Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

ARNHEM - Projectontwikkelaar Stadswaarde uit Amsterdam presenteerde gisteravond onder grote belangstelling de plannen voor de nieuwbouw aan de Broerenstraat, dat binnenkort Turfstraat zal gaan heten, midden in het centrum van Arnhem. Het gebouw, ontworpen door Architectenbureau LEVS, ligt op de hoek van de Nieuwstraat en de Broerenstraat met uitzicht op de recent gerealiseerde Jansbeek en het nieuwe filmhuis Focus. In de presentatie is een toelichting gegeven over het ontwerp met op de begane grond een commerciële plint en daarboven in 4 lagen met 15 appartementen en drie penthouses.

"Er is bewust gekozen voor grote 4-kamer appartementen, op deze prominente, centrale plek met alle voorzieningen in de buurt; iets wat de bestaande woningvoorraad mist en dus een toevoeging is voor de stad", aldus Maarten Muller van Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Jeroen Messemaeckers van Stadswaarde geeft aan dat deze appartementen zeer compleet worden aangeboden en ook vanuit duurzaamheidsoogpunt worden ontwikkeld. De appartementen worden energieneutraal en gasloos opgeleverd en er zullen voorzieningen worden getroffen met betrekking tot het opladen van elektrische auto's en fietsen middels zonnepanelen. Naar verwachting wordt deze maand nog de omgevingsvergunning aangevraagd en is de planning om in mei in verkoop te gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie