Hoe weet ik wat mijn huis waard is?

Overweegt u om uw woning te verkopen of bent u gewoon eens benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Op verschillende manieren kunt u via BMV Makelaars erachter komen wat uw huis nou eigenlijk echt waard is.

Gratis waardebepaling

Een gratis waardebepaling is een goede eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. Twijfelt u om uw woning te verkopen of wilt u gewoon eens weten hoe uw woning in de markt ligt en of er sprake is van overwaarde? Dan kan een gratis waardebepaling van een makelaar van BMV Makelaars daarmee helpen.

Eén van onze ervaren makelaars komt bij u langs om samen met u te kijken naar de marktwaarde en de sterke en minder sterke punten van uw woning. Op basis van een waardebepaling heeft u inzicht in de actuele verkoopwaarde van uw woning. Bij het vaststellen van de waarde spelen onder andere de huidige marktsituatie, de staat van de woning, de locatie, de woonoppervlakte, prijsontwikkelingen en verkoopprijzen van woningen in de (lokale) huizenmarkt een rol.

Bent u op zoek naar gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden? Plan een gratis waardebepaling in!

Gratis waardebepaling aanvragen

Binnen 2 minuten de waarde van uw woning!

Eenvoudig de schatte waarde van uw woning berekenen? Dat kan via onze waardebepalingstool. Het enige wat u hoeft te doen is wat gegevens invullen en binnen 2 minuten weet u de geschatte waarde van uw woning.

Bereken de waarde van mijn huis

Taxatie

Wanneer u de waarde van uw woning wilt weten, kunt u ook taxatie laten uitvoeren. Een taxatierapport is een uitgebreid rapport waarin de actuele waarde van de woning, de belangrijkste eigenschappen en de omgevingsfactoren staan vermeld. Een taxatierapport is een officieel document dat door de bank, verzekeraars en de Belastingdienst wordt geaccepteerd.

Als u overweegt om uw huis te verkopen of uw droomhuis op het oog hebt en wilt weten wat uw bestedingsruimte is, dan is een gratis waardebepaling geschikt. Een gratis waardebepaling van uw woning is de perfecte eerste stap om te weten te komen wat uw woning zou kunnen opbrengen. Zo krijgt u een gratis en vrijblijvend advies over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden. Heeft u recent geleden een nieuwe woning gekocht en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan heeft u een taxatie nodig.

Taxatie aanvragen

Marc Bakker KRMT
Neem contact op met Marc

Gerelateerde artikelen over: Huis verkopen

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Huizen in uw omgeving worden snel verkocht. Het lijkt soms zelfs alsof dit bijna vanzelf gaat. De vraag waarom u een verkoopmakelaar in zou moeten schakelen voor de verkoop van uw woning spookt...

Wat betekent 'verkocht onder voorbehoud'?

Wanneer u op zoek bent naar een woning, ziet u vast weleens op Funda ‘verkocht onder voorbehoud’ bij een woning voorbijkomen. Maar...