Zo bespaart u mogelijk honderden euro's per maand

Wist u dat u gemiddeld € 224,- euro bruto per maand kunt besparen? En dat dit zelfs mogelijk is zónder te bezuinigen op uw maandelijkse uitgaven. Wij leggen u graag uit hoe.

Geld besparen kan bijvoorbeeld al door uw hypotheek over te slutien. Een meerderheid van de Nederlandse huizenbezitters blijkt het oversluiten van een hypotheek niet te overwegen, ondanks dat het juist nu kan lonen door extreem lage hypotheekrentes. Waarschijnlijk denk u dat u niet in aanmerking komt voor het overlsuiten van uw hypotheek, of denkt u dat het teveel geld of tijd kost.

Echter blijkt het tegenovergestelde. Veel consumenten die vragen hebben over het oversluiten van een hypotheek, komen er juist achter dat zij hun maandlasten kunnen verlagen en dat de tijdsinvestering meevalt. Met de huidige rentestand kan het u soms de helft van de bestaande hypotheeklasten schelen.

Uit onderzoek komt tevens naar voren wat mensen doen met het bedrag dat zij maandelijks weten te besparen, nadat zij hun hypotheek hebben overgesloten. 34% van de ondervraagden vullen de spaarreking aan, 29% van de respondenten is bezig met het veduurzamen en/of verbouwen van de woning en 19% is bezig met langetermijninvesteringen, zoals het realiseren van een pensioenaanvulling.

Oversluiters hebben over het algemeen veel meer financiële rust en het gevoel van meer ruimte in de portemonnee. Laat u dus goed adviseren door een financieel adviseur. Bent u benieuwd hoe u mogelijk zelf honderden euro's per maand kunt besparen en bent u op zoek naar een financieel adviseur? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen 

Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen

Wij zijn mega trots op de samenwerking die Dynamis is aangegaan met Heimstaden. In de komende periode zullen onze makelaars Heimstaden ondersteunen bij de verkoop van woningen aan...
Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve maximale huurindexatie 2024 Vervolg artikel d.d. 20 oktober 2023. Eerder schreven wij dat de te verwachten huurverhoging voor geliberaliseerde...
Bekijk overzicht