Een andere naam, hetzelfde vertrouwde team

Een andere naam, hetzelfde vertrouwde team

BMV Zoonen Bedrijfsmakelaars

Zoonen vanaf nu BMV Zoonen

Een nieuwe naam, hetzelfde vertrouwde team

Per 1 januari is Zoonen Commercieel Vastgoed uit Ede overgenomen door BMV Bedrijfsmakelaars en zal vanuit haar vestiging aan de Stationsweg 103 in Ede verder gaan onder de naam BMV Zoonen Bedrijfsmakelaars.

Voor u verandert er niets, Sharyn, Joleth en Hanneke blijven u ondersteunen bij uw vastgoedvraagstukken.

Welkom bij BMV Bedrijfsmakelaars

Waar onze gedreven professionals het verschil maken.

Als actieve bedrijfsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in commercieel vastgoed in de regio Arnhem en regio Ede. Wij leveren u een full-service dienstverlening met betrekking tot de verhuur, aanhuur, aankoop en verkoop van een bedrijfs-, kantoorruimte, winkel- of horecapand én logistiek. Daarnaast zijn wij uw partner om u te adviseren bij uw vastgoedvraagstuk. Bij BMV Bedrijfsmakelaars hebben wij een specialist voor elke m2 waardoor onze specialisten u doelgericht kunnen helpen met uw vraagstuk.

Onze specialisten denken vooruit en nemen uw zorgen uit handen, zodat alles volledig voor u geregeld wordt!

Schakel nu een BMV Bedrijfsmakelaar in!

Zoonen vanaf nu BMV Zoonen

Een specialist voor elke m2

Of u nu een bedrijfspand wilt kopen, verkopen of verhuren, een taxatie nodig heeft of op zoek bent naar een beleggingsobject. Met alle professionals onder één dak bent u bij BMV Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Tijdens onze samenwerking staat persoonlijke begeleiding en nauw contact met u als opdrachtgever centraal. Als bedrijfsmakelaar in uw regio ontzorgen wij u volledig en gaan wij voor het beste resultaat.

Wat wij belangrijk vinden? Dat u een makelaar in handen heeft die naar uw wensen luistert, u altijd voorziet van onafhankelijk advies en een stapje extra doet voor u. Bij BMV Bedrijfsmakelaars willen wij altijd van toegevoegde waarde zijn voor u.

Persoonlijke aanpak
Ieder bedrijfspand, iedere kantoorruimte, ieder winkelpand en iedere verkoop is uniek. Dit vergt dan ook een andere aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u bij uw vastgoedvraagstuk. Voor elke discipline hebben wij een specialist. Onze ervaren bedrijfsmakelaars helpen u graag met persoonlijke aandacht.
Groot netwerk
Als bedrijfsmakelaar in Arnhem en Ede kennen wij de regio groot Arnhem en Ede als geen ander. Onze regionale kennis zorgt dat we het commerciële vastgoed in Arnhem, Ede en omgeving kennen. Daarnaast is BMV Bedrijfsmakelaars onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband Dynamis. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk via ruim 40 kantoren over heel Nederland.
Proactief
Wij wachten niet af, maar werken doelgericht, proactief en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Samen gaan we voor het beste resultaat en nemen we uw zorgen uit handen. Bij BMV Bedrijfsmakelaars kijken we verder dan alleen het object.

Professionals in vastgoed

Voor advies, verhuur, aanhuur, aankoop, verkoop van een bedrijfs-, kantoorruimte, winkel- of horecapand én logistiek helpen wij u als bedrijfsmakelaar in Arnhem en Ede graag met uw vastgoedvraagstuk. Welke vraag het ook is; wij staan voor u klaar! Het team van BMV Bedrijfsmakelaars kent de vastgoedmarkt van de regio Arnhem en regio Ede als geen ander.

Laat onze ervaren specialisten u verder helpen en bel direct voor een afspraak!

Waarom BMV Bedrijfsmakelaars de perfecte match is

 • Marktleider in de regio;
 • Voor elke discipline een specialist;
 • Professioneel, eerlijk en doelgericht;
 • Hoog gekwalificeerde makelaars;
 • Jarenlange ervaring;
 • Landelijk samenwerkingsverband Dynamis;
 • Besluitvaardig & doortastend.

BMV is dé bedrijfsmakelaar in de regio Arnhem en Ede

Met 3 bedrijfsmakelaardij vestigingen in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) en Ede opereren wij in een groot werkgebied voor zakelijk vastgoed. Als onderdeel van Dynamis hebben wij als bedrijfsmakelaar in Arnhem en Ede ook een landelijk netwerk. Wij combineren een landelijk netwerk met onze lokale kennis om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij zijn als bedrijfsmakelaar voor al uw vastgoedvraagstukken actief in Arnhem, Elst, Oosterbeek, Doorwerth, Velp, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rheden, Renkum, Dieren, Angerlo, Ede, Lunteren, Barneveld, Bennekom, Veenendaal en Wageningen.

Bekijk het actuele aanbod in Arnhem & Ede

Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Hoofdstraat 135
6881 TG, Velp
 • 347 m²
 • In units vanaf 347 m²
€ 140 p/m² p.j.
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Florijnweg 4
6883 JP, Velp
 • 2821 m²
 • In units vanaf 2821 m²
€ 2.750.000 k.k. / € 95 p/m² p.j.
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Bakkerstraat 31
6811 EH, Arnhem
 • 120 m²
 • In units vanaf 120 m²
€ 1.975 p.m.
Taxatie commercieel vastgoed Arnhem Ede

Bedrijfstaxaties in Arnhem, Ede & omstreken

Wilt u weten wat uw commercieel vastgoed of uw beleggingsobject in Arnhem, Ede of omgeving waard is? Dan geeft een taxatie hier antwoord op. Onze BMV taxateurs staan als erkend taxateur klaar voor elke taxatie in de regio Arnhem of regio Ede.