BMV Makelaars eerste makelaar in Nederland met een maatwerk ChatGPT Bot!

Geschreven door Jacco Vogelaar op 13 november 2023

ARNHEM / EDE - BMV Makelaars, partner in Dynamis, kondigt de lancering aan van een maatwerk ChatGPT Bot op haar website. Hiermee is BMV Makelaars de eerste makelaar in Nederland die live gaat met een volledig AI gestuurde Chatbot. De bot is ontwikkeld in succesvolle samenwerking met Webcare Today B.V. en gaat vanaf volgende week live.

De ChatGPT Bot biedt cliënten, geïnteresseerden en prospects de mogelijkheid om 24 uur per dag interactief te communiceren met BMV Makelaars. Cliënten kunnen nu direct antwoord krijgen op hun vragen, informatie opvragen over woningen en advies inwinnen over het verkoop- en aankoopproces.

Door deze samenwerking hebben Webcare Today en BMV Makelaars een ChatGPT Bot kunnen ontwikkelen die bijna niet te onderscheiden is van een live agent en aansluit op de hedendaagse behoefte van woningzoekenden en verkopers. BMV Makelaars innoveert permanent in tools om voorop te blijven in de marktsegmenten waarin zij opereert.

BMV Makelaars eerste makelaar in Nederland met een maatwerk ChatGPT Bot!
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Marloes 25 jaar lid van de NVM!

Marloes 25 jaar lid van de NVM!

Onze woningmakelaar Ede Marloes v.d....
BMV / Dynamis op PROVADA groot succes!

BMV / Dynamis op PROVADA groot succes!

AMSTERDAM - Afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag vond de jaarlijkse vastgoedbeurs 'PROVADA' weer plaats. Op de stand van BMV en haar partners vond op woensdag ook weer de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie