BMV Makelaars eerste makelaar in Nederland met een maatwerk ChatGPT Bot!

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 november 2023

ARNHEM / EDE - BMV Makelaars, partner in Dynamis, kondigt de lancering aan van een maatwerk ChatGPT Bot op haar website. Hiermee is BMV Makelaars de eerste makelaar in Nederland die live gaat met een volledig AI gestuurde Chatbot. De bot is ontwikkeld in succesvolle samenwerking met Webcare Today B.V. en gaat vanaf volgende week live.

De ChatGPT Bot biedt cliënten, geïnteresseerden en prospects de mogelijkheid om 24 uur per dag interactief te communiceren met BMV Makelaars. Cliënten kunnen nu direct antwoord krijgen op hun vragen, informatie opvragen over woningen en advies inwinnen over het verkoop- en aankoopproces.

Door deze samenwerking hebben Webcare Today en BMV Makelaars een ChatGPT Bot kunnen ontwikkelen die bijna niet te onderscheiden is van een live agent en aansluit op de hedendaagse behoefte van woningzoekenden en verkopers. BMV Makelaars innoveert permanent in tools om voorop te blijven in de marktsegmenten waarin zij opereert.

BMV Makelaars eerste makelaar in Nederland met een maatwerk ChatGPT Bot!
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Actualiteiten huurwetgeving 2024

Actualiteiten huurwetgeving 2024

Maximale huurindexatie per 1 juli 2024 De Wet maximering huurprijsverhogingen geliberaliseerde huurcontracten is in 2021 ingevoerd en loopt per 1 mei aanstaande af. Het...
Marloes 25 jaar lid van de NVM!

Marloes 25 jaar lid van de NVM!

Onze woningmakelaar Ede Marloes v.d....
Bekijk overzicht