NVM Makelaar Ede

NVM Makelaar Ede

Úw NVM Makelaar in Ede en omgeving

Op zoek naar een NVM makelaar in Ede?

Zoekt u een NVM makelaar in Ede? Dan staat BMV Makelaars voor u klaar! Binnen ons team werken verschillende vastgoedexperts, met ieder een eigen specialisme. Zo zijn we altijd in staat om u te helpen bij de zoektocht naar een woning of bij de verkoop van uw woning. Wij zijn bekend met de lokale woningmarkt, maar ook met de verschillende buurten en straten in Ede. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Wij leveren altijd maatwerk en luisteren goed naar wat u te vertellen heeft.

Maak kennis met onze makelaars

Heeft u een NVM makelaar in Ede nodig die u kan helpen bij de aan- of verkoop van uw woning? Neem dan vandaag nog contact op met BMV Makelaars, zodat we een kennismakingsgesprek met u kunnen inplannen.

Makelaars in Ede

Maatwerk bij dé NVM makelaar van Ede

Bij BMV Makelaars beseffen we heel goed dat iedereen uniek is. Hetzelfde geldt voor vastgoed: geen woning is hetzelfde. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, zodat we erin slagen om uw droomwoning te vinden.

 • We zetten uw wensen eerst goed op papier, zodat we op u op basis hiervan de meest interessante woningen kunnen tonen.
 • We selecteren de woningen op basis van verschillende factoren, waaronder de ligging en de stijl. Maar ook gaan we goed na of de woning binnen uw budget valt. De woningen die interessant zijn, zullen we samen met u bezichtigen.
 • Terwijl u controleert of de woning aan al uw wensen voldoet, kijken wij bijvoorbeeld naar de staat van de woning.

  Wilt u uw woning verkopen en schakelt u ons in als NVM makelaar in Ede? Ook dan leveren we altijd maatwerk en luisteren we naar uw verhaal. De waarde van vastgoed zit namelijk niet alleen in stenen, zoals weleens gedacht wordt. Ook hoe er in de woning geleefd is, heeft invloed op de waarde. Onze makelaars bepalen wat u voor de woning kunt vragen, verzorgen bezichtigingen en onderhandelen namens u. Uiteraard doen we alles in nauw overleg, en bepaalt u zelf of u akkoord gaat met een bod.

  Altijd een NVM makelaar met het juiste specialisme

  Binnen ons makelaarskantoor werken verschillende NVM makelaars met uiteenlopende specialismen. Zo vindt u bij BMV Makelaars altijd een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar die u kan ontzorgen. We hebben makelaars die zich gespecialiseerd hebben in nieuwbouwwoningen, maar ook specialisten die zich specifiek op het hogere segment richten. Daarnaast hebben we zelfs verhuurmakelaars en bedrijfsmakelaars in dienst. Wilt u een woning verkopen, aankopen of verhuren? Wij zijn u graag van dienst, ongeacht het type woning dat u zoekt of wilt aanbieden.

  Een huis kopen in Ede of omgeving?

  Zoekt u een NVM aankoopmakelaar in Ede? Wij helpen u om uw droomwoning te vinden en onderhandelen namens u over de prijs. Dankzij onze jarenlange ervaring, persoonlijke werkwijze en kennis van de woningmarkt, slagen we er vrijwel altijd in om een geschikte woning te vinden. Wij vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk te ontzorgen bij uw zoektocht en de aankoop van een woning.

  Wilt u op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod in Ede? Dan raden wij u aan om onze Facebook-pagina te volgen. We plaatsen hier regelmatig woningen op voordat ze op Funda verschijnen. Krijgt u graag hulp bij uw zoektocht naar een woning die op uw wensen aansluit? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij staan u graag bij als NVM makelaar in Ede.

  Samen met BMV Makelaars!

  • Persoonlijke begeleiding en maatwerk
  • Als eerste op de hoogte van woningen die op de markt komen
  • Objectieve mening, deskundig advies & ervaring
  • Wij luisteren naar uw wensen en besparen u veel tijd, energie en regelwerk
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

  We kunnen ook uw woning taxeren

  Wilt u uw woning laten taxeren? Onze NVM makelaars in Ede staan voor u klaar. Onze deskundige taxateurs zijn zeer bedreven in het nauwkeurig bepalen van de waarde van uw woning. Bij het bepalen van de woningwaarde nemen we tevens alle specifieke kenmerken in overweging en zorgen we voor een gedegen onderbouwing van het vastgestelde resultaat.

  Contact makelaar Ede

  Contact opnemen met dé NVM makelaar van Ede

  Vraagt u zich af hoe wij u als NVM makelaar in Ede van dienst kunnen zijn? Wij vertellen u graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Behalve dat wij u meer over onze werkwijze kunnen vertellen, vragen we u ook naar uw persoonlijke wensen. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met onze makelaars.

  Niet gevonden wat u zocht?

  Wij staan voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of laat uw gegevens achter met uw woonvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.