de bocht van rivier de Rijn. Onderdeel van de stad, maar toch het gevoel van wonen in de vrije natuur. Binnen 10 fietst u naar de binnenstad van Arnhem en het centraal station. Op enkele minuten loopafstand zijn voorzieningen, zoals een supermarkt. Ook het mooie dorp Oosterbeek ligt om de hoek.

In het laagste deel van het landgoed, waar vroeger een beek was, is water het hoofdthema. Hier komen twee valleien samen bij de zwemvijver. Het badhuis siert de rand van de zwemvijver en hierin komt een mogelijkheid tot verkleden. Aan de rand van het badhuis komt een terras om optimaal van de zwemvijver te genieten.

Energie & Warmte: De woningen op Landgoed Klingelbeek worden volledig aardgasloos verwarmd door middel van een centrale houtpelletketel. Via een ondergronds leidingstelsel komt warm water de woning in en gaat het afgekoelde water weer terug naar de ketel voor een nieuwe opwarmronde. De warmtelevering (voor zowel ruimteverwarming als tapwater) wordt verzorgd door Warmtebedrijf Arnhem. De meeste gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen op de daken.

Beheer terrein: Tijdens de bouw wordt het landschap door VIC landscapes in z'n geheel aangelegd. Het gezamenlijke landgoed moet daarna onderhouden worden. Dit zal VIC landscapes eveneens verzorgen. Elke woning op het landgoed draagt bij aan de kosten voor het beheer. De hoogte van deze bijdrage verschilt per woning en is afhankelijk van de grootte van de woning en het daarmee samenhangende aandeel in de gemeenschap. De bijdrage voor het beheer va het landgoed is verplicht.

Bijzonderheden:
· alle appartementen zijn voorzien van afgewerkte plafonds en wanden (exclusief vloerafwerking);
· alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en hoogwaardig sanitair/tegelwerk;
· alle appartementen hebben één eigen parkeerplaats achter het Bosgebouw;
· In het complex zijn 2 inpandige garageboxen te koop (géén extra parkeerplaats achter Bosgebouw mogelijk);
· Berging in kelder;
· naast servicekosten is een bedrag per maand aan retributie verschuldigd. Dit betreft een vergoeding voor het medegebruik en onderhoud van het terrein en de faciliteiten op Landgoed Klingelbeek;
· zie voor gedetailleerde informatie de projectwebsite.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 6

Locatie

Adres Klingelbeek 52
Plaats Arnhem
Provincie Gelderland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 147

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1 kamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Landgoed Klingelbeek fase 2, Appartementen Tuinhuis, Arnhem

Hier zult u wonen

Landgoed Klingelbeek fase 2, Appartementen Tuinhuis, 6812 EA, Arnhem

Schaduwwijzer

Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.