Zorgbelegger Cofinimmo koopt zorgcomplex in Velp

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 16 maart 2022

VELP - De beursgenoteerde Belgische vastgoedbelegger Cofinimmo heeft in Velp een woonzorgcomplex aangekocht voor circa €8 miljoen. Het gebouw is verhuurd aan zorginstelling Stichting Siza, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een beperking.

Jean-Pierre Hanin, CEO van Cofinimmo: “De verwerving van dit duurzaam complex in Nederland, dat dateert van 2015 en waar gepersonaliseerde zorg aan personen met een beperking wordt aangeboden, sluit volledig aan bij onze strategie die bestaat uit de zorgvastgoedportefeuille te diversifiëren met de verwerving van kwalitatieve zorggebouwen. Bovendien zijn wij verheugd een vooraanstaande en gespecialiseerde zorgorganisatie als Stichting Siza in onze portefeuille te mogen verwelkomen.”

Het complex stamt uit 2015 en bestaat uit twee geschakelde woonzorggebouwen, samen goed voor een oppervlakte van ongeveer 2.600 m². Er zijn 48 wooneenheden (34 enkele en 14 dubbele kamers, samen goed voor 62 bedden) aanwezig voor residenten met psychische en/of somatische beperking. Op het perceel staat eveneens een afzonderlijk kantoorgebouw met een beveiligde fietsenstalling waar laadpalen voor elektrische fietsen voorzien zijn. Het complex heeft een energielabel van niveau A+++ voor de woonzorggebouwen en van niveau A voor het kantoorgebouw.

Zorgbelegger Cofinimmo koopt zorgcomplex in Velp
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

RENKUM - Het Bouwinvest Retail Fund heeft een supermarkt in Renkum (Gelderland) gekocht van Strada Vastgoed Renkum. De supermarkt van ca.1.700 m² is langjarig verhuurd...
Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Een voormalig postkantoor naast het station van Arnhem wordt verbouwd tot rijkskantoor. Het pand gaat onderdak bieden aan de Belastingdienst, het Rijksvastgoedbedrijf en de Dienst Uitvoering...
Bekijk overzicht