Zorgbelegger Cofinimmo koopt zorgcomplex in Velp

Geschreven door Jacco Vogelaar op 16 maart 2022

VELP - De beursgenoteerde Belgische vastgoedbelegger Cofinimmo heeft in Velp een woonzorgcomplex aangekocht voor circa €8 miljoen. Het gebouw is verhuurd aan zorginstelling Stichting Siza, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een beperking.

Jean-Pierre Hanin, CEO van Cofinimmo: “De verwerving van dit duurzaam complex in Nederland, dat dateert van 2015 en waar gepersonaliseerde zorg aan personen met een beperking wordt aangeboden, sluit volledig aan bij onze strategie die bestaat uit de zorgvastgoedportefeuille te diversifiëren met de verwerving van kwalitatieve zorggebouwen. Bovendien zijn wij verheugd een vooraanstaande en gespecialiseerde zorgorganisatie als Stichting Siza in onze portefeuille te mogen verwelkomen.”

Het complex stamt uit 2015 en bestaat uit twee geschakelde woonzorggebouwen, samen goed voor een oppervlakte van ongeveer 2.600 m². Er zijn 48 wooneenheden (34 enkele en 14 dubbele kamers, samen goed voor 62 bedden) aanwezig voor residenten met psychische en/of somatische beperking. Op het perceel staat eveneens een afzonderlijk kantoorgebouw met een beveiligde fietsenstalling waar laadpalen voor elektrische fietsen voorzien zijn. Het complex heeft een energielabel van niveau A+++ voor de woonzorggebouwen en van niveau A voor het kantoorgebouw.

Zorgbelegger Cofinimmo koopt zorgcomplex in Velp
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat kunt u verwachten in het nieuwe jaar? Hieronder volgt een overzicht van de meest relevante wijzigingen, helder en duidelijk uitgelegd, zodat u direct kunt zien wat deze voor u en uw...
Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Wereldhave heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend met de bekende Turkse supermarkt Güven voor een vestiging in het Full Service Center Presikhaaf. De supermarkt zal een winkelruimte van...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie